Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

QUOTE(lilget @ 2014 02 01, 18:06)
Per kur zet 12 serija reikia rusu kalba  g.gif
QUOTE(leguska69 @ 2014 02 01, 18:18)

Įgarsinimas šitų man ausiai mielesnis smile.gif
http://video.yandex....amekc/view/217/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 03 vasario 2014 - 02:25
QUOTE(leguska69 @ 2014 02 01, 15:33)
matyt jau vampyru tema issemta darosi. as kartais net pamirstu, kad jie vampyrai yra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai, visai į pievas jau važiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 02 01, 16:33)
vakar pazejau 12 serija, aij nezinau kazkoks bullshit'as jau daros, nulis siuzeto, mintys padrikos, rodo apie nieka. katerina dabar pakartos istorija kuri nutiko pries kiek ten? 500 metu? permete deimona, dabar uzvaldys stefana, tas aisku negales atsispirt pasirasys, deimonas siautes kaip paseles, broliai susipyks kaip ir senovej ir tik paskui pyst supras, kad cia katerina o ne elena. zodziu nekazka tikrai. matyt jau vampyru tema issemta darosi. as kartais net pamirstu, kad jie vampyrai yra  biggrin.gif

man pvz įdomu kada jie susivoks, kad čia ne Elena, o Katerina. juk anksčiau gan greitai susivokdavo, tai nejaugi šįkart Katerina tokia super duper aktorė tapo g.gif
o serija susižiūrėjo visai neblogai, bet tikrai kyla klausimas kur link viskas suka, nejaugi taip paprastai viskas pasikartos g.gif
beje, kilo kelios mintys žiūrint kaip Deimonas elgiasi serijos pabaigoje. vis dėlto bent jau dalis to ką jam pasakė Katerina yra tiesa: vos tik Elena jį atstūmė, jis iškart pametė norą tapti geresniu.
Atsakyti
Mane nauja serija erzino visa laika kol ziurejau. O finale pasijauciau tokiam dejavu doh.gif Vel viskas gryzta nuo pradziu. Negi jie taip tampysis dar pusantro sezono? Jau tada geriau isdidziai pabaigti si sezona iskelta galva, negu sukti ta pati per ta pati.
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 02 03, 15:15)
man pvz įdomu kada jie susivoks, kad čia ne Elena, o Katerina. juk anksčiau gan greitai susivokdavo, tai nejaugi šįkart Katerina tokia super duper aktorė tapo  g.gif
o serija susižiūrėjo visai neblogai, bet tikrai kyla klausimas kur link viskas suka, nejaugi taip paprastai viskas pasikartos  g.gif
beje, kilo kelios mintys žiūrint kaip Deimonas elgiasi serijos pabaigoje. vis dėlto bent jau dalis to ką jam pasakė Katerina yra tiesa: vos tik Elena jį atstūmė, jis iškart pametė norą tapti geresniu.

nu jo, čia iš tos serijos ,buvai neištikimas, aš tau atkeršysiu - šast į lovą su kitu" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu gi tik pats sau blogai pasidarai ir viskas... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip mažas vaikiukas negavęs saldainuko biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Katerina visaip stengiasi apgauti kitus, bet, manau, ilgai netemps, padarys klaidą smile.gif

žodžiu, kaip suprantu visos žiūrim, nes gaila praėjusio laiko biggrin.gif reikia baigt pradėtus darbus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau seriją be jokio entuziazmo per kelis kartus doh.gif Nu baisus nusivylimas, ne kitaip.. Žiūriu serialą, nes nemėgstu palikti nebaigtų žiūrėti sezonų. Tikiuosi bent Deimonas taps vėl tokiu, kokiu buvo 1 sezone, su puikiu humoru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 02 03, 17:32)
nu jo, čia iš tos serijos ,buvai neištikimas, aš tau atkeršysiu - šast į lovą su kitu"   doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu gi tik pats sau blogai pasidarai ir viskas...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip mažas vaikiukas negavęs saldainuko biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Katerina visaip stengiasi apgauti kitus, bet, manau, ilgai netemps, padarys klaidą smile.gif

žodžiu, kaip suprantu visos žiūrim, nes gaila praėjusio laiko biggrin.gif reikia baigt pradėtus darbus biggrin.gif  thumbup.gif

tai va būtent, kaip įžeistas paauglys elgiasi doh.gif
o kas su serialu pasidarė nežinau. išsisėmė kūrėjų fantazija g.gif
beje, man dar kilo klausimas kodėl Bonė nesuprato, kad Katerina nemirė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun.flower: 04 vasario 2014 - 09:55
QUOTE(sun.flower @ 2014 02 04, 10:52)
beje, man dar kilo klausimas kodėl Bonė nesuprato, kad Katerina nemirė  g.gif

Bones visai nerode, tai gal taip ir isaiskes tiesa, kai Bone pasakys kad jokios ribos Katerina neperejo g.gif
Atsakyti
gal kurejai ines naujo vejo Deimonas ant vyru pereis? biggrin.gif lotuliukas.gif (juokas pro asaras sis sezonas baisu nei baisiau)
Atsakyti
Žiū, dar tuoj kuri nors vaiko susilauks doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2014 02 04, 19:58)
Bones visai nerode, tai gal taip ir isaiskes tiesa, kai Bone pasakys kad jokios ribos Katerina neperejo  g.gif

bet iš tiesų tai tokia nelogiška spraga gaunasi, nes išvyko iš miestelio neįsitikinusi ar mirė viena didžiausių jų priešių, nesusisiekė su niekuo kas vyksta ir t.t. grynai pritempė įvykius prie reikalingo scenarijaus biggrin.gif
nors ko aš čia ieškau logikos kur jos senokai nerasta lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar yra nauja serija kada bus g.gif
Atsakyti