Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(gretuxxx @ 2013 10 29, 21:04)
Cia D dydis vulgaru. mega_shok.gif Nu dar graziau. doh.gif Nesioju D dydi ir patenkinta. Suprasciau, jei butu koks F. biggrin.gif
Oi JMD, nevaryk dievo i medi. lotuliukas.gif

as paziuriu kokias suknutes panos perka, papavydziu ir einu sleptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 10 29, 20:03)
I papu tema, tai as manau,kad geriau mazi,negu dideli ir nukare kaip maisai. Mnao pacios mazi, A, visada norejau dideliu,bet kai teko pamatyti kaip jie nukara po maitinimo,aciu jau nenoriu biggrin.gif

oi, wetriuke, wetriuke.... tu vis ką nors jaunatviškai vėptelni biggrin.gif Tuoj gausi bart... tongue.gif 4u.gif
JMD lyg dar nelinkėjau jumi sveikatos :4u:sveikit 4u.gif Maž vienintelė situacija išmušanti mane pilnai iš vėžių yra vaiko ligos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 spalio 2013 - 20:06
Tos ligos ir mane nervina doh.gif negano to,pati sliauzioju tokua nevisai sveika,tsi vaikas paejo i darza po ligos viena diena ir vel zu sloga.Nu ir ka dabar daryt? Gal zinot kokiu priemonih tik prasidedanciai slogai? Nes as tik juros vandeni zinau...
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 10 29, 21:08)
Tos ligos ir mane nervina doh.gif negano to,pati sliauzioju tokua nevisai sveika,tsi vaikas paejo i darza po ligos viena diena ir vel zu sloga.Nu ir ka dabar daryt? Gal zinot kokiu priemonih tik prasidedanciai slogai? Nes as tik juros vandeni zinau...

Matau, kad dukrytė dar maža, tad mano pasiūlymas nepadės. Bet vyresniems vaikučiams karšta vonia gali padėti. Mano paaugliukė gerai pasikaitino, tai sloga kaipmat pasitraukė.
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 10 29, 20:08)
Neskaiciau temutes, gal jau raset koki atsiliepima apie sia liemenele blush2.gif
Normalus jos puch-upp?
http://www.maidenfor...owSearchBC=true

Lyg ir viliojuosi, bet reikia su kazkuo susikoperuot ar ne? rolleyes.gif

normalus tikrai nedidelis tas push up 4u.gif
jus nenervinkit manes su c ir d dydziais doh.gif as viska darau kad didesni butu doh.gif man Pamela tobula blondinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 29 spalio 2013 - 20:15
Kokius sniego batus perkat vaikams? Norėtųsi patogių ir lengvų g.gif g.gif g.gif Pasidalinkit patirtimi
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 10 29, 20:20)
Inga ka tik grizau ir nemaciau, kad neisejo uzsakyti saliku is Sierra. Gal kita karta kai rinksit pabandyt. Nesuprantu kodel raso, kad nera, nes man deda i krepsa g.gif

Viskas gerai Inga. Pamaciau, kad nupirkot. Laiska matyt atidariau ir tik perskaiciau, kad nera. Suklaidinau ir save ir jus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 10 29, 22:08)

daugiau nieko, nebent inhaliuoti, as vakar saviskei nupirkau, vis atideliojau si pirkini, bet jau reikalas prispyre, kad 2 savaites su nosim, ir humer pabandykit ne melyna o raudona.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 21:06)
oi, wetriuke, wetriuke.... tu vis ką nors jaunatviškai vėptelni  biggrin.gif Tuoj gausi bart...  tongue.gif  4u.gif
JMD lyg dar nelinkėjau jumi sveikatos  :4u:sveikit  4u.gif Maž vienintelė situacija išmušanti mane pilnai iš vėžių yra vaiko ligos  verysad.gif

ne jaunatviskai,o gyvenimiskai...nereik cia saipytis is mazapapiu del tu push up,nes susivienysim tuoj ir gausit atkirty:P
Atsakyti
JMD- sveikatuko mažiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip norisi geriau visas ligas pačiom persirgt, kad tik ne vaikučiam reiktų sirgt blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti