Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzaitės su prancūziukais (ir be jų), 14 tema

QUOTE(justyte @ 2014 01 02, 15:10)
Butą perkam Savigny sur Orge, arčiau neįkandam, kur būtų gražu ir atitiktų mūsų norimus kriterijus smile.gif Iki Saint Michel Notre Dame 30 minučių, tai normaliai manau  smile.gif Vyrui į darbą nuo durų iki durų išeis maždaug valanda  smile.gif  O aš darbą gavau Centre Pompidou, assistante administrative smile.gif CDD metams, pagal programą emploi d'avenir, mokės smic'ą, bet vistiek patenkinta  biggrin.gif

O kodel buta ziurejot, o ne koki maza namuka? Ar cia jau kainos labai labai daug didesnes?
Puiku del darbo. Nuo kada pradedi?
Atsakyti
Labas panos ir ponios

Su naujaisiais 4u.gif

Justyte gerai metus pradejai sveikimu
Mes Lt , busim dar pora dienu tik orai s, sniego nera, diena saules nerasta, baisiai pilka, vaikstom kaip tarakonai apsimiegoje tokie,

linkejimai visoms
Atsakyti
QUOTE(Soane @ 2014 01 02, 15:24)
O kodel buta ziurejot, o ne koki maza namuka? Ar cia jau kainos labai labai daug didesnes? 
Puiku del darbo. Nuo kada pradedi?

Namukas per brangu, jam bent jau 240 000 reiktų, tam pačiam miestely, kur butą perkam.

Pradėti turėčiau sausio vidury, šiandien išsiunčiau dokumentus, kurių prašė. Dabar turi paruošti sutartį, kuri bus trišalė, aš, centre pompidou ir mission locale.
Atsakyti
QUOTE(Soane @ 2014 01 02, 14:03)
Aciu!!! Labai tikiuos, kad tavo linkejimai issipildys.
Mes per Kaledas LT buvome, o Naujus cia sutikome.
Ramios siemet sventes. Gerai, kad vaikai yra, tai bent jau jie surmulio sukelia.

Ziurek, pakrutinai tema, tai ir pagyvejimas jaucias bigsmile.gif Mes irgi Naujuosius sutikom ramiai, su keliais draugais..

QUOTE(justyte @ 2014 01 02, 14:15)
Su naujaisiais metais  smile.gif

O senieji metai, po visų nesėkmių pasibaigė labai šauniai  biggrin.gif Perkam butą ir gavau darbą  ax.gif

Su Naujaisiais ir tave! Sveikinimai gavus darba ir su nauju pirkiniu, be abejo! thumbup.gif As kazkur lyg girdejau, kad Paryziuj siemet fejerverku (tu oficialiu) neleido, atseit taupo pinigus liepos keturioliktai biggrin.gif)

Butą perkam Savigny sur Orge, arčiau neįkandam, kur būtų gražu ir atitiktų mūsų norimus kriterijus smile.gif Iki Saint Michel Notre Dame 30 minučių, tai normaliai manau  smile.gif Vyrui į darbą nuo durų iki durų išeis maždaug valanda  smile.gif  O aš darbą gavau Centre Pompidou, assistante administrative smile.gif CDD metams, pagal programą emploi d'avenir, mokės smic'ą, bet vistiek patenkinta  biggrin.gif

Labai super del darbo, saunuole! o tau kiek laiko truks iki darbo vaziuot?
Tuoj viska iscekavinsim, tai kiek kvadratiniu metru butas? kiek kambariu? toli nuo viesojo transporto? :DDD

QUOTE(neris20 @ 2014 01 02, 16:36)
Labas panos ir ponios

Su naujaisiais 4u.gif

Justyte gerai metus pradejai sveikimu
Mes Lt , busim dar pora dienu tik orai s, sniego nera, diena saules nerasta, baisiai pilka, vaikstom kaip tarakonai apsimiegoje tokie,

linkejimai visoms

Su Naujaisiais ir tave! As kaip tik vaziuoju i Lt sekmadieni, tikiuos, kad nelis ir nebus vejuota, nes jau Londone tokio oro su kaupu apturejom...
Atsakyti
Sveikos

Su Naujais metais!

Justyte, smagu skaityti tavo naujienas! Matomai gyvenime kartais reikia pasiekti dugna, kad pradetum kilti aukstyn.

Soane, smagu tave cia skaityti! Kaip tau sekasi? Kaip vaikai? Kaip mazyliui mokykla? Gal pati i kokia profesine veikla panirai ar ruosiesi nerti?
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2014 01 02, 17:04)
Su Naujaisiais ir tave! Sveikinimai gavus darba ir su nauju pirkiniu, be abejo!  thumbup.gif As kazkur lyg girdejau, kad Paryziuj siemet fejerverku (tu oficialiu) neleido, atseit taupo pinigus liepos keturioliktai biggrin.gif)
Labai super del darbo, saunuole! o tau kiek laiko truks iki darbo vaziuot?
Tuoj viska iscekavinsim, tai kiek kvadratiniu metru butas? kiek kambariu? toli nuo viesojo transporto? :DDD

Tai, kad Paryžiuj visai nebūna fejerverkų per naujus, kaip aš supratau net nėra tos tradicijos. Per carambolage (arte laidelė) rodė, kaip vokiečiai ir paryžiečiai švenčia naujus metus. tai Vokietijoj visi šaudo fejerverkus, o va Paryžiui ne, tai daug turistų būna nusivylę. Kaip ir aš pirmą kartą, kai supratau, kad nėra fejerverkų verysad.gif

Nuo buto iki viešojo transporto neskubant 10 minučių pėščiomis. Iki darbo, tai 30 minučių iki saint michel notre dame ir tada dar paėjėti apie 10 minučių iki pompidou muziejaus. Tai jei geras oras visai šaunu biggrin.gif jei ne, galima imti autobusą, bet įtariu, kad ryte greičiau pėščiomis nueiti nei važiuoti.
Butas 64 kvadratų, yra mažas balkonas, 4 kambarių, bet jau mintyse rezgu, kad vieną sieną lauk griausiu ir išdidinsiu svetainę, tada galės būti svetainė-valgomasis, nes virtuvė mažoka biggrin.gif Jei viskas gerai, kraustytis turėtume balandį-gegužę. Oficialiai 3 mėnesiai nuo parašo, mes dar nepasirašėm, nes notaras atostogauja, bet jam dokumentai jau susiųsti, dabar liks tik rdv ir pasirašyt pirkimo sutartį ir keliauti ieškoti paskolos su geriausiomis sąlygomis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2014 01 02, 18:09)
Justyte, smagu skaityti tavo naujienas! Matomai gyvenime kartais reikia pasiekti dugna, kad pradetum kilti aukstyn.

Turbūt taip yra, kai nebėra kur kristi, belieka tik kilti smile.gif

Įdomu, kaip Distancijai pavyko su CAF'u išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2014 01 02, 19:13)
Oficialiai 3 mėnesiai nuo parašo, mes dar nepasirašėm, nes notaras atostogauja, bet jam dokumentai jau susiųsti, dabar liks tik rdv ir pasirašyt pirkimo sutartį ir keliauti ieškoti paskolos su geriausiomis sąlygomis  ax.gif

O ar lengvai bankas i kalbas leidosi, turint omenyje, kad jus turite tik 1-a CDI seimoje?
Jau kai pabendrausite su keliais bankais, parasyk, jei tai nebus paslaptis, kuris bankas pasiule geriausias salygas.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2014 01 02, 19:09)
Soane, smagu tave cia skaityti! Kaip tau sekasi? Kaip vaikai? Kaip mazyliui mokykla? Gal pati i kokia profesine veikla panirai ar ruosiesi nerti?

Aciu aciu smile.gif Po truputi mums, tai geriau, tai blogiau. Mazyliui pradzia mokykloje buvo labai sunki, kas ryta su asarom. Pirmas dvi savaites taip kankinomes. O dabar tai viskas puiku. Susirado draugu, ismoko nauju zaidimu, tai dabar eina pasisokinedamas i mokykla. Tik va greitai nusimato ja keisti, tai nezinau kaip cia bus. Truputi bijau del abieju vaiku, kaip jiems ta adaptacija seksis. Na bet gal bus viskas gerai.

Del mano profesines veiklos, tai gruodzio menesi buvau pas karjeros konsultante, bandem ieskoti atitikmenu pagal mano specialybe. Naujoms studijoms reikia praeiti konkursus, kurie jau beveik visi pasibaige siems metams. Parsinesiau kelias knygas su profesiju aprasymais. Cia, mazdaug, kad issirinkciau kuo noriu buti uzaugus smile.gif Nors, tiesa sakant, pati nezinau ko noriu - ar ieskot darbo visai kitoje srityje ar bandyt pagal lietuviska specialybe cia kokias studijas rast. Baisiai paini sistema. Vis dar galvoju ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2014 01 02, 20:05)
O ar lengvai bankas i kalbas leidosi, turint omenyje, kad jus turite tik 1-a CDI seimoje?
Jau kai pabendrausite su keliais bankais, parasyk, jei tai nebus paslaptis, kuris bankas pasiule geriausias salygas.

Kiek konsultavomės su savo tais "vadybininkais-bankininkais" (jur turime sąskaitas), dar prieš pradedant paieškas buto, kiek mums duotų, tai nieko nesakė dėl to, nors sakėm, kad vienas atlyginimas. O be to, mes neimsim maksimumo, kurį pagal jų paskaičiavimus galėtume imti.
Pasidalinsiu po to visa informacija, kokią gausim smile.gif
Atsakyti
Soane, mano vyro broliene ka tik gavo institutrice diploma, o jai gal 36 ar 37m. Pries tai padaveja dirbo, po to kazkur asistente, niekas jai nepatiko, viena diena nusprende, kad nori buti mokytoja, laike kazkokius egzaminus i mokykla, istojo, per 2m. baige (kazkaip pusiau akivaizdziai) ir be jokio vargo susirado darba prie namu.
Tai jei jau jie turi tokia sistema, tai ir reikia ja isnaudoti. Neblogas dalykas yra stage'ai imonese, kai gali isbandyti kelias skirtingas metier ir nuspresti, ar tu tikrai nori rinktis ta profesine sfera, ar ne. Mano vyras zada daryti, lyg ANPE jam pades, bet kai jis truputi dirba, truputi ne, tai bijau kad pasiulys staza tuo metu, kai tures darbo unsure.gif Nes jis irgi nelabai zino, ka dar noretu daryti be to darbo, kurio nesusiranda.

QUOTE(justyte @ 2014 01 02, 22:07)
Pasidalinsiu po to visa informacija, kokią gausim  smile.gif

OK, man labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2014 01 02, 22:43)
Soane, mano vyro broliene ka tik gavo institutrice diploma, o jai gal 36 ar 37m. Pries tai padaveja dirbo, po to kazkur asistente, niekas jai nepatiko, viena diena nusprende, kad nori buti mokytoja, laike kazkokius egzaminus i mokykla, istojo, per 2m. baige (kazkaip pusiau akivaizdziai) ir be jokio vargo susirado darba prie namu.
Tai jei jau jie turi tokia sistema, tai ir reikia ja isnaudoti. Neblogas dalykas yra stage'ai imonese, kai gali isbandyti kelias skirtingas metier ir nuspresti, ar tu tikrai nori rinktis ta profesine sfera, ar ne. Mano vyras zada daryti, lyg ANPE jam pades, bet kai jis truputi dirba, truputi ne, tai bijau kad pasiulys staza tuo metu, kai tures darbo  unsure.gif Nes jis irgi nelabai zino, ka dar noretu daryti be to darbo, kurio nesusiranda.

Na va zmones ryztasi, padaro, po to dziaugiasi, o as tai vis kazkokio ar kazkieno spyrio i uzpakali laukiu...
Mes tada irgi kalbejom, kad su ANPE pagalba galima daugiau kur "ilisti".
Tai tavo vyrui taip ir nesiseka ko nors pastovesnio rasti? Kaip tau paciai darbe sekasi? Kaip tavo sportininkas? Kaip maziukas?
Atsakyti

Sveikos gyvos!!!

Su naujaisiais visas

Oooo , puikios naujienos!!!

Mano gyvenime irgi daug pasikeitimo...sutikau nuostabų žmogų ....jis belgas, labai gražūs, romatiški santykiai....sausio 10-13 Paryžiuje mūsų romantiškas susitikimas. vasarą kraustaus į Namur wink.gif
Atsakyti