Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvytė gaidelis (7 tema)

QUOTE(Faye @ 2014 08 24, 11:22)
Vandenukas pakeistas jau rolleyes.gif

O dabar dugne yra like nesuvalgyto maistelio likuciu kaip pasalinti? Kaip sakei kad du kartus i diena maistelio ta norma jam duoti. Iberiu ir stebiu kad paima ir atgal isspjauna tai  taip suprasti kad nealkanas yra??? g.gif  Tai ar verta du kartus duoti  per diena? unsure.gif

Tada tikrai neverta. Likučius pašalinti galima su šlangute siurbiant nuo dugno, taip ir vanduo pakeičiamas ir nuo dugno nešvarumai surenkami
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 08 24, 12:04)
Tada tikrai neverta. Likučius pašalinti galima su šlangute siurbiant nuo dugno, taip ir vanduo pakeičiamas ir nuo dugno nešvarumai surenkami

Tai jai maisteli duoti viena karta dienoje ir kiekviena diena ir pakaks jam? g.gif kai jokio augintinio netureje cia pirmasis tai norisi rupintis rolleyes.gif ir seip smagu vaikas atsikelia pasisveikina tai jis priplaukia kaip suprastu kad su juo bendrauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faye @ 2014 08 24, 16:46)
Tai jai maisteli duoti viena karta dienoje ir kiekviena diena ir pakaks jam? g.gif kai jokio augintinio netureje cia pirmasis tai norisi rupintis rolleyes.gif ir seip smagu vaikas atsikelia pasisveikina tai jis priplaukia kaip suprastu kad su juo bendrauji smile.gif

Vieną kartą per savaitę galima ir iš viso neduoti. Taisyklė: alkana žuvis - sveika žuvis
Atsakyti
Laba diena,

prisijungsiu ir aš 4u.gif

turiu jau antrą gaidelį, man šios žuvytės labai labai... tik gaila, kad trumpaamžės unsure.gif
akvariume yra filtras, bet nėra šildytuvo - gyvena puikiai smile.gif
pirmasis gyveno pradžioj su neonais, po to su pecilijomis - nieko nepuolė ir neskriaudė, o šis puola kitas žuvis, todėl dabar gyvena su ancitrus, kuris jo puolimų nebijo biggrin.gif
Atsakyti
O kiek maždaug laiko pas jus išgyvena jūsų gaideliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 08 28, 16:34)
O kiek maždaug laiko pas jus išgyvena jūsų gaideliai? ax.gif

pirmasis gyveno apie 2 m., o šis jau turbūt 1,5 m.
Atsakyti
Sveikos, sakykit gal buvo kuriai toks atvejis jau kokia ketvirta diena kaip gaidelis prie galvos kunas pasiputes, ziaunos istine guli dugne,needa spalva pabalus, visas kunas zuvytes pasisiauses tarsi butu be zvynu tik oda matyt, labai negraziai atrodo, mirkau vis kalio permanganate silpnam bet negera jam vargsui guli ant dugno pakyla tik oro ikvept,kankinasi... verysad.gif
Atsakyti
Nu ką sveikinkit, įsigijau gaidžiuką, vardas Bosas, gyvena su penkiais neonais 25-30(tiksliai nežinau) Litrų akwe. Turi ir filtra ir šildytuva, o jau grožis koks, gal veliau pavyks foto įkelt.
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2013 11 21, 20:30)
sveiki, kokios zuvytes nesipjauna su gaiduku? mum bazej dave kazkokiu "rožiniu" bet vaiko ir jas doh.gif

Sveiki, kaip tik bazeje pirkau gaideli ir man sake,kad nesipjauna su danijomis ( kaip viena dalyve ivardijo "rožinėmis" žuvytėmis. Parsinešiau ir ka jus manot. Po dvieju dienu jau žiuriu viena be užpakalinio peleko plaukioja :/ Nedraugiškas tas mano Petras...
Atsakyti
Sveiki, reiktų prisistatyti esu Dijana. Prieš dvi savaites įsigijau gaideli Petra biggrin.gif dvi danijas Selma ir Delma. Po kiek laiko supratau,kad Petras nedraugiškas apkandžiojo viena iš daniju. Teko iškelt į mažesnį akvariumą.

Didesnis akvariumas 6 litrų. Mažesnis gal 1,5 - 2 litrų tiksliai nežinau.

Pasiskaičiau internete,kad danijos gyvena gaujomis,todėl nusipirkau dar 3. Gyvena jos gražiai didžiajam akve. O Petras net nežinau kas jam darosi..

Po perkėlimo į mažesnį akvariumą pradėjo labai burbuliuoti vienas akvariumo (burbulo šonas) ir gaidelis būtent jame jis ir pagrinde jis ir tupi. Net nežinau ar čia jam jam kažkas blogai? Kol kas jokio augaliuko į akvariuma neįdėjus. Ir namuko-slėptuvės nėra. Tik gruntas ir vanduo. Gal nuo to gaidelis stresuoja ir burbuliuoja?

Keičiu vandeni kas 2-3 dienas,nes akvariumas mažas labai greit užsiteršia. Pilnai. Ir pasiskaičius jūsų foruma supratau,kad blogai darau,nes sugriaunu visa bio sistema susiformavusia. Bet ar nuo to blogiau žuvytei? I nauja vandeni lašinu du lašus "bakteriju kulturu".

TAIGI kas tam mano Petriukui,kad burbuliuoja? biggrin.gif

Iš karto labai dėkoju už atsakyma smile.gif
Atsakyti
Visai nesunku manau paskaityti gaidelių temoje būtų, bet..
Burbulai - tai gaidelio lizdas. Jis yra statomas norint susilaukti vaikų ir nesvarbu yra patelė ar ne. Tokia jau prigimtis
O kam ta bio sistema reikalinga ir aktuali? Sakyčiau gaideliui
Atsakyti
Apie kokia bio sistema galima kalbeti 2 litru talpoje. Greiciau jei nekeist, tai nugais gaidelis nuo prarugusio vandens.
Atsakyti