Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 11 08, 17:33)
grazint turbu neiseitu?..

Ne, nes pilstomas jis, aš prasukau buteliuką ir tik dabar suvokiau, jog čekio tai nepasiėmiau :| idiotė. Bet šiaip merginos, nepirkit Rudugio aliejų! Aš iš pradžių su kokoso aliejum apsigavau, o dabar su tuo makadamijos. Neveltui jis toks pigus buvo - 6 Lt už 100 ml.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 11 08, 19:45)
Nu merginos pavarot! 3psl off topic!!!

tuojau- į temą. Katinone, užmigai ant laurų, kodėl liniuote stovi vietoj??? A? Anglių padauginai ar Krebso neišjudini?
Atsakyti
Na tikėkimės, kad ir man laimė nusišypsos vyrą rasti po 30ties biggrin.gif Nes per tą jaunystę ir naivumus išsirinkdavau nekokius doh.gif

Į temą, šiandien pietums kažkas panašaus į piemenėlių pyragą su žiediniu smile.gif Į sriubą dar grietinės dėjausi smile.gif user posted image

Vakarienei keptas šamas - kokia skani žuvis wub.gif Apkepiau trumpai, bet buvo labai skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 08 lapkričio 2013 - 20:07
ryt visą dieną busiu seminare, iš namų išvažiuosiu 7 ir iki 24 gal gastroliuosiu doh.gif Stesuoju, kaip su maistu bus unsure.gif Kepto kiaušinio (o ir virto) neįsidėsi g.gif Išsiviriau vištos blauzdelių, daržovių įsimesiu, bet kaip nenoriu prie sausainių ir sumuštinių nukrautų stalų aiškintis kodėl nevalgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 08, 20:02)
tuojau- į temą. Katinone, užmigai ant laurų, kodėl liniuote stovi vietoj??? A? Anglių padauginai ar Krebso neišjudini?

Uch biggrin.gif Kontrole gerai biggrin.gif
Ne, angliu nepadauginau, as dabar isvis ant whole sedziu smile.gif Tiesiog liniuote buvo neatnaujinta. Va dabar teisinga smile.gif

Atsakyti
na va, kits reikals, jau 1/3 kelio įveikta. Ant naujųjų metų, galėsi pasistrajyt naujais parėdais. A taviškiui kaip einasi?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 08, 21:36)
na va, kits reikals, jau 1/3 kelio įveikta. Ant naujųjų metų, galėsi pasistrajyt naujais parėdais. A taviškiui kaip einasi?

Aga smile.gif Jau dabar issitraukiau nemazai isaugtiniu drabuzeliu, kur keleta metu nebetilpau. o dabr kai kuriem dirziuko butinai reikia, nes kelnes krinta biggrin.gif
O maniskis tai numete virs 17. Tiksliai nezinau kiek, nes kai buvo pike, tai svarstykles neberode (rodo iki 150), tai ir nezinau kiek ten is tikruju svere... Nu jo ir ugis beveik 2metrai. O paleo pradejo kokiu pora savaiciu veliau, nei as ( tada, kai man svoris pradejo ryskiai krist biggrin.gif) Jis irgi drabuzeliu isaugtiniu visa kruva issitrauke - visi geri smile.gif Ir ant jo labai matosi, kad pakudes. Ant manes taip ryskiai nesimato. Nu bet gi dar ne vakaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 08, 21:10)
Kepto kiaušinio (o ir virto) neįsidėsi  g.gif

įsidėk žalių, ir virk minkštai vietoj, arbatinuke ar spiralės pagalba, daržoves gali karštas termose turėt. Dėl sausainių paaiškink, kad tau alergija netikėtai išlindo glitimui. biggrin.gif
Atsakyti
Voresta, zinau, kad vytini mesa inkubatoriuj. Pasakyk man, kaip nustatyt, kad jau gana - issivytino? unsure.gif unsure.gif As uzstaciau pries 2 dienas. Is isores jau atrodo ir gerai. Viena gabalaiti prapjoviau - tai viduj dar ganetinai minksta mesyte. Tai gal dar pavytint? Temperatura inkubatoriuj buvau nustacius 38. Dabar padidinau iki 45. Kaip geriau? ax.gif
Atsakyti
viščiukų perinimo temperatūroj 21 dieną lotuliukas.gif .
Juokauju. reikia maždaug 5-6 parų, kad jau gerai susivytintų. Tačiau bet kokio minkštumo gali valgyt kada nori. Aišku, kietesnė graužt skaniau.
Tik nekelk temperatūros daugiau 40.
Pas tave su ventiliatoriumi?
Tačiau net ir gerai suvytintą, sausą, laikyk šaldiklyje .
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 08, 22:27)
viščiukų perinimo temperatūroj 21 dieną  lotuliukas.gif .
Juokauju. reikia maždaug 5-6 parų, kad jau gerai susivytintų. Tačiau bet kokio minkštumo gali valgyt kada nori. Aišku, kietesnė graužt skaniau.
Tik nekelk temperatūros daugiau  40.
Pas tave su ventiliatoriumi?
Tačiau net ir gerai suvytintą, sausą, laikyk šaldiklyje .

biggrin.gif Na kadangi as siam inkubatoriuj tik putpeliukus perinau, tai mano mesytei uzteks ir 18 paru biggrin.gif biggrin.gif
Taip, su ventiliatorium, sildomas is virsaus lemputem. Einu, pamazinsiu temperatura iki 40 smile.gif Dekuj 4u.gif
Valgyt, tai man ir zalia fermentuota labai skani, bet cia bus vizgi kitokia. O be to noriu vaikams i Olandija siuntinukan idet, tai svarbu, kad pelyt nepradetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinone: 08 lapkričio 2013 - 21:35
Bet kur gerai įsidėti. Pas mane dabar stirnienos 6 kg iš karto vytinasi, praėjusio savaitgalio laimikis. Dar zuikį partįsė, bet peršovė pilvą, krūtinę, dar pusę dienos kuprinėj laikė, tai kai pamačiau- swoon.gif , tik kumpius nupjoviau ir nugarinę išrėžiau- visa kita nevalgoma feee..
Atsakyti