Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Reikės pabandyti tuos dribsnius, šiemet džiovintų pomidorų dribsniai tai man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 03, 18:58)
šiemet džiovintų pomidorų dribsniai tai man labai patiko  bigsmile.gif

o kas gi čia dabar? rolleyes.gif kaip darot, kur naudojat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 03, 02:11)
Taip, jis LABAI aštrus. Aš darau abrikosų/persikų pagardą/marinatą su Habanero (marinuoju tik vieną Habanero stiklainiuką, miltelių nenaudoju), merginos gyrė Giedriaus V. Habanero-mango padažą prie mėsos iš čia
Auginkit, paragausit, nebūtina išgauti viso aštrumo, receptus juk galima koreguoti  mirksiukas.gif

oi, ačiū už išsamų atsakymą ax.gif
jei jau sudygo, auginsiu pabandymui, pas mane giminėj daug aštriamėgių, jei ką dovanom bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 03, 12:20)

thumbup.gif aš vasarą dariau šio pagardo "modifikaciją" -vietoj citrinos ir persikų ėmiau geltonas rūgščias slyvukes, neturėjau Habanero, tai panaudojau kažkurį iš tuo metu prinokusių čiliukų ir dar gardinau sausai pakepintom sezamo sėklom. Modifikacija mums labai patiko, kitąmet bandysim "tobulint" su aštresniais čiliokais. Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 02 03, 20:33)
o kas gi čia dabar? rolleyes.gif  kaip darot, kur naudojat?  rolleyes.gif

Nu cia labai ne i papriku tema biggrin.gif
Bet viskas labai paprasta: sudziovinu pomidorus ir po to juos pasmulkinu su smulkintuvu. O tada jau visur: mesa kepant, marinuojant, ryzius verdant, makaronams, salotoms, absoliuciai visur, kur tik tinka ir norisi pomidoru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 29, 10:11)
Paladė
jura64
martam
Ladu Dy
Avijacija
sann
daimura
ptashka

mergikės, gavau mūsų obuolines Alma paprikas, padalinsiu, parašysiu visoms asmeniškai į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 04, 09:44)
mergikės, gavau mūsų obuolines Alma paprikas, padalinsiu, parašysiu visoms asmeniškai į AŽ

ta proga sušokam sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
nagi tikrai greit. Kaip tik va laikas geras sodinimui bus.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 04, 08:44)

Kaip tik vyras vakar klause, ar jau visi laiskai man suejo hihihi.gif
Laukiu zinutes bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Paladė,2014 02 04, 09:44]

thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, o ką jus darote, kad daigams žemė nepelytų? pasodinau į daigyklą kelias sėklytes, palaisčiau ir matau pelyja. Gal kokio vermikulito, agroperlito ieškot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 04 vasario 2014 - 13:29
Laba diena ,papriku augintojos, gal galite patarti kokiu veisliu paprikos sėklytes nusipirkti, kad jos musu salygomis užaugtu ir sunoktu.Nes keleta metų iš eilės pirkau daigu, bet papriku neužaugindavau , jos žydėdavo , bet nemegzdavo arba užmezga ir paskui nubyra .Okad sunoktu normaliai nei viena.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2014 02 04, 12:54)
Laba diena ,papriku augintojos, gal galite patarti kokiu veisliu paprikos sėklytes nusipirkti, kad jos musu salygomis užaugtu ir sunoktu.Nes keleta metų iš eilės pirkau daigu, bet papriku neužaugindavau , jos žydėdavo , bet nemegzdavo arba užmezga ir paskui nubyra .Okad sunoktu normaliai nei viena.Ačiū

http://www.sonis.lt/...apez-020-g.html pabandykite sita veisle .man pasiteisino, siemet vel auginu . dar labai gerai dera whitney f1, baltos smile.gif
Atsakyti