Tiesiog nemoku, nemokam auklėt jos.
Pasakai- ne- visiškai vienodai. Dar aš užstaugiu ar užskaičiuoju- tai išgirsta. Bet tai jau nebegaliu. Toks jausmas, kad nors ant stogo užsilipk ir kad ir nuoga rėk- jai absoliučiai nulis sveikų.
Aiškink gražiuoju, bloguoju, staugiamuoju- vienodai.
Kažkaip jau seniai praradau viltį, kad tu ją gali kažko išmokyti, paaiškint, kad žinotų.
Daryt su ja man nieko nesinori, nes prašyk ar aiškink vistiek savo savaip daro/padarys....
Kepi kokį pyragą- sutariame- padės.... Ir griebia, ne neklausus, kol aš nusisukusi ir padaro kažką- dažniausiai iš to skubėjimo kažką, ką man tada tenka tvarkyt/ valyt etc.
Ir tada paaiškinti, pasakai... Dzin
Rodos kiti vaikai, stovi, laukia, klauso, mokosi stebėdami..
Kaimynų mergaite(neseniai atsikraustė) vyresnė metais, liepta matyt iš mokyklos- tiesiai namo. Ir varo, net dūmai rūksta. Pasakytum mūsiškei- gryžtų savo laiku, apėjusi visas parduotuves, parkus, biblioteką. Ir galėtum rėkti, net mušt, gražiai DAR kartą pašnekėt- rezultatas tas pats.
Aš nebežinau. Aišku, kad mano čia nemokėjimas, nesugebėjimas....
Tokia netikus.....
Papildyta:Gal pasakyk, kad jis paskambintų, kai atlaisvės, kad lauksit.
Aišku, kad paklausk kaip sekėsi šiandien, bet taip... Nebūtinai reikalaujančiai atsakymo.
Bet jei matai, kad jam tai sunkiai kažkaip, gal kažkaip kitaip pokalbį pasuk.
Kad ir apie orą, apie tai ką mažas šiandien iškretė.
Ta prasme gal labiau apie bites šnekėjo nei kad klausk- kaip tau šiandien? Normaliai? Kodėl tik normaliai? Ir t.t.
Nžn gal duok kokį skype kontaktus psichų, šiaip- pašnekėt, kas galėtų su kažkuo nešališku....
Tu čia nebais kuo padėsi. Tikėtis reik, kad pats panorės iš tokios būsenos išlipti ir kažko imsis...