Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(tany @ 2014 01 22, 13:04)
kokios spalvos?

Orange habanero vadinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 22, 12:04)
Orange habanero vadinosi smile.gif

aisq, man zalio reikia smile.gif.... Green habanero... anais metais nespejo jis vaisiu duoti.... Bet vienas lyg ir isdygo jau, jei nenumirios, tai bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 01 22, 12:07)
aisq, man zalio reikia smile.gif.... Green habanero... anais metais nespejo jis vaisiu duoti.... Bet vienas lyg ir isdygo jau, jei nenumirios, tai bus gerai smile.gif

o kodėl būtent žalios spalvos reikia?
Dar norėčiau instrukcijų - kiek maždaug mm turi būti tuos uodegos, kad jau kišti į vazoną? Vazonėlį didesnį jau imti? O kiek maždaug žemių ant tos sėklos pilti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 22 sausio 2014 - 12:14
Ale ką dabar su tiek habanero Daimura darysi? teks dalinti lotuliukas.gif aš praeitais metais du turėjau - tai sėklų visoms dariau siuntinėjau ir dar liko jų.........
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 22, 12:12)
Ale ką dabar su tiek habanero Daimura darysi? teks dalinti  lotuliukas.gif  aš praeitais metais du turėjau - tai sėklų visoms dariau siuntinėjau ir dar liko jų.........

su kolegėm darbe pasidalinsiu, čia pas mus daug daržininkių biggrin.gif man pačiai 1 krūmelio bus gana, bet dėl viso pikto 2 sėklytes pati pasiliksiu, mažu paskui nebenorės toliau augti
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 22, 12:11)
o kodėl būtent žalios spalvos reikia?
Dar norėčiau instrukcijų - kiek maždaug mm turi būti tuos uodegos, kad jau kišti į vazoną? Vazonėlį didesnį jau imti? O kiek maždaug žemių ant tos sėklos pilti?

nezianu, as visada i tabletes dedu, tai man tokiu klausimu nekila smile.gif.... zinau, kad pipirai nemiegsta persodinimo, tai dek iskart i didesni, tik ne labai dideli, ivertink vietos ant palanges smile.gif. Dar prireiks pomidoru daigams wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 22 sausio 2014 - 12:17
QUOTE(tany @ 2014 01 22, 12:16)
nezianu, as visada i tabletes dedu, tai man tokiu klausimu nekila smile.gif....

turiu ir aš kokoso tablečių, tai dėt į jas? jau dabar?
suprantu, kad jums čia aš juokingai klausinėju, bet pirmas gi kartas
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 22, 12:18)
turiu ir aš kokoso tablečių, tai dėt į jas? jau dabar?
suprantu, kad jums čia aš juokingai klausinėju, bet pirmas gi kartas

ne manau neverta dabar, dek iskart i vazoneli....

o zalias, nes vyrui jo reikejo butinai kazkokiam padazui, tai bandau uzauginti...\
man paciai tai pipiru isvis nereikia smile.gif
Atsakyti
Maniskiai pipiriukai kai kurie jau irgi uodegeles iskise, reiks jau sodint

ale kai pagalvoju kiek as ju pridejau ir kad dar laukiu habaneriku tai nezinau kur sutalpinsiu.. vien vienos ruesies 20 pipiriuku, o kur dar kitu pabandymui po pora biggrin.gif ir dar laukiu habaneriku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 22, 12:11)

kai tik pirmą kartą pamatai, kad jau kyšo nors mažas galiukas prasikalęs iš sėklos, tai ir dėk į vazonėlį su žeme, sudrėkink dar iš viršaus, uždenk maišeliu ir vėl šiltai pastatyk. Kai išlįs žalias daigelis, tik tada į šviesą kelk. Ir vazonėlis turi būt bent keliems mėnesiams, jei labai vėluos pavasaris tada su visa žeme perkelsi į didesnį. užpilu ~1,5 cm žemės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 22 sausio 2014 - 13:57
Nu jau laukiu baisiausiai jūsų laiškų, čilių sėklos išrūšiuotos, pavadinimai sudėti biggrin.gif per pietus nulėkiau namo - ogi mano habanerai deginasi ant saulutės........
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 22, 15:14)
Nu jau laukiu baisiausiai jūsų laiškų, čilių sėklos išrūšiuotos, pavadinimai sudėti  biggrin.gif per pietus nulėkiau namo - ogi mano habanerai deginasi ant saulutės........

Vakar saviski jau issiunciau laiskeli Jums 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti