Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

QUOTE(lilget @ 2014 02 08, 10:44)
Ar yra nauja serija kada bus  g.gif

na ČIA jau vakar įdėta nauja serija
Atsakyti
Per daug viska analizuojat smile.gif ziurekit ir megaukites 4u.gif man tai patinka sis sezonas kaip visi praeje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2014 02 13, 22:21)
Per daug viska analizuojat smile.gif ziurekit ir megaukites  4u.gif  man tai patinka sis sezonas kaip visi praeje  wub.gif

Mane tai kažkaip nervuoja nesąmoningas siužetas...
Tai ir norisi išsiliet biggrin.gif
Iki Elenai tampant vampyre dar buvo gerai, po to jau kūrėjai sunkiai randa kuom nustebinti sad.gif
Bet visvien žiūrėsiu, o gal... smile.gif
Atsakyti
O šią savaitę naujos serijos nėra, ar tik aš nerandu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavomazvaike @ 2014 02 15, 10:27)
O šią savaitę naujos serijos nėra, ar tik aš nerandu?  g.gif

Nėra. 14-ta serija pasirodys vasario 27d.

P.S. su originalais irgi ta pati nesąmonė... 14s. 25-tą dieną. doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 15 vasario 2014 - 15:47
QUOTE(Nevute @ 2014 02 13, 23:21)
Per daug viska analizuojat smile.gif ziurekit ir megaukites  4u.gif  man tai patinka sis sezonas kaip visi praeje  wub.gif

teisingai.
Man irgi visai patinka sis sezonas, tik kai visos peikia, tai net nepatogu isiterpti su savo patikimu smile.gif
O ypac dabar, kai katerina vel "kabina" Stefana, tai man is vis patinka smile.gif Mat as nuo pirmo sezono Stelenos...arba Stefano gerbeja - dar neapsisprendziau lotuliukas.gif
Tik siemet daugiau serialu vienu metu ziuriu, tai meile issidalino visiems serialams po truputi. Labai ziuriu dabar Reign, Originals, Dracula (su Meyers'u). O jau Tudors ir White queen is vis be zodziu:)
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2014 02 15, 21:01)
teisingai.
Man irgi visai patinka sis sezonas, tik kai visos peikia, tai net nepatogu isiterpti su savo patikimu smile.gif
O ypac dabar, kai katerina vel "kabina" Stefana, tai man is vis patinka smile.gif Mat as nuo pirmo sezono Stelenos...arba Stefano gerbeja - dar neapsisprendziau lotuliukas.gif
Tik siemet daugiau serialu vienu metu ziuriu, tai meile issidalino visiems serialams po truputi. Labai ziuriu dabar Reign, Originals, Dracula (su Meyers'u). O jau Tudors ir White queen is vis be zodziu:)

aš irgi niekada nebuvau Delenos fanė ir Stefan'as visada man arčiau širdies buvo, bet vis tiek man nepatinka Katerinos meilinimasis jam, nes gi žinau, kad netikra čia viskas biggrin.gif
o visiškai neanalizuoti nesigauna, nes nusigrybauja serialo kūrėjai ir tam tikri dalykai labai akivaizdūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 02 17, 12:00)
aš irgi niekada nebuvau Delenos fanė ir Stefan'as visada man arčiau širdies buvo, bet vis tiek man nepatinka Katerinos meilinimasis jam, nes gi žinau, kad netikra čia viskas  biggrin.gif
o visiškai neanalizuoti nesigauna, nes nusigrybauja serialo kūrėjai ir tam tikri dalykai labai akivaizdūs  doh.gif

bat Katerina gi tikrai nori buti su Stefanu, be apsimetinejimu. Ar as jau visai pavirsutiniskai serialo plaukiu ir nebesigilinu. Nu bet nea...
Tikiu, kai labiau galvoji ziuredmas, tikrai yra kureju nusigrybavimu. Sitam seriale as nebesigilinu, nes ziuredama visokius Tiudorus negaliu normaliai paziureti, kas kelias minutes i wikipedia lendu. Tai VD tiesiog ziuriu.
Atsakyti
Yra dar ziurinciu seriala? biggrin.gif

As savaitgali paziurejau Originals, ir paskutineje serijoje 14, rode apie 1919 m. vykusius įvykius. Ir tada prisiminiau, kad 3 TVD sezone, kada pirma karta rode Rebeka, buvo flachback'as kaip ji, Stefanas ir Klausas linksminasi kazkokiame klube, vakarelyje, ir irgi buvo minimi tie patys 1919 m. Jie slepesi nuo Maiklo ir ruosesi begti, nes jis juos kazkaip surado. Rebeka norejo begti su Stefanu, jis tuo metu buvo riperis jei gerai pamenu, ir Klausas uz tai ja eilini karta pagulde i karsta su kuolu, o Stefanui istryne atminti. O va per Originalus rodo, kad Rebeka buvo su Marseliu tuo metu, ir kad issilaisvintu is Klauso pakviete Maikla. Tai mergina ejo dviem frontais? Ar cia scenaristu darbo brokas toks gavosi? Ar man cia vaidenasi biggrin.gif

Kas ziurejote Originals supranta apie ka kalbu? g.gif Ar man cia tik taip atrodo, kad scenaristai susipainiojo, ar as cia painiuojuos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 03 04, 15:08)
Yra dar ziurinciu seriala?  biggrin.gif

As savaitgali paziurejau Originals, ir paskutineje serijoje 14, rode apie 1919 m. vykusius įvykius. Ir tada prisiminiau, kad 3 TVD sezone, kada pirma karta rode Rebeka, buvo flachback'as kaip ji, Stefanas ir Klausas linksminasi kazkokiame klube, vakarelyje, ir irgi buvo minimi tie patys 1919 m. Jie slepesi nuo Maiklo ir ruosesi begti, nes jis juos kazkaip surado. Rebeka norejo begti su Stefanu, jis tuo metu buvo riperis jei gerai pamenu, ir Klausas uz tai ja eilini karta pagulde i karsta su kuolu, o Stefanui istryne atminti. O va per Originalus rodo, kad Rebeka buvo su Marseliu tuo metu, ir kad issilaisvintu is Klauso pakviete Maikla. Tai mergina ejo dviem frontais? Ar cia scenaristu darbo brokas toks gavosi? Ar man cia vaidenasi  biggrin.gif

Kas ziurejote Originals supranta apie ka kalbu?  g.gif  Ar man cia tik taip atrodo, kad scenaristai susipainiojo, ar as cia painiuojuos?  biggrin.gif

yra yra. biggrin.gif
Visai smagiai sužiūrėjau TVD paskutinę seriją thumbup.gif
Originalus irgi žiūriu, bet kai aš neužfiksuoju tokių ,,smulkmenų", tai esu nepriekaištinga žiūrėtoja kūrėjams, jei taip jie susimaišė doh.gif lotuliukas.gif Jei čia rimtai taip, tai arba jie kuria iš lempos ir nesieja visos istorijos su TVD, arba tikisi tokių pat nepastabių žiūrėtojų kaip aš biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 03 04, 17:08)

As savaitgali paziurejau Originals, ir paskutineje serijoje 14, rode apie 1919 m. vykusius įvykius. Ir tada prisiminiau, kad 3 TVD sezone, kada pirma karta rode Rebeka, buvo flachback'as kaip ji, Stefanas ir Klausas linksminasi kazkokiame klube, vakarelyje, ir irgi buvo minimi tie patys 1919 m. Jie slepesi nuo Maiklo ir ruosesi begti, nes jis juos kazkaip surado. Rebeka norejo begti su Stefanu, jis tuo metu buvo riperis jei gerai pamenu, ir Klausas uz tai ja eilini karta pagulde i karsta su kuolu, o Stefanui istryne atminti. O va per Originalus rodo, kad Rebeka buvo su Marseliu tuo metu, ir kad issilaisvintu is Klauso pakviete Maikla. Tai mergina ejo dviem frontais? Ar cia scenaristu darbo brokas toks gavosi? Ar man cia vaidenasi  biggrin.gif

Kas ziurejote Originals supranta apie ka kalbu?  g.gif  Ar man cia tik taip atrodo, kad scenaristai susipainiojo, ar as cia painiuojuos?  biggrin.gif

ne kai su Stefanu ten jie Cikaga mini.3sezonas 3 serija
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 03 04, 17:08)

14-oji ne paskutine serija, dar bus 15 4u.gif
15s promo
Atsakyti