Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(vobla @ 2014 01 20, 21:05)
gerai jums- pas jus jau vasaris biggrin.gif  man dar tik sausis ir be jo pabaigos nieko seti nesiruosiu biggrin.gif

ot varna, ne vasaris, o sausis doh.gif , nu, matyt, labai pavasario ir sėjos laukiu biggrin.gif
geriau būčiau pas jus nelindus, anksčiau viską susodindavau bilekaip ir bet kokias veisles ir gerai buvo, o dabar pasirodo dar ir čia mokytis reikės doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif ,
o ir norisi paskaičius visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 20, 17:05)

Papildyta:
o merginoms Tomai, Nomedai ir Jūratei išsiųsiu pipiriukas rytoj. laškai paruošti smile.gif

merginos, šiandien jau laiškučiai ryte paduoti saugiai paštininkėms į rankas kad nesušaltų biggrin.gif tai vis pasitikrinkit šią savaitę pašto dėžutes.
Atsakyti
Labas visoms. Gal matėt kur Kaune jelapeno sėklų? Niekur nerandu, o jau kaip ir laikas pasėt būtų. Jei pabandyčiau nusipirkt ir iškrapštyt kokią sėklelę, kažin ar užaugtų?
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2014 01 21, 10:07)
Labas visoms. Gal matėt kur Kaune jelapeno sėklų?  Niekur nerandu, o jau kaip ir laikas pasėt būtų. Jei pabandyčiau nusipirkt ir iškrapštyt kokią sėklelę, kažin ar užaugtų?

Žalioj stotelėj pasižiūrėkit: Petrašiūnuose, netoli žiedo; priešais Žaliakalnio turgų; prie PC Savas. Dar Urmo bazėj 12 sandėly arba prie daržovių turgaus.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 21, 11:17)
Žalioj stotelėj pasižiūrėkit: Petrašiūnuose, netoli žiedo; priešais Žaliakalnio turgų; prie PC Savas. Dar Urmo bazėj 12 sandėly arba prie daržovių turgaus.

Žalioj stotelėj neturi, sėklelej irgi ne :(Pabandysiu Urmo bazėj paieškot, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 01 20, 22:43)
geriau būčiau pas jus nelindus, anksčiau viską susodindavau bilekaip ir bet kokias veisles ir gerai buvo, o dabar pasirodo dar ir čia mokytis reikės doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif ,
o ir norisi paskaičius visko doh.gif

ir man tas pats doh.gif - kol neužmačiau augintojų temų - nieko nereikėjo ir viskas buvo ten gerai - turėjaunenuovokios augintojos nuostatą "norės - augs". blush2.gif

Aš prašau elemetaraus patarimo pusiau temoje - kaip supratau iš trijų pagrinde lankomų temų (paprika, pomidorai, agurkai), tai pirmiausia reikia sėti paprikas, po to pomidorus, o galiausiai - agurkus. Koks maždaug iš akies tas tarpas savaitėmis tarp jų optimalus? Pradėjau lygiuotis nuo paprikų ir jei ne šios temos, sėčiau kaip nuotaika būtų, o kaip būtų teisingiausia?
Tarkim: paprika dabar bus sėjama apie vasario 2-7 d. O pomidorai po kurio laiko, agurkai?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 21, 12:27)
ir man tas pats  doh.gif  - kol neužmačiau augintojų temų - nieko nereikėjo ir viskas buvo ten gerai - turėjaunenuovokios augintojos nuostatą "norės - augs". blush2.gif
Aš prašau elemetaraus patarimo pusiau temoje - kaip supratau iš trijų pagrinde lankomų temų (paprika, pomidorai, agurkai), tai pirmiausia reikia sėti paprikas, po to pomidorus, o galiausiai  - agurkus. Koks maždaug iš akies tas tarpas savaitėmis tarp jų optimalus? Pradėjau lygiuotis nuo paprikų ir jei ne šios temos, sėčiau kaip nuotaika būtų, o kaip būtų teisingiausia?
Tarkim: paprika dabar bus sėjama apie vasario 2-7 d. O pomidorai po kurio laiko, agurkai?

pomidorai kovo pradžioj geras laikas numatomas. Tiksliai nė nepamenu. Ir šiaip pats tas laikas būna sėt jei auginam paprastuose šiltnamiuose. Būna kad anksčiau porą daigų pasiaugina panos, bet tai ir vietos jau tam reik turėt ir sąlygas.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 21, 11:27)
turėjaunenuovokios augintojos nuostatą "norės - augs". blush2.gif

Aš prašau elemetaraus patarimo pusiau temoje - kaip supratau iš trijų pagrinde lankomų temų (paprika, pomidorai, agurkai), tai pirmiausia reikia sėti paprikas, po to pomidorus, o galiausiai  - agurkus. Koks maždaug iš akies tas tarpas savaitėmis tarp jų optimalus?

labai geras požiūris - ir aš jo laikausi thumbup.gif

Taip, papriką apie vasario vidurį sodina. Pomidorus - nuo kovo pradžios iki balandžio pradžios. O agurkus turbūt apie balandį, kas į šiltnamius ruošiasi perkelt g.gif Aš kadangi tik lauke juos auginu, tai sėju gegužę.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 21, 11:27)
Aš prašau elemetaraus patarimo pusiau temoje - kaip supratau iš trijų pagrinde lankomų temų (paprika, pomidorai, agurkai), tai pirmiausia reikia sėti paprikas, po to pomidorus, o galiausiai  - agurkus. Koks maždaug iš akies tas tarpas savaitėmis tarp jų optimalus? Pradėjau lygiuotis nuo paprikų ir jei ne šios temos, sėčiau kaip nuotaika būtų, o kaip būtų teisingiausia?

sekite šią temą, ten parašyta, kada ką reikėtų sėti mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...5738&st=276
Atsakyti
Avijacija, habanerai jau uodegėles bando kišti, 6 iš 6 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 22 sausio 2014 - 12:02
QUOTE(daimura @ 2014 01 22, 13:02)
Avijacija, habanerai jau uodegėles bando kišti, 6 iš 6  thumbup.gif

oho kaip greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 22, 12:02)
Avijacija, habanerai jau uodegėles bando kišti, 6 iš 6  thumbup.gif