Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

gal ir butu idomu g.gif rinktusi tokios ale mokslininkes ir ieskotu moksliniu paaiskinimu bigsmile.gif tik, kad tada nebutu ka aiskinti, nes siaubu megejos nerasytu savo isgyvenimu. Jos gi nori bijoti, o cia parasys ir pasirodys, kad ner ko........
Atsakyti
Aš manau, kad yra visokių žmonių. Vieni tiki antgamtiškais dalykais, o gal tiesiog mėgsta pasibaisint (prisipažinsiu, ir man kartais smagu tokios istorijos laiko praleidimams). Kiti tikrai ieško atsakymų ir paaiškinimų. Norėjau pasakyt tik tiek, kad gal tiesiog vertėtų palikti šią temą kaip rašytinę siaubo filmų versiją tiems, kam reikia adrenalino ar pabendravimo bendraminčių tarpe.
Atsakyti
gal ir visai nebloga mintis bigsmile.gif tik tada prie temos pavadinimo (ar po juo) deretu patikslinti, jog tema tik pasibaisinimui, ne mistikos paneigimui. Moderatore gali tai padaryt, tik reiketu, kad temos autore to paprasytu ax.gif
Atsakyti
Mokslas dar labai daug ko nezino, arba zino klaidingai, arba liaudziai nesako. Juk pries gera simtmeti tik suzinojo, kad mikrobai egzistuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 05 gruodžio 2013 - 19:09
QUOTE(Leksa @ 2013 12 05, 17:58)
gal ir visai nebloga mintis  bigsmile.gif tik tada prie temos pavadinimo (ar po juo) deretu patikslinti, jog tema tik pasibaisinimui, ne mistikos paneigimui. Moderatore gali tai padaryt, tik reiketu, kad temos autore to paprasytu  ax.gif

O bendrojo issilavinimo neuztenka suprasti be paaiskinimu smulkiai? g.gif
Taip, nepagydomas, tai ko neinat ten vilties zmonems atiminet, geda butu ir netaktiska ane wink.gif
O Kaledu seneliu tegul tiki, suaugs, patys viska supras, kam atiminet is vaiku pasaka? wink.gif
Taip ir cia wink.gif Tegul zmones baisisi, negi gaila, kam viska is kart moksliskai aiskint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 05, 20:07)
Mokslas dar labai daug ko nezino, arba zino klaidingai, arba liaudziai nesako. Juk pries gera simtmeti tik suzinojo, kad mikrobai egzistuoja

As tai radau, kad mikroskopa sukure XVI amziuje, o mikrobus pradejo matyti XVII ax.gif
http://lt.wikipedia..../Mikrobiologija

Taip, kad ta liaudis labiau linkusi tiketi raganom, o ne mokslas toks atsilikes buvo mirksiukas.gif

Man patinka skaityti baisias istorijas wub.gif Tik nepatinka, kai jomis fanatiskai tiki arba neigia moksline pozicija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 04, 21:34)
As deja netikiu jokiais pomirtiniais gyvenimais, todel man taip baisu pagalvojus, jog teks mirt.

paskutiniu metu net baisu darosi pagalvojus, kad gyvenimas tuoj prabėgs ir ateis kažkokia nesuvokiama tuštuma. Draugas vis ramina, kad jeigu, anot manęs, mūsų nebebus tai nėra ir ko bijoti (atseit, nieko nejausi, nei skausmo nei dar ko)
Atsakyti
O man baisiau patapti kažkokia betiksle dvasia ir pleventi amžinai unsure.gif O jei dar giesmes išvien kokiam dievui giedoti, tai griūk negyvas iš viso biggrin.gif
Tai va dar klausimas kas čia geriau.
O kartais kamuoja toks klausimas: sako, kad su visais mylimaisiais susitiksime ir bus vėl gera. Aha, o jei moteris tarkime 3 mylimuosius turėjo. Tarkime pirmas jaunas žuvo, antrą 40-ies vėžys nusinešė, su paskutiniuoju jau sulaukė garbaus amžiaus kartu. Visi trys geri buvo, kiekvienas brangus. Ot tai įdomu turėtų būti po mirties tokiai moteriai g.gif
Atsakyti
Būti išprotėjusiam ir tikėti dvasiomis irgi baisu.
Atsakyti
Norit i tema-viena linksma baisybe papasakosiu? bigsmile.gif
Baisybes laikas-tarybiniai metai, kazkur apie 1985. Seniau duobkasiai uz iskasta kapinese vieta uzmokesti gaudavo buteliu. Taigi, susedo apie pietus trys duobkasiai prie krumynais apzelusio apleisto kapo ta gauta buteli tvarkyti, mirusiji geru zodziu mineti. Isgere, pasigere, vienas "smigo", draugeliai juokom nutyse ji i krumyna prie antkapio, nepaliks juk savo gerimu ikalciu visiems viesai ziureti. bigsmile.gif O is vakaro kita duobkasiu grupe iskase irgi duobe, atlygiu gavo irgi buteli, nu negi eis kazkur-prisedo prie to pacio apleisto kapo(itariu, kad nuosali vieta buvo, kad ja duobkasiai zinojo ir naudojo savo "algai" sugerti). Gere, gere, temti pradejo... O tas gulintis krumynuose i vakara jau ir blaivytis pradejo, girdi jis, kad kazkas salia sneka, stikliukais susidauzia. Pagalvojo, kad cia jo draugeliai be jo isgerineja, supyko ir tik kyyyyst ranka is krumyno:
-Duokit, zalciai, ir man isgerti devil.gif
Tai is tu duobkasiu vienas krito su infarktu iskart, o kiti rekdami isbegiojo, kad lavonai keliasi is kapu ir isgerti praso lotuliukas.gif
Istorija tikra, aprasyta Klaipedos rajono to meto laikrastyje, pamenu, kad visa musu gimine ja analizavo ir...is tiesu juokesi, nors vienas zmogus ir nukentejo.
Atsakyti
Kai kas mirti bijo, kai kas alkoholiko duobkasio lotuliukas.gif (cia geras buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ). As mirti nebijau, bet nenoriu , tiesiog nenoriu, nes kentes artimi zmones(nors ir trumpai), bus pilna kazkokiu nepabaigtu reikalu. O ka, kai numirsi - niekas neskaudes, nieko nereikes, siela kazkur nuskris ir bus ramybej(na aisku jei ta ramybe uzsitarnausiu blush2.gif g.gif ). Ko cia mirt bijot..
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 05, 19:49)
:

Man patinka skaityti baisias istorijas wub.gif Tik nepatinka, kai jomis fanatiskai tiki arba neigia moksline pozicija schmoll.gif

man baisios istorijos irgi patinka, ir siaubo filmai taip pat. Bet visai nepatinka kai visai nemistiska dalyka megina parodyti kaip siauba bauba, kaip ir pvz. jau uzmigo kuri, kazkas prisisapnavo, o paskui pasakoja, kad nemiegojo, o savo akim tai mate. Ar kazkam kazkoks sveikatos sutrikimas :apsireiske", o pasakoja, kad bobule kabinejosi ar vandeniu kojas plove doh.gif va tai nepatinka.

O apie ta duobkasi girdejau panasia istorija. Tik ten zmogelis prisigeres nuejo i kapines ir uzmigo ant neseniai palaidoto zmogaus kapo tarp vainiku. Salia atejo kazkokie pjokeliai bonkele pasidalint, tai tas pabudes iskiso ranka is po vainiku: ipilkit ir maaaaan biggrin.gif

Atsakyti