Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Venta9 @ 2014 01 25, 17:03)
Reikia kuo salciau ir sviesiau padet keliom dienom, nes kitaip is inercijos dar tys.

Ačiū, tada nešu ant vėsesnės palangės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 25, 16:59)
Kelk per cia http://shot.qip.ru/
issirenki nuotrauka, pakrauni ir antra nuoroda is desines nukopini, viskas  4u.gif
per kiek laiko i zeme ikisti galvos islindo? nu man jau nebejuokinga, padejau nuo vakar siltai siltai, nieko kol kas nevyksta, zemej tupi nuo sausio 20d.

manau, kad dar išlys, gal stipriau užpylėt g.gif maniškiai maždaug per 4 paras išlindo, bet per vėlai iš šilumos išnešiau, vis dar laukinėjau, kad paaugs blush2.gif
ačiū už patarimą kaip kelt nuotraukas, reiks išbandyt, kai mažylis nueis miegoti, nes neleidžia nieko daryt ir jam reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 01 25, 17:10)
Ačiū, tada nešu ant vėsesnės palangės ax.gif

o sėklikės iš manęs gal? kurios gal nedygo? man irgi įdomu. Nes kolkas sėjau red cherry, tam japalen ir orange habanero. Na tai sudygo normaliai. Ale nesu sėklų specė - velnias žino su jomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 25, 18:21)
o sėklikės iš manęs gal? kurios gal nedygo? man irgi įdomu. Nes kolkas sėjau red cherry, tam japalen ir orange habanero. Na tai sudygo normaliai. Ale nesu sėklų specė - velnias žino su jomis smile.gif

red cherry, tam japalen ir orange habanero- ar jau laikas sėt? doh.gif Pasėjau tik habanerus. Parašyk, jei laikas, nors padiegsiu.
Atsakyti
o gal kas turite Habaneru dar seklikiu, per ziopluma isverciau du indelius butent su habanerais,o ar like du isdygs labai abejoju blush2.gif pasejau jau visus cilius tai Aji Yellow jau lenda is zemiu,Tam Jalapeno, Carliston Mild ir berods Red Cherry bando lysti lauk, laikau vienkartinese stiklinese pasejus ir po sildytuvu pakisus visus biggrin.gif, pirma kart bandau kazaka ax.gif

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 24, 15:06)
Į tuos nuo vandens tirpstančius tik agurkus, cukinjas sėju. Tiesiai į dirvą kartu. Čiliams, paprikoms netinka  4u.gif

tai tikriausiai man reikės, kai išleis lapelius, perkelti į kitą indelį.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 01 24, 21:48)
Vobla, ui ui, kokias čia įdėjai  unsure.gif , pobaisės  blink.gif  blink.gif

Baisios visai biggrin.gif Ale, dičkės...

Regila,ar tavo Skotch Bonnet ir Black Pearl jau irgi reikia taip anksti sėt,ar bus gerai,jei ir vasario vidury sukišiu? g.gif Man dar taip anksti tai sėjai,dar nepasiruošusi morališkai...
Atsakyti
sakykit, gal kas auginę varpelio formos paprikutes? pas rusaites radau kaip kolokolčikk pavadintas, bet tik foto su pavadinimu, aprašymo jokio- nei kas per skonis, nei krūmas kokių gabaritų. Turiu dvi paprikutes, krapštyčiau sėklas, jei vertos dėmesio. nedidukės jos, pomidoriuką cheriuką galėčiau palygint šalia
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 25, 20:00)
sakykit, gal kas auginę varpelio formos paprikutes? pas rusaites radau kaip kolokolčikk pavadintas, bet tik foto su pavadinimu, aprašymo jokio- nei kas per skonis, nei krūmas kokių gabaritų. Turiu dvi paprikutes, krapštyčiau sėklas, jei vertos dėmesio. nedidukės jos, pomidoriuką cheriuką galėčiau palygint šalia

Aš auginau tokias "no-name". Anyta gavo kiek pamenu daigais ir paskui krapštydavomės sėklas. Tai žiauriai aukštas krūmas, kaip indeterminantinis pomidoras, šakojasi baisiai, jei negenėsi. Daug varpelių pribrandina, bet jos vėlyvos, tai reikia sėti anksčiau, arba nuskinti žalias ir sunokinti. Man jos švelnesnės arba panašios į Hungarian Hot Wax. Marinatuose gražiai atrodo. Bet nebeauginu. O dabar pagalvojau, o kodėl kaži aš jų čielų kaip tų pepperocini nemarinuodavau...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 25, 21:00)

Krūmas aukštas , apie 1,50, platus, trapus. Vėlyvas, derlingas. Paprikos vidutinio aštrumo -mūsų skoniui. Derlingas. Paprikytės- gal kaip vidutinis Betaliux pomidoras dydžio, tik iš vidaus įgaubtas. Vidutiniškai mėsingas. Pirmais metais augo šiltnamį-labai aukštas ir derlingas. Antrais -tuneliuke, tas pat. Aukščiu netilpo. Jau reikėtų sėti, nes iš pradžių labai lėtai auga, ne visi rudenį spėja sunokti.
Pas mane jau gražiai sudygę, galiu dalintis Kaunas-Marijampolė ir pakeliui.
Atsakyti
ačiū, merginos, tai reiks eit krapštyt ir sėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 25, 18:21)

Sveiki, jo dalis iš jūsų smile.gif red cherry, tam japalen jau sudygo, o habanerai dar ne g.gif
Tai dar ir kitos pafundijo, tai dabar nzn kaip cia man viską sutalpint g.gif , visų pabandyt noriu, nes kai sėjau prieš 2 metus kovo pabaigoj, tai nelabai mano derlius prinoko biggrin.gif
Vat tos prieš 2m pirktos iš paprikos.lt sunkiai dygsta verysad.gif , dar laukiu, bet, manau, kad kelios veikslos tikrai nebesugdygs, nes sėta 14 sausio g.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 25, 19:56)
Baisios visai  biggrin.gif Ale, dičkės...

Regila,ar tavo Skotch Bonnet ir Black Pearl jau irgi reikia taip anksti sėt,ar bus gerai,jei ir vasario vidury sukišiu?  g.gif Man dar taip anksti tai sėjai,dar nepasiruošusi morališkai...

aš jau pasėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 25, 12:17)
laukiu nesulaukiu, kol surasi. Dabar jau ir aš užsikepiau pamatyt, kaip jos pas tavi atrodė  biggrin.gif

kazkokia juodoji skyle unsure.gif
bet neabejoju, kad rasiu- islys tos nuotraukos kai visai nereikes doh.gif
Atsakyti