Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

įdomu, o kur pirkot? sėklos lietuviškoje pakuotėje ar atvežtinėje?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 18, 18:18)
įdomu, o kur pirkot? sėklos lietuviškoje pakuotėje ar atvežtinėje?

Pakuotė ne lietuviška, Garden Seeds, Olandija...be akinių neįskaičiau ,kas mažom raidelėm lietuviškai parašyta, būčiau tokių aštrių nepirkus biggrin.gif , pirkau Kaune, Schetelige , paėmiau paskutinę pakuotę, nebent dar pas save pasidėję turi .
Atsakyti
QUOTE(vilsva @ 2014 01 18, 17:42)
Pakuotė ne lietuviška, Garden Seeds, Olandija...be akinių neįskaičiau ,kas mažom raidelėm lietuviškai parašyta, būčiau tokių aštrių nepirkus  biggrin.gif , pirkau Kaune, Schetelige , paėmiau paskutinę pakuotę, nebent dar pas save pasidėję turi .

taip ir pamaniau, kad iš toliau atvežtos
Atsakyti
Palade, Jūs pas mus kaip laikrodisir kalendorius-tarkit žodį dėl artimiausių metu tinkamų dienų sėjai, ką? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 18 sausio 2014 - 18:20
Rūta Mėta prieš kelias valandas atsakė smile.gif
pagal mane vasario 10-12 d.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 18, 18:25)
Rūta Mėta prieš kelias valandas atsakė smile.gif
pagal mane vasario 10-12 d.

Taip tasakė, bet aš tinginė, tingėjau ieškoti, kada ta pilnatis kita blush2.gif .
KaAžkaip toli labai dar vasaris unsure.gif . O norėčiaus anksčiau pasėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2014 01 18, 19:31)
Taip tasakė, bet aš tinginė, tingėjau ieškoti, kada ta pilnatis kita  blush2.gif .
KaAžkaip toli labai dar vasaris  unsure.gif . O norėčiaus anksčiau pasėti  unsure.gif

Pagal mane dar vasario 1-2 d galima.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2014 01 18, 18:31)
KaAžkaip toli labai dar vasaris  unsure.gif . O norėčiaus anksčiau pasėti  unsure.gif

tai kad tik praėjo, buvo sausio 14-15, vat ir sėdim dabar visos tik padėjusios daiginti pirmus pipirus.
jei labai rankos niežti, tai šiandien-ryt-poryt pusėtinas ženklas. nieko gero, ir mėnulis jau dylantis, bet iki vasario nieko geriau nebebus.
o vasario 1-2 ženklas geras, bet kad jaunatis tik tik buvusi. geresnė 2 d., jau ketvirta mėnulio para.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 18 sausio 2014 - 18:42
Žinau, kad šita tema apdiskutuota daug kartų ir negražiai nuskambėsiu, nu bet sėju jau kelinti metai pagal tada, kai norisi sėti (aišku ne gruodį smile.gif).
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 18, 18:42)
Žinau, kad šita tema apdiskutuota daug kartų ir negražiai nuskambėsiu, nu bet sėju jau kelinti metai pagal tada, kai norisi sėti (aišku ne gruodį smile.gif).

argi kas prieštarauja biggrin.gif Vieni mėsos nevalgo, kiti televizoriaus nežiūri, dar kiti pagal mėnulį sėja smile.gif Kiekvieno galvoj savi makaronai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, šnd. nežinodama ką perku, nusipirkau MARATOS. Aprašymas kaip aprašymas ax.gif , bet išskaičiau , kad Jūs, saintlina, pernai juos turėjot. Ir kaip - kokie atsliepimai?

Paprikas auginsiu pirmą kartą, tai klausimas dar toks - kur joms geriau - lauke ar šiltnamy? O gal galima tą pačią veislę abiem būdais auginti?

Užsirašiau jau kalendoriuj datą prieš pilnatį sėjai, kad nepamirščiau netyčia blush2.gif . O kaip teisingiausia būtų juos sėti, daiginti - ką daryti g.gif - niekada su paprika nebuvau susidūrusi nuo sėklos.
Beje, namuos pečius - radijatorių nėra.

ačiū už pamokymus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 18, 18:49)
argi kas prieštarauja  biggrin.gif Vieni mėsos nevalgo, kiti televizoriaus nežiūri, dar kiti pagal mėnulį sėja smile.gif Kiekvieno galvoj savi makaronai smile.gif

Bet gi yra TAM SKIRTA TEMA, kaip dar netingi klausimą parašyt. Nugi, nors šiokios tokios tvarkos reiktų laikytis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vilsva @ 2014 01 18, 14:43)
Sveikos  4u.gif  ,
šiandien nusipirkau HABANERO sėklų , pasirodo, aštriausios , (kai klausiau pardavėjos, ar nebus super aštios, apsimetė ,kad nežino ).....noriu paklausti jūsų,  kas auginot, įmanoma jas panaudot po kažkokią dalelę ,gal sėklas išėmus,ne taip aštrios būna ? man užtekdavo aštrumo tokių,kaip varpelių  smile.gif ....
      Dėkui , jei atsakysit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nebūtina visą pipiriuką vienam patiekalui suvartoti. Habanerus vartoju džiovintus-maltus. Tarkim šią savaitę kepiau netikrą zuikį, arbatinio šaukštelio koteliu šiek tiek į 1 kg faršo, į labai skanią vegetarišką sriubą tik ant peilio galo. Ir pritariu Paladei, habanerai subtilesnio skonio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 01 18, 18:51)
Labas vakaras,

Auginimo technologija 4u.gif
Atsakyti