Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

QUOTE(Chakra @ 2014 09 02, 13:33)
O tai negalit jau nuo dabar užrašyt? Mes irgi tik šių metų sausį užsirašėm (anksčiau buvom registruoti kitam mieste ir neturėjom galimybės prisiregistruot Kaune), tai šiemet be šansų gaut lopšelį, bet kitąmet jau tikiuosi į darželį papult ax.gif

negaliu uzrasyt, nes neregistruoti lt ne vienas is musu doh.gif nebent butu kvaili ir nepaklaustu,o tiesiog statytu i eile g.gif ar reikia kokiu pazymu?man rods kad ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2014 09 05, 16:23)
negaliu uzrasyt, nes neregistruoti lt ne vienas is musu doh.gif nebent butu kvaili ir nepaklaustu,o tiesiog statytu i eile g.gif ar reikia kokiu pazymu?man rods kad ne unsure.gif

Reikia deklaruotos vietos pažymos 4u.gif O nėra galimybės prisiregistruot niekur?
Atsakyti
QUOTE(Chakra @ 2014 09 05, 19:13)
Reikia deklaruotos vietos pažymos 4u.gif O nėra galimybės prisiregistruot niekur?

turiu as gi savo nama, bet kad mes visi cia deklaruoti, o as visai nenoriu prisideklaravus lt dar moketi kas menesi po 80lt uz tai kad ten negyvenu ir nedirbu lt g.gif kitu metu pradzioj reikes registruotis nes jei gryzimas ant nosies man rods reikia 6men kad kazkokias ismokas ar birza gaut.nes mb dar kolkas nedirbs kol nama irenginesim rolleyes.gif
Atsakyti
Tylu ramu ane :-)
As tai savo sunaiteli pradejau leisti i darzeli. Ech kaip liudna be jo. Truksta to isdykelio man :-)
Mazasai turi biski problemeliu su sveikata, bet seip auga. Tiesa paeitamen priaugo tik 500gr, tai daktare pasiule duoti misinuko... bet.. stengiuos be jo apsieiti :-)
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2014 10 09, 13:55)
Tylu ramu ane :-)
As tai savo sunaiteli pradejau leisti i darzeli. Ech kaip liudna be jo. Truksta to isdykelio man :-)
Mazasai turi biski problemeliu su sveikata, bet seip auga. Tiesa paeitamen priaugo tik 500gr, tai daktare pasiule duoti misinuko... bet.. stengiuos be jo apsieiti :-)

Stenkis dar pati maitint, mazai priaugto svorio dar nereiskia, kad truksta pieno. Mano sunus nuo 3 men po 300g priaugdavo, liepe duot misinio, o su juo lygiai tiek pat priaugdavo...

Mums siandien 5.20 gime dukryte wub.gif 3260g, 50cm... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chakra @ 2014 10 09, 19:47)
Stenkis dar pati maitint, mazai priaugto svorio dar nereiskia, kad truksta pieno. Mano sunus nuo 3 men po 300g priaugdavo, liepe duot misinio, o su juo lygiai tiek pat priaugdavo...

Vo kokios dziugios naujienos. Sveikinimai dideliausi !!! Pieno upiu ir ramiu nakteliu wink.gif

Na o mes i darzeli siandien neisejom. Apsirgo vaikinukas sad.gif gaila, bet gi zinu jog tai neisvengima ...
Atsakyti
QUOTE(Chakra @ 2014 10 09, 18:47)

oho 4u.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif thumbup.gif
stada kazkaip neisivaizduoju taves nemaitinancios g.gif taigi tavo hobis papas lotuliukas.gif nugi nepasiduok 4u.gif 4u.gif

o mes augam, gudrejam,sakiau pirksiu suns pavadeli ir pririsiu, nes niekur be jo negalima pasisukt doh.gif lipa,ima, meta, duodasi, rekia...na tikras bernas doh.gif dukra tokia tikrai nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos 4u.gif
jetau kaip senai cia nebuvau.....
mes gyvenam gerai, mazoji eina i darzeli mama dirba, tik apsirgo mazoji tai anyta ziuri.
Ziuriu jau is musu ir antrus supuoja smile.gif as pakolkas neplanuoju ir nzn ar kada bus.....
sveikinimai Chakrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2014 10 28, 11:35)
oho 4u.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif  thumbup.gif
stada kazkaip neisivaizduoju taves nemaitinancios g.gif taigi tavo hobis papas lotuliukas.gif nugi nepasiduok 4u.gif  4u.gif

o mes augam, gudrejam,sakiau pirksiu suns pavadeli ir pririsiu, nes niekur be jo negalima pasisukt doh.gif lipa,ima, meta, duodasi, rekia...na tikras bernas doh.gif dukra tokia tikrai nebuvo unsure.gif

:-):-):-) suskelei cia :-) stengiuosi maitinti pati nors ir kartais jegu nebeturiu..
Dickis vis sirguliuoja , bet kitaip ir nebus ...
Atsakyti
sveikiname visas su atejusiomis sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti