Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(yerena @ 2014 02 03, 11:20)

yerena, o kas tie čilių dribsniai? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 03, 11:44)
yerena, o kas tie čilių dribsniai?  blink.gif  blush2.gif

Na pvz:
http://pagardai.lt/p...ai-su-seklomis/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2014 02 03, 13:32)

aišku smile.gif
tai čia tas pats, kas stambiai sutrinti naminiai čiliai smile.gif
Atsakyti
nu ką paskutinė čilių partija jau ant radiatoriaus daiginasi biggrin.gif paprikas tik 5 turiu tai irgi įmečiau jau. Lauksiu uodegų. Pas mane taip turbo nesusidaigina kaip pas kaikurias čia buvo su tam jelapenais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 03, 16:17)
nu ką paskutinė čilių partija jau ant radiatoriaus daiginasi  biggrin.gif  paprikas tik 5 turiu tai irgi įmečiau jau. Lauksiu uodegų. Pas mane taip turbo nesusidaigina kaip pas kaikurias čia buvo su tam jelapenais  lotuliukas.gif

Pa smane 4 Tam Jalapenai jau daigu pavidalu ant palanges tupi smile.gif Red Cherry labiau ussipyre, bet jau keliu kilputes maciau. Viena sekla tik cherrio paskutinioji kazko nepasiduoda uodega isleisti, bet as kantri cool.gif biggrin.gif Su masiniu papriku daiginimu as dar stabdau. Palauksiu savaitgalio g.gif Tik jau dabar matau,kad net po dvi seklytes kiekvienos rusies sejant nezinau ar tilpsiu i du savo tuneliukus schmoll.gif
Atsakyti
As vakar jau visas paprikas padejau daigintis. Pas mane kazkaip jos letai derliu nokina. Vienais metais sejau kovo pradzioje, tai tik vasaros pabaigoje teparagavau kazka.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 03, 12:44)
yerena, o kas tie čilių dribsniai?  blink.gif  blush2.gif

Nome jau atsakė
user posted image
bet aš kitaip darau: jei man reikia smulkinto čili, gaminimo metu virš puodo žirklėmis prikarpau kiek reikia ir niekada su sėklomis schmoll.gif (pirktiniuose dribsniuose didesniąją dalį sudaro būtent kietokos sėklos, kurios troškiniuose tikrai trukdo). Patiekaluose žirklėmis plonai karpyta aitrioji paprika lieka popieriaus storio griežinėliais thumbup.gif
Tiesa, cieli džiovinti čili pipirai užima kur kas daugiau vietos negu smulkinti ar malti...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 03, 16:25)
Red Cherry labiau ussipyre, bet jau keliu kilputes maciau. Viena sekla tik cherrio paskutinioji kazko nepasiduoda uodega isleisti, bet as kantri  cool.gif  biggrin.gif  Su masiniu papriku daiginimu as dar stabdau. Palauksiu savaitgalio  g.gif Tik jau dabar matau,kad net po dvi seklytes kiekvienos rusies sejant nezinau ar tilpsiu i du savo tuneliukus  schmoll.gif

Red cherry mano jau siandien su uodegom bigsmile.gif ( nuo sekmadienio vistykluose)
Paprikas irgi visas patubdziau ant gyvatuko, kol kas dar neprasikale.
As irgi ne po daug auginti zadu, bet kazkaip dar negalvoju, kaip sutalpinsiu pas save, cia ateitis parodys, kazka gal sugalvosiu, jei ne, tai padalinsiu, bet man labiausia neramina, kur as viska sutalpinsiu kol jos bus namie, vo cia tai didziausia problema
Atsakyti
Man labiau patiktų smulkiau malti. Aš kavamale malu. Stambesnes pasidedu į šaldiklį žalius.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 03, 17:11)
Red cherry mano jau siandien su uodegom  bigsmile.gif ( nuo sekmadienio vistykluose)
Paprikas irgi visas patubdziau ant gyvatuko, kol kas dar neprasikale.
As irgi ne po daug auginti zadu, bet kazkaip dar negalvoju, kaip sutalpinsiu pas save, cia ateitis parodys, kazka gal sugalvosiu, jei ne, tai padalinsiu, bet man labiausia neramina, kur as viska sutalpinsiu kol jos bus namie, vo cia tai didziausia problema

Pernai kazkaip sugebejau prie vieno lango sutalpinti. Bet zaidimas tai neblogas ten gavosi... smile.gif
Atsakyti
O man ciliu dribsniai labiau patinka. deja, savuosius visus susimaliau smulkiai. dribsniai buvo pirktiniai. pasirode, kad dribsniais man lengviau teisingai dozuot negu miltukais, tai dribsnius jau sunaudojau, o miltukai- stovi...
Atsakyti
Na ką, reiks kitąmet ir man pabandyt dribsnių pasidaryt..Dabar turiu tik salierų lapinių dribsnių, o lapkotinių smulkiai maltų..o, dar petražolių abiem būdais. Ta pačia vargše kavamale. Viskas prasidėjo nuo kmynų paukštienai.
Atsakyti