Reikės pabandyti tuos dribsnius, šiemet džiovintų pomidorų dribsniai tai man labai patiko

QUOTE(ptashka @ 2014 02 03, 18:58)
o kas gi čia dabar?

QUOTE(yerena @ 2014 02 03, 02:11)
Taip, jis LABAI aštrus. Aš darau abrikosų/persikų pagardą/marinatą su Habanero (marinuoju tik vieną Habanero stiklainiuką, miltelių nenaudoju), merginos gyrė Giedriaus V. Habanero-mango padažą prie mėsos iš čia
Auginkit, paragausit, nebūtina išgauti viso aštrumo, receptus juk galima koreguoti
Auginkit, paragausit, nebūtina išgauti viso aštrumo, receptus juk galima koreguoti

oi, ačiū už išsamų atsakymą

jei jau sudygo, auginsiu pabandymui, pas mane giminėj daug aštriamėgių, jei ką dovanom bus

QUOTE(yerena @ 2014 02 03, 12:20)

QUOTE(Modeen @ 2014 02 03, 20:33)
Nu cia labai ne i papriku tema

Bet viskas labai paprasta: sudziovinu pomidorus ir po to juos pasmulkinu su smulkintuvu. O tada jau visur: mesa kepant, marinuojant, ryzius verdant, makaronams, salotoms, absoliuciai visur, kur tik tinka ir norisi pomidoru

QUOTE(daimura @ 2014 01 29, 10:11)
mergikės, gavau mūsų obuolines Alma paprikas, padalinsiu, parašysiu visoms asmeniškai į AŽ
QUOTE(Paladė @ 2014 02 04, 09:44)
mergikės, gavau mūsų obuolines Alma paprikas, padalinsiu, parašysiu visoms asmeniškai į AŽ
ta proga sušokam

nagi tikrai greit. Kaip tik va laikas geras sodinimui bus.
QUOTE(Paladė @ 2014 02 04, 08:44)
Kaip tik vyras vakar klause, ar jau visi laiskai man suejo

Laukiu zinutes

[quote=Paladė,2014 02 04, 09:44]

sveikos, merginos, o ką jus darote, kad daigams žemė nepelytų? pasodinau į daigyklą kelias sėklytes, palaisčiau ir matau pelyja. Gal kokio vermikulito, agroperlito ieškot.
Laba diena ,papriku augintojos, gal galite patarti kokiu veisliu paprikos sėklytes nusipirkti, kad jos musu salygomis užaugtu ir sunoktu.Nes keleta metų iš eilės pirkau daigu, bet papriku neužaugindavau , jos žydėdavo , bet nemegzdavo arba užmezga ir paskui nubyra .Okad sunoktu normaliai nei viena.Ačiū
QUOTE(makausike @ 2014 02 04, 12:54)
Laba diena ,papriku augintojos, gal galite patarti kokiu veisliu paprikos sėklytes nusipirkti, kad jos musu salygomis užaugtu ir sunoktu.Nes keleta metų iš eilės pirkau daigu, bet papriku neužaugindavau , jos žydėdavo , bet nemegzdavo arba užmezga ir paskui nubyra .Okad sunoktu normaliai nei viena.Ačiū
http://www.sonis.lt/...apez-020-g.html pabandykite sita veisle .man pasiteisino, siemet vel auginu . dar labai gerai dera whitney f1, baltos