Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Paladė @ 2014 02 02, 16:32)
sausio 14-15 d. merkimo nei gyvybės nerodo. Užsipirkau visas naujas ir 01.27 kitas padėjau. Laukiu.

nu va, o maniškės tokio sėjimo jau sudygo visos, dabar laukiu vėlesnės sėjos ax.gif
tik viena, ,,erotinė" kaip aš vadinu nedygsta, bet mat ją galas, apsieisiu ir be erotikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 02, 15:58)
O,pernai tai nesakei,kad reikia mirkyt  g.gif O grynam vandeny mirkai,ar kokios šmaros įpili priedo,nu Razormin pvz.?

tai, kad ir tos tabletės labai skirtingos būna. Dabartinės labai greit išsausėja, nors ir uždarame inde laikomos. Galima vandeny, galima ir kažkame skanesniame. Tik jei jau skaniai pamirkėm, tuomet jokiais būdais į gryną kompostą neperkelt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 02, 17:10)
Tik jei jau skaniai pamirkėm, tuomet jokiais būdais į gryną kompostą neperkelt wink.gif

kodėl?
Atsakyti
Daigams kompostas per riebu..mažylius maitint nuo karbonadų nepradedat ax.gif būtų kažkas panašaus..
Atsakyti
aišku smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 02 vasario 2014 - 18:57
Vakar uzkeliau ant gyvatuko pipiriuku seklas, tam jalapenai jau visi siandien su uodegytem bigsmile.gif , kiti dar laukia, bet turbut rytoj dar rasiu uodegu, nes jau lyg ir kaltis nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 02, 20:38)
Vakar uzkeliau ant gyvatuko pipiriuku seklas, tam jalapenai jau visi siandien su uodegytem  bigsmile.gif , kiti dar laukia, bet turbut rytoj dar rasiu uodegu, nes jau lyg ir kaltis nori  ax.gif

swoon.gif nu tokiais tempais pas mane net pomidorai nedygsta.
vakar pasejau cilius ir paprikas- net ziureti neinu. gal ryt pravedinsiu, bet dygs jie pas mane minimum savaite, gal dvi, gal tris o gal visa menesi... cia jau kaip pasiseks ir nuo veisliu priklauso.
Tiesa, jau nepamenu blush2.gif kuri geruole atsiunte man habanero orange. paziurejau i ''decibelu skale'' nugriuvau ir padejau seklytes atgal i archyva, bet va uz liezuvio patempe diedui pasipasakot, nu doh.gif . tai ans dabar praso visaip , kad paset, pazadejo net atskira garda jiems padaryt visai kitam sklypo gale negu darzas, kad tik paseciau. ale man baugu- jei vaikai nusikos paragauti. dar nesejau, dar tripenu... kad nieks nevalgys- tai faktas, bet , kad atsiras gudruciu norinciu ju paragauti- irgi faktas.. doh.gif . stiprumo skalej jie man uz kazkur tooooli uz suvokimo ribu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 02 02, 20:25)
swoon.gif  nu tokiais tempais pas mane net pomidorai nedygsta.
vakar pasejau cilius ir paprikas-  net ziureti neinu.

Tai gal verta paziureti, gal irgi uodegas iskise jau biggrin.gif
As ir pati labai nustebau, paziurejau ant durniaus, pries tai kokia sav. dygo, paprasti jalapenai. Bet manrods kazkas cia rase, kad tam jalapenai taip pat po paros prasikale, sakau, gal jie kokie paturbinti biggrin.gif
Atsakyti
Laba, as klausima turiu, visos temos nepajegiu perskaityt,sakykit o toje tableteje sudaiginus, paskui jau i vazoneli perkelti kartu su teblete? As niekad apie jas nebuvau girdejus, naujiena man jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 02 02, 22:30)
Laba, as klausima turiu, visos temos nepajegiu perskaityt,sakykit o toje tableteje sudaiginus, paskui jau i vazoneli perkelti kartu su teblete?

Tikrai taip,su visa tablete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 02 02, 21:25)
swoon.gif  nu tokiais tempais pas mane net pomidorai nedygsta.
vakar pasejau cilius ir paprikas-  net ziureti neinu. gal ryt pravedinsiu, bet dygs jie pas mane minimum savaite, gal dvi, gal tris o gal visa menesi... cia jau kaip pasiseks ir nuo veisliu priklauso.
Tiesa, jau nepamenu blush2.gif  kuri geruole atsiunte man habanero orange. paziurejau i ''decibelu skale'' nugriuvau ir padejau seklytes atgal i archyva, bet va uz liezuvio patempe  diedui pasipasakot, nu doh.gif . tai ans dabar praso visaip , kad paset, pazadejo net atskira garda jiems padaryt visai kitam sklypo gale negu darzas,  kad tik paseciau. ale man baugu- jei vaikai nusikos paragauti. dar nesejau, dar tripenu...  kad nieks nevalgys- tai faktas, bet , kad atsiras gudruciu norinciu ju paragauti- irgi faktas.. doh.gif . stiprumo skalej jie man uz kazkur tooooli uz suvokimo ribu... unsure.gif

Oi, sakykit, o ką su ta orange habanero galima daryt g.gif , vieną ir aš pasisėjau blush2.gif Jei nežmoniškai aštri, tai gal neverta net augint g.gif
Ką iš jų ruošiat: marinuojat, miltukams ar tik dėl įvairovės auginat?
Atsakyti