Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

Tokia tikrove ir nieko čia nepakeisi
Atsakyti
Toliau bus dar baisiau unsure.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=64600187
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 02 26, 17:45)
O ten ką vaiduokliai ar zombiai dirba, kad baisybių temoje klausiate? biggrin.gif

Taigi tie kurie dirba tam su kuriuo bylinėjiesi- ne tik zombiai, bet ir antžmogiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 04 27, 22:57)

Jam įmigus, išėjau į lauką padžiauti skalbinių. Užtrukau vos 5 min. Pravėrus duris išgirdau baisų vaiko riksmą, kojas iš karto pakirto siaubas. Vystyklai ir drabužiai buvo išmėtyti po visą kambarį, sūnaus kojytės ištrauktos pro lovytės virbus, kuriuos jis prisispaudęs čiulpė. Kambaryje – didžiulė netvarka. Šio įvykio iki dabar nesuprantu. Kaip dviejų savaičių kūdikis gebėjo išsivystyti, atsirišti nugaroje esančius marškinėlių raištelius ir viską padaryti vos per kelias minutes? Juk tai neįmanoma!
Paaiskinkit, mamos, kaip dvieju savaiciu kudikis galejo ciulpti savo kojas? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 28, 14:41)
Jam įmigus, išėjau į lauką padžiauti skalbinių. Užtrukau vos 5 min. Pravėrus duris išgirdau baisų vaiko riksmą, kojas iš karto pakirto siaubas. Vystyklai ir drabužiai buvo išmėtyti po visą kambarį, sūnaus kojytės ištrauktos pro lovytės virbus, kuriuos jis prisispaudęs čiulpė. Kambaryje – didžiulė netvarka. Šio įvykio iki dabar nesuprantu. Kaip dviejų savaičių kūdikis gebėjo išsivystyti, atsirišti nugaroje esančius marškinėlių raištelius ir viską padaryti vos per kelias minutes? Juk tai neįmanoma!
Paaiskinkit, mamos, kaip dvieju savaiciu kudikis galejo ciulpti savo kojas? biggrin.gif

Isiskaitykit - ciulpe lovytes virbus (rasau ir zvengiu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 28, 14:49)
Isiskaitykit - ciulpe lovytes virbus (rasau ir zvengiu)  lotuliukas.gif

Nu ir akurat-virbus ciulpe bigsmile.gif Baisybe, nekitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,keliu tema smile.gif skaitinejau ir radau sita tema,tad papasakosiu kas man buvo nutike pries pora metu smile.gif Zodziu su draugais isvaziavom svesti drauges gimtadienio i jos vaikkino soda.Visi svenciam,baliavojam biggrin.gif ir as uzsimanau i wc blush2.gif wc tolokai nuo namo,buvo gal 22-23val.,kadangi spalio galas,tamsu nors i aky durk.nupedinau iki to wc,atsilieku reikalus blush2.gif jau pakuojuos iseit,kad prades kazkas duris draskyt,sakau palaukit tuoj iseinu ir galvojau,kad laukia,nes nueinant nieko negirdejau,o isejus lauk,ziu ner nieko blink.gif kaip begalvojau taip,nueit ,kad ir tyliai nebutu kas speje,nes tikrai tolokai tas wc,kitam sklypo gale,buciau pamacius. niekam nepasakojau gryzus,galvojau durna palaikys biggrin.gif taip iki siol ir nezinau kas ten galejo but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(germante @ 2015 06 16, 08:35)
Sveikos,keliu tema smile.gif skaitinejau ir radau sita tema,tad papasakosiu kas man buvo nutike pries pora metu smile.gif  Zodziu su draugais isvaziavom svesti drauges gimtadienio i jos vaikkino soda.Visi  svenciam,baliavojam biggrin.gif ir as uzsimanau i wc blush2.gif  wc tolokai nuo namo,buvo gal 22-23val.,kadangi spalio galas,tamsu nors i aky durk.nupedinau iki to wc,atsilieku reikalus blush2.gif jau pakuojuos iseit,kad prades kazkas duris draskyt,sakau palaukit tuoj iseinu ir galvojau,kad laukia,nes nueinant nieko negirdejau,o isejus  lauk,ziu ner nieko blink.gif  kaip begalvojau taip,nueit ,kad ir tyliai nebutu kas speje,nes tikrai tolokai tas wc,kitam sklypo gale,buciau pamacius. niekam nepasakojau gryzus,galvojau durna palaikys biggrin.gif taip iki siol ir nezinau kas ten galejo but doh.gif

Sakėt labai tamsu buvo, nieko nesimatė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 16, 08:51)
Sakėt labai tamsu buvo, nieko nesimatė biggrin.gif

biggrin.gif ne,nu bet visvien gal buciau macius koki silueta nuenant biggrin.gif aisku,nesakau,kad vaiduokliai ar kas,bet niekaip negaliu paaiskint kas g.gif juk jei kas ir buvo ateje,zingsniu nei ateinant,nei nueinant negirdejau g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(germante @ 2015 06 16, 10:09)
biggrin.gif ne,nu bet visvien gal buciau macius koki silueta nuenant biggrin.gif  aisku,nesakau,kad vaiduokliai ar kas,bet niekaip negaliu paaiskint kas g.gif juk jei kas ir buvo ateje,zingsniu nei ateinant,nei nueinant negirdejau g.gif  mirksiukas.gif

Maža kur jis galėjo pasukti, už WC pvz.

Kodėl man nieko baisaus niekad nenutiko? biggrin.gif Pamenu tik kartą taip įdomiai kažkaip kilimėliai pasikėlė, nors ir nespėjau pajusti skersvėjo g.gif Bet gal nespėjau tiesiog, nedaėjo iki manęs, nes kilimėlius pakėlė ir nuleido biggrin.gif ir kartą vakare, kai buvau viena paauglė namuose pas mane laužėsi trys......................... moterys blink.gif doh.gif biggrin.gif Tada aišku kažkaip nejuokinga buvo g.gif Per durų akutę aš jų nepažinau, tokios stambokos g.gif Mobilių dar tada nebuvo, negalėjau paskambinti mamai ir sakyti: kas čia per bobos, susirink jas, grįžk biggrin.gif Aš jų nė neklausiau ko jos nori, kas jos tokios, nes kažkaip mane sukaustė tada ne tiek gal baimė, bet pasąmonė kažkodėl liepė tylėti ir stebėti. Kadangi pas mane galiniame kambaryje buvo šviesa ir muzika garsi grojo, galbūt jos žinojo namo išplanavimą ir žinojo, kad kas nors yra namie, gal net ir muziką girdėjo g.gif Nes ne vieną kartą jos man skambino ir bandė net duris atidaryti, rankeną mygė žemyn doh.gif Ką kalbėjo per duris nesigirdėjo...
Kai papasakojau tėvams, jie liko visiškai nesupratę kas čia ir ko, nes vėliau niekas neskambino iš kokių giminių ar ko. Greičiausiai kažkas sumaišė adresus g.gif Bet pats faktas tai kažkoks juokingai šiurpus, kai moterys bando net su jėga atidaryti durys, beldžiasi, skambina, rankeną laužo g.gif
Atsakyti
As kadangi vaiduokliais netikiu,tai stengiuos galvot,kad gal kas isgasdint mane norejo biggrin.gif tuo tarpu pavyko biggrin.gif o Jusu nutikimas su tom moteriskem,tai tikiu,kad tuo tarpu baimes ivare,bet keistos bobos,mato neileidzia ir toliau lauzias biggrin.gif uzsispyrusios kokios biggrin.gif
Atsakyti