Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(raiboji peleda @ 2013 10 28, 22:05)
As kazkuria is siu dienu vaziuosiu,galesiu paimti

Ok. Dėkui.
Ingą perspėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 28, 21:54)
tikrai kad laivas nerealiai greit atpaukė  wub.gif  kažkaip net nelaukiau ir bac laiškutis nuo Ingutės  wub.gif  gaila,kad tik rankšluoščaii atėjo biggrin.gif vis norisi kažko daugiau  biggrin.gif

tikra tiesa,net nustebau ...berods ir pas mane tik ranksluosciai lotuliukas.gif
o laukiau neanksciau sausio men. buciau zinojusi kad taip greit atplauks ,kruva visko prisakyciau laivu rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas is Antakalnio ar Zirmunu vaziuotu pas Ingute bigsmile.gif
Atsakyti
Tikiuosi spejau prie Sierra prisijungti, nusiunciau ta EMU rinkinuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 10 28, 21:07)
Niu ir kaip tuos dydžius supaistyt?
Troliukas tik rašė, kad šios spalvytės 10 dydis per klubus 96 g.gif

nezinau smile.gif turiu pora spalvotu dzinsiuku is GAP 6d., tai ten jau tikrai ziaurokai man atrodo.. o 8 gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 28, 21:10)

labai gundausi siai mazesniais bella gal dar butu kas ju nori reiktu  triju norinciu ir visom po -3.33 butu blush-anim-cl.gif
http://www.jomashop....ki-5007738.html

Labai dailus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 10 28, 23:18)
O gal kas is Antakalnio ar Zirmunu vaziuotu pas Ingute bigsmile.gif

As vaziuosiu pas Ingute is antakalnio.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 10 28, 21:52)
Ir as labai laukiu laivo siuntos. biggrin.gif O kaip Kauna laivo siuntos pasiekia? Atskirai dezutes ateina i Kauna, ar Inga persiuncia? ax.gif Pirma karta laukiu laivo, tai nelabai aisku visa eiga. blush2.gif

as turesiu atsakyma antradieni del vienos kauno dezutes. velesnes gautos, ankstesnes nera. 4u.gif Kaunui keliauja i Kauna, Vilniui i Vilniu. kai gauna paraso i meilus info kur atsiimti. 4u.gif
Atsakyti
O kiek laiko plaukia laivu?
Atsakyti
Siūlau per mergaites parsisiųstą ir liūdinčią spintoj - niekaip aš jos neprisitaikau.
Nauja (tik be etikečių, nes maniau, kad dėvėsiu) M dydžio Lansend suknelė. Didinta, tiks L.
Spalvos tokios kaip nuotraukoje - atitinka.
Kaina - 45 Lt.
Aprašymas čia.
user posted image
Galiu siųsti. Rašykit AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 28 spalio 2013 - 22:00
QUOTE(Jurgitar @ 2013 10 28, 22:39)
O kiek laiko plaukia laivu?

apie tris menesius, jei istaigos sulaiko patikrai uztrunka ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 28, 20:54)
tikrai kad laivas nerealiai greit atpaukė  wub.gif  kažkaip net nelaukiau ir bac laiškutis nuo Ingutės  wub.gif  

drinks_cheers.gif

Nu tikrai, kad laiviukas kazkoks reaktyvinis pasitaike thumbup.gif Zodziu kaip lektuvas parvare, mano gi skaiciukai 09.11 sumoketi, o pirkiniai laivu jau mane pasieke blink.gif blink.gif As dar atsiputus, planuojuosi, kad pirkinukus po kaledine egle krausiu ir bac...... Siandien pas mus buvo Keledos drinks_cheers.gif Batu KALNAS, dukra su vyru ir mazuoju siuntinukus greit ispakavo... vyko pas mus matavimai, primatavimai....... zodziu sventem. Tik mazasis labai nuosirdziai nuo manes slepesi hihihi.gif , kai bandziau kojines ir kombi uzvilkti/ primatuoti, jau ruoses nuosirdziai apsiverkti, teko persigalvoti ir velesniam laikui palikti primatavimus doh.gif Tik dabar reiks vel galvoti ka jiems po egle paimti..... reiks visiems kojniu siltu suveikti lotuliukas.gif

Nu, jei zinociau, kad visi taip greitai plaukia, tada laivuku ir teplukdyciau, net galvoju gal ir man kakavu paimti laivu, zodziu jau planuoju..... hihihi.gif hihihi.gif

Shiandien pirkinukus is visu triju vietu pasiiminejom bigsmile.gif . Zodziu begalinis dekui jums mergaitems - Ingutei oro_buckis.gif , Lauretai oro_buckis.gif, ir musu saunuolems dalintojoms Julijai ir Ingridai - oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 28 spalio 2013 - 22:47