Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 21:33)
džyzes, čia visiškom bepapėm  blush2.gif

as ryt nuvarysiu ryte i turgu ir pranesiu ka ten radau ir po kiek.

nu kad ir bepapem sunku, kur kauselis geras, per nugara nesusisega lotuliukas.gif ar ba kai apimtiss gera, jau psio nors porolono del papildomai i tuscia vieta lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebespėju visko skaityti. Mergaitės, ar renkate Vitacost? Ir gal koduką turite?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 20:33)
džyzes, čia visiškom bepapėm  blush2.gif

as ryt nuvarysiu ryte i turgu ir pranesiu ka ten radau ir po kiek.

niu niu niu nono.gif siulai plastine darytis lotuliukas.gif cia nebus kaip dainoj "kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko" lotuliukas.gif Uzsidedi tokia abmanke ir vaikstai kaip su didele lotuliukas.gif
Atsakyti
HM renkate smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2013 10 29, 20:49)
Nebespėju visko skaityti. Mergaitės, ar renkate Vitacost? Ir gal koduką turite?

apie Vitacost nieko nebuvo girdeti siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 29, 20:50)
niu niu niu nono.gif  siulai plastine darytis  lotuliukas.gif  cia nebus kaip dainoj "kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko"  lotuliukas.gif  Uzsidedi tokia abmanke ir vaikstai kaip su didele  lotuliukas.gif

zinok beda yra ir kai nera, bet kai per daug irgi nieko gero. gal kai mazai, tai optiskai apgaut gali ir padidint, o kai turi belekiek, tai nesumazinsi niekaip. Kiek as negaliu sukneliu devet, man netinka be rankoviu rubai. Taip, mano nera papai kaip viedrai, bet vistiek, atrodo neestetiskai ir vulgariai kai issinuogini. O vasara taip noris suknutes ant petneseliu...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 20:55)
zinok beda yra ir kai nera, bet kai per daug irgi nieko gero. gal kai mazai, tai optiskai apgaut gali ir padidint, o kai turi belekiek, tai nesumazinsi niekaip. Kiek as negaliu sukneliu devet, man netinka be rankoviu rubai. Taip, mano nera papai kaip viedrai, bet vistiek, atrodo neestetiskai ir vulgariai kai issinuogini. O vasara taip noris suknutes ant petneseliu...

cia tai tiesa mirksiukas.gif gal nakti ir seksualu, bet diena nepatogu biggrin.gif siaip reikia dziaugtis tuo, ka turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 29, 20:59)
cia tai tiesa  mirksiukas.gif  gal nakti ir seksualu, bet diena nepatogu  biggrin.gif  siaip reikia dziaugtis tuo, ka turi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
del papiniko smile.gif
jeigu LT perku 80cm, tai koki reikia ziuret 36, 38 ar 40?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 29 spalio 2013 - 20:03
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 29, 20:59)
cia tai tiesa  mirksiukas.gif  gal nakti ir seksualu, bet diena nepatogu  biggrin.gif  siaip reikia dziaugtis tuo, ka turi  biggrin.gif

I papu tema, tai as manau,kad geriau mazi,negu dideli ir nukare kaip maisai. Mnao pacios mazi, A, visada norejau dideliu,bet kai teko pamatyti kaip jie nukara po maitinimo,aciu jau nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 19:55)

Cia D dydis vulgaru. mega_shok.gif Nu dar graziau. doh.gif Nesioju D dydi ir patenkinta. Suprasciau, jei butu koks F. biggrin.gif
Oi JMD, nevaryk dievo i medi. lotuliukas.gif
Atsakyti
Inga, sakykite, o tam ewatches.com tax yra? Shipas matau nemokamas
Atsakyti