Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

Išlydėjau Damoną graudžiu bliovimu.Paskutinė serija tikrai verta medalio, vietom pamiršdavau kvėpuoti. Nuo pradžios iki pabaigos tooookia įtampa... Sunkiai išlauksiu kito sezono pradžios.
Tik sunkiai įsivaizduoju ką dar galės sugalvoti kūrėjai, nes kaip ir dauguma priešų dingo nežinioje.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 05 17, 21:31)
Išlydėjau Damoną graudžiu bliovimu.Paskutinė serija tikrai verta medalio, vietom pamiršdavau kvėpuoti. Nuo pradžios iki pabaigos tooookia įtampa... Sunkiai išlauksiu kito sezono pradžios.
Tik sunkiai įsivaizduoju ką dar galės sugalvoti kūrėjai, nes kaip ir dauguma priešų dingo nežinioje.

as tai manau, bent jau tikiuosi, kad tas faktas, jog bus suolis laike, suteikia autoriams galimybiu inesti idomiu veju i seriala. tada reikia Deimona su Bone isgelbeti. dar plius negalejimas izengti i MF, manau, turetu buti sprendziamas.. o ir siaip dar nauju kokiu priesu sugalvos biggrin.gif
Papildyta:
beje, nors paskutine serija siaip patiko, bet mano steleniska sirdis suduzo biggrin.gif
Atsakyti
Na, kadangi Bones močiutė, Bonei pasakė, kad pasirūpino ja. Reik manyt tai ir bus išsigelbėjimas tiek jai tiek ir D. g.gif
QUOTE(sun.flower @ 2014 05 17, 21:46)
dar plius negalejimas izengti i MF, manau, turetu buti sprendziamas.. o ir siaip dar nauju kokiu priesu sugalvos
į kur negalėjimas įžengt? Kažkokia išsiblaškiusi esu, ant greičio nepamenu, kas tas MF biggrin.gif
Atsakyti
Na paskaičius Jūsų komentarus, panašu, kad paskutinė serija išgelbėjo visą prastą sezoną biggrin.gif suintrigavot, reikia siųstis ir žiūrėt!
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 18, 11:49)

į kur negalėjimas įžengt? Kažkokia išsiblaškiusi esu, ant greičio nepamenu, kas tas MF  biggrin.gif

Mystic Folsą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2014 05 18, 13:01)
Mystic Folsą biggrin.gif
Va va, kaip tik atėjau, parašyt, kad sugrįžo man sąmonė su atsakymų , kas tas MF biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 18, 13:09)
Va va, kaip tik atėjau, parašyt, kad sugrįžo man sąmonė su atsakymų , kas tas MF biggrin.gif biggrin.gif

Et, nekantrauju jau kaip norisi tęsinį pamatyt.
Ir visai nenoriu, kad šeštasis sezonas būtų paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
man VD betruks Klauso.. ;/
Atsakyti
Dar nemačiau, ale dabar baisu žiūrėti, nes pagal pasakojimus-super serija, matosi, buvo biggrin.gif gal laukti iki kito sezono biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Jau buvau pamiršusi, ką reiškia laukti kitos serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2014 05 19, 07:27)
man VD betruks Klauso.. ;/

drinks_cheers.gif

tiesa pasakius The Originals paskutiniu metu net labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 19, 10:50)
Dar nemačiau, ale dabar baisu žiūrėti, nes pagal pasakojimus-super serija, matosi, buvo biggrin.gif gal laukti iki kito sezono biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Jau buvau pamiršusi, ką reiškia laukti kitos serijos biggrin.gif

serialo kūrėjai pasistengė ties paskutine serija biggrin.gif būtų buvę smagu, jei visą sezoną taip stengtųsi biggrin.gif
bet kaip ir aukščiau čia sakėt, aš dedu daug vilčių į 6 sezoną 4u.gif paskaičius interviu apie kitą sezoną supratau, kad tai gali būti visai smagus reginys, žadama kaip ir nauja serialo pradžia, visi pradeda gyventi iš naujo smile.gif
Atsakyti
Uoj kaip verkiau žiūrėdama biggrin.gif o vyras žiūrėjo į mane nieko nesuprasdamas ir nežinodamas ar čia ramint ar juoktis... biggrin.gif Labai patiko serija, gaila, kad dabar vėl teks rudens laukt...
Atsakyti
Aš, matyt, kad žinojau, kas bus, be didelių emocijų sužiūrėjau smile.gif)))
Atsakyti