QUOTE(Simbulis @ 2014 03 04, 15:08)
Yra dar ziurinciu seriala?
As savaitgali paziurejau Originals, ir paskutineje serijoje 14, rode apie 1919 m. vykusius įvykius. Ir tada prisiminiau, kad 3 TVD sezone, kada pirma karta rode Rebeka, buvo flachback'as kaip ji, Stefanas ir Klausas linksminasi kazkokiame klube, vakarelyje, ir irgi buvo minimi tie patys 1919 m. Jie slepesi nuo Maiklo ir ruosesi begti, nes jis juos kazkaip surado. Rebeka norejo begti su Stefanu, jis tuo metu buvo riperis jei gerai pamenu, ir Klausas uz tai ja eilini karta pagulde i karsta su kuolu, o Stefanui istryne atminti. O va per Originalus rodo, kad Rebeka buvo su Marseliu tuo metu, ir kad issilaisvintu is Klauso pakviete Maikla. Tai mergina ejo dviem frontais? Ar cia scenaristu darbo brokas toks gavosi? Ar man cia vaidenasi
Kas ziurejote Originals supranta apie ka kalbu?

Ar man cia tik taip atrodo, kad scenaristai susipainiojo, ar as cia painiuojuos?
yra yra.
Visai smagiai sužiūrėjau TVD paskutinę seriją
Originalus irgi žiūriu, bet kai aš neužfiksuoju tokių ,,smulkmenų", tai esu nepriekaištinga žiūrėtoja kūrėjams, jei taip jie susimaišė

Jei čia rimtai taip, tai arba jie kuria iš lempos ir nesieja visos istorijos su TVD, arba tikisi tokių pat nepastabių žiūrėtojų kaip aš