Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(taskiukas @ 2013 12 30, 23:48)
jei kas klaustu ar antra karta vaziuociau i sanatorija, tai sakyciau, kad taip, t.y. eiciau, nes i kita miesta tikrai nerisciau vaizuoti del maisto. O musu atveju sanatorija tame paciame mieste buvo, tai valgydavome namuose. Nezinau ar proceduros dave naudos ar priesingai, bet vien tai, kad kiekviena darbo diena eidavome pas gydytoja savo (mus priziurejo alergologe dirbanti antakalnyje), tai del konsultaciju ir pan. tikrai vertejo, juo labiau, kad ji mate musu tikraja situacija,dar pasidareme lopu testus ir gavome israsa, kuriame musu scorad virs 50 balu).
Siuo metu nedziugina tai, kad pagal lopu tyrimus neturime vei vieno produkto, kuris butu "-"  verysad.gif tad neisivaizduoju ka vaikui ir beduoti valgyti  doh.gif

Aš nesirįščiau schmoll.gif , mūsų Klinikų gydytoja ,,kuruoja" mažiuko būklę pakankamai, įvertina būklę ir skiria gydymą namuose, o sanatorijos aplinka ( skiriamos procedūros ir mityba) man kelia daug abejonių, o ir patiems sanatorijos gydytojams: labai nedrąsiai skiria procedūras...kaitalioja, ...vis gi šioje srityje, mano galva, dar trūksta daug patirties g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunele: 31 gruodžio 2013 - 15:12
Su Naujais Metais, mamytes 4u.gif

Labai noreciau suzinoti, ar yra mamyciu, kurios gimdymo metu ar po jo gavo vaistu "Cytotec"(prostaglandino E1 analogas), kurie skatina gimdos susitraukimus, taip skatinamas gimdymas. Nors pagal gamintojo anotacija, sis vaistas skirtas uždegimo sukeltiems skrandžio gleivinės pažeidimams (opoms) gydyti. Bei sis preparatas nera registruotas Lietuvoje. Jau keli metai vyksta eksperimentiniai bandymai musu ligoninese su gimdyvemis arba jau pagimdziusiomis mamytemis. Deja, as nezinojau, jog tapau viena is mamyciu, su kuria buvo atliktas eksperimentas verysad.gif

Pasirodo, kad as sio hormoninio preparato gavau didiule doze po gimdymo (taip daktarai norejo, kad gimda isstumdu placentos likucius. Nepavyko su vaistais, todel vistiek buvo atlikta abrazija) ir per pienuka mano sunus (1.5 sav) ji taip pat gavo verysad.gif Nors daktare man aiskino, kad per piena jis nepateks mano zuikiui. Deja deja.... Pagal daktara, nieko keista, kad mano sunus dabar yra alergiskas, nes gavo arkliska doze hormono, kuris isreguliavo visa virskinimo sistema ir neaisku kas dedasi pas ji zarnyne:( Dar pridure, kad reikia dziaugtis, jog is vis priima nors kelis produktus sad.gif
Si zinia man trenke kaip perkunas is giedro dangaus.... Dabar bandau surinkti kuo daugiau informacijos ar tai is ties galejo itakoti dabartine mano maziuko bukle....
Atsakyti
Rekomenduokite alergologa klinikose ?
Mus 4men mazyle bere, liepe gyd uzsiregistruoti pas alergologa, tad norisi pas gera papulti.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 01 03, 11:45)
Mus 4men mazyle bere, liepe gyd uzsiregistruoti pas alergologa, tad norisi pas gera papulti.

Mums super yra L.Vaidelienė, tik klinikuose sunku pas ja papult, tai einam pas ja i Ave Vita, su siuntimu nieko nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 01 01, 15:10)

Labai noreciau suzinoti, ar yra mamyciu, kurios gimdymo metu ar po jo gavo vaistu "Cytotec"(prostaglandino E1 analogas), kurie skatina gimdos susitraukimus, taip skatinamas gimdymas.

g.gif Kazkokius vaistus, kurie alia skatina gimdos susitraukimus tikrai gavau, bet kokius, tai nezinau... O jus is kur zinote tiksliai? g.gif
Atsakyti
As gavau didelius kiekius skatinamuju tik nezinau kokiu...niekas nesake g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 01 03, 11:45)

Nusibos jums laukti, kol gausit taloną.
Aš nieko nelaukiau, važiavom iškarto į privačią įstaigą, mūsų atveju Kaune CD8 klinika
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 04, 10:28)
Aš nieko nelaukiau, važiavom iškarto į privačią įstaigą, mūsų atveju Kaune CD8 klinika

ar su siuntimu ten nemokama ?
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 01 01, 16:10)

Labai noreciau suzinoti, ar yra mamyciu, kurios gimdymo metu ar po jo gavo vaistu "Cytotec"(prostaglandino E1 analogas), kurie skatina gimdos susitraukimus, taip skatinamas gimdymas. Nors pagal gamintojo anotacija, sis vaistas skirtas uždegimo sukeltiems skrandžio gleivinės pažeidimams (opoms) gydyti. Bei sis preparatas nera registruotas Lietuvoje. Jau keli metai vyksta eksperimentiniai bandymai musu ligoninese su gimdyvemis arba jau pagimdziusiomis mamytemis. Deja, as nezinojau, jog tapau viena is mamyciu, su kuria buvo atliktas eksperimentas  verysad.gif

Pasirodo, kad as sio hormoninio preparato gavau didiule doze po gimdymo (taip daktarai norejo, kad gimda isstumdu placentos likucius. Nepavyko su vaistais, todel vistiek buvo atlikta abrazija) ir per pienuka mano sunus (1.5 sav) ji taip pat gavo  verysad.gif Nors daktare man aiskino, kad per piena jis nepateks mano zuikiui. Deja deja.... Pagal daktara, nieko keista, kad mano sunus dabar yra alergiskas, nes gavo arkliska doze hormono, kuris isreguliavo visa virskinimo sistema ir neaisku kas dedasi pas ji zarnyne:( Dar pridure, kad reikia dziaugtis, jog is vis priima nors kelis produktus sad.gif
Si zinia man trenke kaip perkunas is giedro dangaus.... Dabar bandau surinkti kuo daugiau informacijos ar tai is ties galejo itakoti dabartine mano maziuko bukle....

nepamenu pavadinimo, bet kazkokiu vaistu as irgi po gimdymo gavau. t.y. is karto po gimdymo dare valyma, nes liko placentos likuciu, taciau po keliu dienu po gimdymo nuejus i tualeta nustebau, kai radau meso gabaliuku blink.gif , tai issigandusi nuvaziavau atgal pas gydytoja, echoskopu pasiziurejo, kad kaip ir viskas tvarkoje ir pasake, kad neperspejo, kad taip gali nutikti ir dave viena tablete (kuria nepamenu ar tik puse isgeriau ar 2 kart po puse). Tad kiek pamenu papasakojo siu tableciu atsiradimo istorija, kad jos buvo skirtos gydyti skrandzio bedas, bet pastebejo salutini poveiki su nesciosios, ir minejo, kad jas dabar taiko norint pasalinti placentos likucius.

O kiek tu vaistu jus gavote? kiek kartu per diena ir kokiomis dozemis? Ir kur gimdete?

As gimdziau antakalnyje, pas viena is skyriu vedeju.
Atsakyti
Mamytes, kurios gavote nepatvirtintu vaistu ligoninese ir galite tai irodyt, ar isivaizduojate kiek galite prisiteisti, nesvarbu ar dejot parasa, juk nepasiraset kad dalyvaujate eksperimentuose. Netylekit, juk tai pazeidzia visas zmogaus teises.
Del alergiju gali buti daug kaltininku - vieni is ju vitaminai nesciosioms, as geriau Pregnancare, B hepatito vakcina (ar bet kuri kita, nes jos kiausinio baltymo pagrindu gamintos (su tuo sutiko net seimos gydytoja). Kadangi vakcinos esme antikuniu gamyba, antikuniai reaguoja i visas vakcinos sudedamas dalis). Be abejo paveldimumas ir aplinkos veiksniai, nesciosios mityba.

O jei kam idomu apie homeopatija, tai tfu tfu kad neprisisnekeciau, po pernai metu labai stiprus pagerejimas - tik viena demele ant uzpakaliuko. Dar retkarciais sureaguoja pilvukas, bet jau isivedem nemazai nauju produktu.

Atsiprasau kad rasau be lietuvisku raidziu ax.gif
Atsakyti
budama nescia irgi geriau pregnacare vitaminus...o kai prisimenu gimdyma tai verysad.gif vajei daly tik pamenu kad gavau tik gimdymuj prasidejus antibijotiku arkliskom dozem tada skatinamieji ir dar vellniai zino ka leido dar plius epidura dare....cia klynikose,mane pacia po gimdymo visas ranku plastakas isbere puslem nors nesu niekam alergiska ir pan....antra leliuka kai turesiu busi labai budri.....
Atsakyti
kai gimdžiau dukrą, gavau penicilino, nes turėjau B grupės streptokoką. taip pat gavau skatinamųjų oxytocin, nuskausminamųjų, nei nežinau kokių, į veną ir galiausiai epidūrą darė. dukra buvo alergiška, bet tik vos vos, daugiausiai kibo bronchitai, dėl to buvo "įpaišyta" bronchinė astma.

sūnų gimdžiau natūraliai, B streptokoko neturėjau, tai tik per patį stūmimą šiek tiek skatinamųjų per lašinę įjungė, kad lengviau išstumčiau, bet nespėjo normaliai sukapsėti, gal tik kokias10 min gavau, nes ranką užlenkiau. o vaikui AD verysad.gif

nesakau, kad vaistai įtakos neturi, kitam gal kaip tik vien dėl jų alergijos atsiranda, tiesiog visiems individualiai ax.gif

o kas gimdo klinikose, pasirašo po viskuo, nes tai yra universitetinė ligoninė ax.gif aš klinikose abu vaikus gimdžiau
Atsakyti