Labuka,
Kaip zinoti kada zuvelei stresas? Ar kiekviena karta kai jam reikes pakeisti vandeni jis bus baigstus, priejus prie akvariumo plaukia i kita gala akvariumo?
Musu zuvytes vardukas MELSVIS
Kaip zinoti kada zuvelei stresas? Ar kiekviena karta kai jam reikes pakeisti vandeni jis bus baigstus, priejus prie akvariumo plaukia i kita gala akvariumo?

QUOTE(Faye @ 2014 09 08, 17:01)
Labuka,

Šiaip pie vandens keitimo tūrėtų įprast, tik po keitimo kuo skanesniu pavaišinkit.
QUOTE(Pineviniukas @ 2014 09 11, 15:26)
Šiaip pie vandens keitimo tūrėtų įprast, tik po keitimo kuo skanesniu pavaišinkit.
O kas tas skanesnis?

QUOTE(Faye @ 2014 09 12, 13:27)
ir aš duodu sausus. Man sakė, kad nepradėti duoti jokio gyvo maisto (net džiovinto), nes nebeės sausiako....
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 12, 13:27)
ir aš duodu sausus. Man sakė, kad nepradėti duoti jokio gyvo maisto (net džiovinto), nes nebeės sausiako....
Tai žinokit vistiek kokį kartą per mėnesį ar po valymo galima kokį gyva maistelį duot, bet po trupti kad neišleptų.
QUOTE(Pineviniukas @ 2014 09 14, 12:46)
Nu ką, sveikinkit, papildžiau savo akva. Dabar jame jau 1 Gaidelis, 10 Neonkių ir 2 šamukai.
kaip sugyvena visi? kiek litrų akvariumas?

QUOTE(Pineviniukas @ 2014 09 14, 18:09)
Man rodos jus mazumele paskubejot su neonais...kiek ziurejau, labai nesenai akvariuma "uzkuret", o nei neonai, nei samai sito nemegsta

QUOTE(Austuja @ 2014 09 15, 09:57)
Gaidelis su trumpapelekem taikiom zuvelem dazniausiai sugyvena..jam i kompanija tinka samas korydoras, tie patys neonai, pecilijos.
Akvariumas sitas berods 20ltr, na tai toks sakyciau ribinis, bet tinkamai priziurint, ypac jei yra gyvu augalu turetu viskas but gerai.

QUOTE(Nikuna @ 2014 09 15, 12:02)
Sugyvena visos normaliai, nei pešasi nei ką. O akvas tai jei tiksliai tai 30 litrų. Ir yra vienas didelis plastikinis augalas ir trys vidutiniai akmenukai.
Papildyta:
Apie neonus tai sakė, kad jie laisvai tinka pradedančiajam.