Išlydėjau Damoną graudžiu bliovimu.Paskutinė serija tikrai verta medalio, vietom pamiršdavau kvėpuoti. Nuo pradžios iki pabaigos tooookia įtampa... Sunkiai išlauksiu kito sezono pradžios.
Tik sunkiai įsivaizduoju ką dar galės sugalvoti kūrėjai, nes kaip ir dauguma priešų dingo nežinioje.
QUOTE(Viotinola @ 2014 05 17, 21:31)
Išlydėjau Damoną graudžiu bliovimu.Paskutinė serija tikrai verta medalio, vietom pamiršdavau kvėpuoti. Nuo pradžios iki pabaigos tooookia įtampa... Sunkiai išlauksiu kito sezono pradžios.
Tik sunkiai įsivaizduoju ką dar galės sugalvoti kūrėjai, nes kaip ir dauguma priešų dingo nežinioje.
as tai manau, bent jau tikiuosi, kad tas faktas, jog bus suolis laike, suteikia autoriams galimybiu inesti idomiu veju i seriala. tada reikia Deimona su Bone isgelbeti. dar plius negalejimas izengti i MF, manau, turetu buti sprendziamas.. o ir siaip dar nauju kokiu priesu sugalvos

Papildyta:
beje, nors paskutine serija siaip patiko, bet mano steleniska sirdis suduzo

Na, kadangi Bones močiutė, Bonei pasakė, kad pasirūpino ja. Reik manyt tai ir bus išsigelbėjimas tiek jai tiek ir D.

QUOTE(sun.flower @ 2014 05 17, 21:46)
dar plius negalejimas izengti i MF, manau, turetu buti sprendziamas.. o ir siaip dar nauju kokiu priesu sugalvos
į kur negalėjimas įžengt? Kažkokia išsiblaškiusi esu, ant greičio nepamenu, kas tas MF 
Na paskaičius Jūsų komentarus, panašu, kad paskutinė serija išgelbėjo visą prastą sezoną
suintrigavot, reikia siųstis ir žiūrėt!

QUOTE(Jolleee @ 2014 05 18, 11:49)
į kur negalėjimas įžengt? Kažkokia išsiblaškiusi esu, ant greičio nepamenu, kas tas MF

Mystic Folsą

QUOTE(Twista @ 2014 05 18, 13:01)
Mystic Folsą 
Va va, kaip tik atėjau, parašyt, kad sugrįžo man sąmonė su atsakymų , kas tas MF 

Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 18, 13:09)
Et, nekantrauju jau kaip norisi tęsinį pamatyt.
Ir visai nenoriu, kad šeštasis sezonas būtų paskutinis

Dar nemačiau, ale dabar baisu žiūrėti, nes pagal pasakojimus-super serija, matosi, buvo
gal laukti iki kito sezono
Jau buvau pamiršusi, ką reiškia laukti kitos serijos

QUOTE(kkamon @ 2014 05 19, 07:27)
man VD betruks Klauso.. ;/

tiesa pasakius The Originals paskutiniu metu net labiau patiko

QUOTE(Flora7 @ 2014 05 19, 10:50)
Dar nemačiau, ale dabar baisu žiūrėti, nes pagal pasakojimus-super serija, matosi, buvo
gal laukti iki kito sezono
Jau buvau pamiršusi, ką reiškia laukti kitos serijos 

serialo kūrėjai pasistengė ties paskutine serija

bet kaip ir aukščiau čia sakėt, aš dedu daug vilčių į 6 sezoną

Uoj kaip verkiau žiūrėdama
o vyras žiūrėjo į mane nieko nesuprasdamas ir nežinodamas ar čia ramint ar juoktis...
Labai patiko serija, gaila, kad dabar vėl teks rudens laukt...

Aš, matyt, kad žinojau, kas bus, be didelių emocijų sužiūrėjau
)))