Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(liutuke0819 @ 2013 11 03, 11:21)
merginos gal kas zinot is kur butu galima kvapu namams uzsisakyt, butent ieskau kur buteliukas su kvapu ir ismeigtos lazdeles kurios skleidzia kvapa, arba gal kazka kita rekomenduotumet, jei bandet

Esu Gilt pirkusi, ir kitose isparduotuvese ju buna imeta 4u.gif
Atsakyti
MERGINOS, turiu DIDELI prasyma 4u.gif Palengvinkite mums darba ir sau laukima, nepamirskite visada rasyti NICKU ir MIESTU 4u.gif ACIU!!! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2013 11 01, 14:13)
Panos ,gal kas nesiojat Salomon kedukus,koki dydi imti ,jei nesioju38d

As nesioju 39- 39,5 (26,2cm), tai siuos pirkau 40,5 (us 8,5) Drauge nesioja 38,5, tai tokius pirko 40 (us 8). Jei plati koja imkit 1,5 dydzio didesnius, nei visada nesiojat. Jei siaura pakaks 1 dydziu didesnius. Pasimatuot galite Ateities 33, Virsuliskiu 42.

http://www.amazon.co...edcross 3 women
Labai faini sie begimo baciukai. Drauge ejo maratona 40km su visiskais naujais kedukais, jokiu nutrynimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2013 11 03, 13:13)
Sveikutes.

Gal kazkas noretu perimti RL aulinukus,atkeliaus uz kokiu 3 sav.? Pirkau su labai gera nuolaida - gavosi 460lt,dydis 8(musu 39). Kokybe superine. Cia nuoroda apie juos.

user posted image

user posted image

Labai grazus batukai, uzsimaniau ir as tokiu, tik mano dydis 41, gal galit patart kuri RL jie atitinka? Dydziu lentele rodo, kad 11, bet as manau bus per dideli, tai gal 10? gal kuri zino? 4u.gif 4u.gif buciau labai dekinga, nesinori suklysti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rigusta @ 2013 11 03, 17:11)
Labai grazus batukai, uzsimaniau ir as tokiu, tik mano dydis 41, gal galit patart kuri RL jie atitinka? Dydziu lentele rodo, kad 11, bet as manau bus per dideli, tai gal 10? gal kuri zino?  4u.gif  4u.gif  buciau labai dekinga, nesinori suklysti  4u.gif

as kiek turiu RL batu-beveik visi geri 10, su 27,2cm peda..apie siuos konkreciai nezinau ax.gif
Atsakyti
kažkur skaičiau, kad kvepalai testeriai intensyvesnio kvapo, ar tai tiesa, gal kas susidūrėte?
Atsakyti
QUOTE(rigusta @ 2013 11 03, 16:11)
Labai grazus batukai, uzsimaniau ir as tokiu, tik mano dydis 41, gal galit patart kuri RL jie atitinka? Dydziu lentele rodo, kad 11, bet as manau bus per dideli, tai gal 10? gal kuri zino?  4u.gif  4u.gif  buciau labai dekinga, nesinori suklysti  4u.gif

Batai tikrai labai grazus,bet siu batu aulas tiks tik siauresnei blauzdai,kas liecia dydi manau 10.5. Nes su savo normaliu lietuvisku 39 dydziu(i 8 telpu tik su pedkelne).
Atsakyti
Labai laukiu www.hautelook.com uzsakymu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal turit kuri? gal galit pakomentuot?
ar net demesio neverti? g.gif
1. user posted image

2. user posted image
Atsakyti
taip pat laukiame www.lastcall.com su 40% nuolaida, vakare pirksime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 11 03, 16:25)
kažkur skaičiau, kad kvepalai testeriai intensyvesnio kvapo, ar tai tiesa, gal kas susidūrėte?

teko nemazai susidurt su kvepalais tai jokio skirtumo nera tarp testerio ir ne, bent mano nuomone kad cia prasimanimas ir tiek 4u.gif situo klausimu manau lb skirtingu nuomoniu yra smile.gif

Mergaites gal UGG savo dukrytem pirkot 12-18men dydi? ydomu koks paduko ilgis g.gif ar nedidinti jie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 03 lapkričio 2013 - 16:35
QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 11 03, 16:32)
teko nemazai susidurt su kvepalais tai jokio skirtumo nera tarp testerio ir ne, bent mano nuomone kad cia prasimanimas ir tiek 4u.gif situo klausimu manau lb skirtingu nuomoniu yra smile.gif

ačiukas už atsakymą, tarp kvepalų su dėžute ir testerio be kamštelio kažkur 7$ skirtumas, mąstau, dėžutės kaip ir nereikia MB naudos vis tiek smile.gif o kažin kamšteliai 50 ml ir 100 ml tie patys? g.gif
Atsakyti