Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 11 05, 10:52)
Situos
bet emiau todel kad artimiausi i mano turimus man lb sunku issirinkt nesimatavus mazai man tinka 4u.gif

as i siuos irgi ziurineju thumbup.gif
vat man ir beda, kaip cia issirinkti nesimatavus doh.gif , nes akinius visuomet perku LT ir tenka laaabai daug issimatuoti...Ber kai tokios kainytes, tai, manau, reikia bandyti rizikuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, kur pasizvalgyti kvepalu geriausiom kainom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramimama: 05 lapkričio 2013 - 10:57
QUOTE(Ugnita @ 2013 11 05, 11:42)
Labas rytas 4u.gif  patarkit prasau, noriu sunui GAP striukytes, ugis 117, tai turbut reiktu imti S pagal lentele? nebus perdidele, nes is old navy siunciau dzemperi, tai geroookai didelis buvo biggrin.gif

Mes turim Gap striukyte, bet ji pirkta is europinio Gap, tai dydis gali skirtis, mano sunus dabar tokio pat ugio, pernai pirkau jam XS (ugis buvo 110cm) , tai atnesiojo pernai, o siemet jam ji dar gera, kitamet aisku jau reikes kitos, nes bus maza. Imciau S, bet neaisku kaip su USA Gap dydziais g.gif Gal patars kas pirko is USA puslapio 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=63208122

Del pasto mirksiukas.gif

linamoc, aciu, ir Jus taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 lapkričio 2013 - 11:01
Mergaites, ar buna GAP kombiams koks Sale'as (apart to 40 proc. visoms prekems ir pan.)ir kada mazdaug.. Jauciu su vienu neistempsim ziemos ir isaugsime..
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 11 05, 10:55)
as i siuos irgi ziurineju  thumbup.gif
vat man ir beda, kaip cia issirinkti nesimatavus  doh.gif , nes akinius visuomet perku LT ir tenka laaabai daug issimatuoti...Ber kai tokios kainytes, tai, manau, reikia bandyti rizikuoti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif del to ir rizikavau
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 11 05, 12:59)
Mes turim Gap striukyte, bet ji pirkta is europinio Gap, tai dydis gali skirtis, mano sunus dabar tokio pat ugio, pernai pirkau jam XS (ugis buvo 110cm) , tai atnesiojo pernai, o siemet jam ji dar gera, kitamet aisku jau reikes kitos, nes bus maza. Imciau S, bet neaisku kaip su USA Gap dydziais  g.gif  Gal patars kas pirko is USA puslapio  4u.gif

Na pasiskaitinejau ka raso del dydziu ten tuose reviews, tai vis delto likau prie S dydzio ax.gif Tikiuosi neiskris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2013 11 05, 11:10)
Na pasiskaitinejau ka raso del dydziu ten tuose reviews, tai vis delto likau prie S dydzio  ax.gif Tikiuosi neiskris  lotuliukas.gif

Nemanau, kad iškris wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2013 11 05, 12:10)
Na pasiskaitinejau ka raso del dydziu ten tuose reviews, tai vis delto likau prie S dydzio  ax.gif Tikiuosi neiskris  lotuliukas.gif

Pirkau sūnui striukę S, jo ūgis 125cm tai jam ji tokia ilgoka,galėtų būti net ir trumpesnė 4u.gif vakare galėčiau išmatuoti
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2013 11 05, 13:19)
Pirkau sūnui striukę S, jo ūgis 125cm tai jam ji tokia ilgoka,galėtų būti net ir trumpesnė  4u.gif vakare galėčiau išmatuoti

Tuose atsiliepimuose ir skaiciau, kad rankoves kaip ir viskas gerai, bet jos ilgis gan ilgas g.gif daugmaz iki kur ta striuke jusu sunui gaunasi? Kad nebutu maniskiui po to iki keliu ji doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti