QUOTE(vilsva @ 2014 01 18, 14:43)
Sveikos

,
šiandien nusipirkau HABANERO sėklų , pasirodo, aštriausios , (kai klausiau pardavėjos, ar nebus super aštios, apsimetė ,kad nežino ).....noriu paklausti jūsų, kas auginot, įmanoma jas panaudot po kažkokią dalelę ,gal sėklas išėmus,ne taip aštrios būna ? man užtekdavo aštrumo tokių,kaip varpelių

....
Dėkui , jei atsakysit
patys geriausi pipirai, kokius tik auginau. sveikinu su geru pirkiniu

labai stebiuos, kad jau ir mūsų parduotuvėse jų yra. aš siunčiaus iš Nyderlandų. Jie tikrai velnioniškai aštrūs, vienų pačių net neragauk, ir net drėgnų sėklų plikom rankom nečiupinėk, paskui akis ar lūpas palietus pajusi, kas per velnias

idealus jų panaudojimas - mango-habanero padažas pagal tą receptą:
http://giedrius-v.li....com/46100.html
Super, super, super, valgom ir dar norim. Jų skonis kažkoks kitoks, nei paprastų pipirų. sakyčiau prabangesnis.
Aišku, užteks vieno krūmo, nes nemažas ir labai derlingas, dešimtys habaneriukų kabaliuoja. O vienai padažo porcija išvirti reikia 4 su visom sėklom.
be to, labai ilgos vegetacijos, mano sėklos jau ant radiatoriaus daiginasi.