Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 11 05, 10:15)
Panasu, kad sioj temoj nemazai besilankanciu istojo i toki kluba blush2.gif

aha, kazkaip pastaruoju metu vis pasigirsta graziu naujienu is vis daugiau nariu drinks_cheers.gif wub.gif
Sveikinu ir Jus 4u.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 11 05, 10:11)
Papildyta:
bigsmile.gif kaip suprantu, sveikyt reikia nestuke.gif  wub.gif

Dekui mirksiukas.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2013 11 05, 08:30)
www.saksoff5th.com truksta keliu $ iki nemokamo siuntimo, akiniams 30%

einu kuistis, gal kazka issirinksiu rolleyes.gif
O akinukams dar papildomai nuolaida, ar kainytes jau galutines parasytos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 11 05, 10:21)
aha, kazkaip pastaruoju metu vis pasigirsta graziu naujienu is vis daugiau nariu  drinks_cheers.gif  wub.gif
Sveikinu ir Jus  4u.gif  mirksiukas.gif

Papildyta:
Dekui  mirksiukas.gif  wub.gif
Papildyta:
einu kuistis, gal kazka issirinksiu  rolleyes.gif
O akinukams dar papildomai nuolaida, ar kainytes jau galutines parasytos?  4u.gif

pagal mane dar papildoma yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 11 05, 10:22)
pagal mane dar papildoma yra  4u.gif

bigsmile.gif tai reikia eit ziuret biggrin.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 05, 10:11)
Dabar maniškiams galvas plaunu Fairy Tales Lifeguard ir šukavimui palengvinti naudoju dar nuo vasaros likusį Coco Cabana Sun Spray  mirksiukas.gif  Kondicionierius, tai šitas šitos linijos būtų-nebeandžius, nes, amanu, kad turėtų būti geras, nes, kiek esu pirkusi Fairy Tales priemonių, tai visos man labai patiko. Prieš tai naudojo vaikai šitą Detangling šampūną ir šitą iššukavimą palengvinantį purškalą-irgi labai patiko  mirksiukas.gif Kondicionierių aš nemėgėja nei sau, nei vaikams, tai nesu bandžiusi, bet tos Detangling linijos būtų šitas mirksiukas.gif
Papildyta:
bigsmile.gif kaip suprantu, sveikyt reikia nestuke.gif  wub.gif

Ačiū, bandysiu, tuos Detangling pabaigėm, tikrai geros priemonės drinks_cheers.gif

Sveikinimai temos nestuke.gif ramaus laukimo jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 11 05, 10:15)
Galvojant apie Kalėdas, kas neužsipirkot Furby, manau šitam gera kaina:

http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

P.S. Ačiū už Jcrew  wub.gif

aga, o as jau neapsikentusi uz 59 pirkau doh.gif na , bent jau mano ne ta spalva, nes maniske nemegsta juodos ir tamsiu spalvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 11 05, 09:14)
Tiesa, snd ryte buvau paste, reformos kol kas sustabdytos thumbup.gif Siuncia senais tarifais, deja neaisku kiek ilgai ax.gif

Labas rytas 4u.gif

Hmmm, as uz beveik 9lt siunciau g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif patarkit prasau, noriu sunui GAP striukytes, ugis 117, tai turbut reiktu imti S pagal lentele? nebus perdidele, nes is old navy siunciau dzemperi, tai geroookai didelis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 11 05, 10:25)
bigsmile.gif  tai reikia eit ziuret  biggrin.gif aciu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as jau uzsisakiau thumbup.gif kainytes
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 11 05, 10:32)
Hmmm, as uz beveik 9lt siunciau  g.gif

Siandien? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 11 05, 10:44)
drinks_cheers.gif as jau uzsisakiau  thumbup.gif kainytes

jei nepaslaptis, ka emete? rolleyes.gif as pasimetusi, noriu kazkokiu grubesniu akinuku ziemai, bet nezinau, ka rinktis... doh.gif
Atsakyti
Mergaites, pamenu diskutavot del pasikeitimu paste, kazkoks straipsnis ta tema...
http://www.delfi.lt/..._types=og.likes
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 11 05, 10:48)
jei nepaslaptis, ka emete?  rolleyes.gif as pasimetusi, noriu kazkokiu grubesniu akinuku ziemai, bet nezinau, ka rinktis... doh.gif

Situos
bet emiau todel kad artimiausi i mano turimus man lb sunku issirinkt nesimatavus mazai man tinka 4u.gif
Atsakyti