QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 13, 21:56)
nu zinokit butent su poniais ir man ne kazka

poniai kaip poniai, bet ju karciai... lipinau 2 kart, rezultatas man tiko, bet jau kiek reikejo sedet
Ulitka plutas fainuolis, bet traukinukas
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 12:21)
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.
as ir mazai su ja draugauju, bet kartais tenka

konditerini maisiuka dirbant reik apsivynioti ranksluostuku virtuviniu-nieks netirpsta tada ir delioti per kelis syk nereik.
Kad nepasileistu i isplakta reik imaisyti kukuruzu krakmolo vos i 420-450 kokius 7-10g. sutvirtins.
Del dazu ir pastilazo irpimo sutinktu. teplioti sokoladu nera daug vargo

viena plytute i mikrobangine ir viskas, imi-merki-dedi

aisku laiko daugiau bet daznai juk nebereik sviestiniu torto dengineti