QUOTE(fufute @ 2014 01 01, 16:10)
Su Naujais Metais, mamytes
Labai noreciau suzinoti, ar yra mamyciu, kurios gimdymo metu ar po jo gavo vaistu
"Cytotec"(prostaglandino E1 analogas), kurie skatina gimdos susitraukimus, taip skatinamas gimdymas. Nors pagal gamintojo anotacija, sis vaistas skirtas uždegimo sukeltiems skrandžio gleivinės pažeidimams (opoms) gydyti. Bei sis preparatas nera registruotas Lietuvoje. Jau keli metai vyksta eksperimentiniai bandymai musu ligoninese su gimdyvemis arba jau pagimdziusiomis mamytemis. Deja, as nezinojau, jog tapau viena is mamyciu, su kuria buvo atliktas eksperimentas
Pasirodo, kad as sio hormoninio preparato gavau didiule doze po gimdymo (taip daktarai norejo, kad gimda isstumdu placentos likucius. Nepavyko su vaistais, todel vistiek buvo atlikta abrazija) ir per pienuka mano sunus (1.5 sav) ji taip pat gavo

Nors daktare man aiskino, kad per piena jis nepateks mano zuikiui. Deja deja.... Pagal daktara, nieko keista, kad mano sunus dabar yra alergiskas, nes gavo arkliska doze hormono, kuris isreguliavo visa virskinimo sistema ir neaisku kas dedasi pas ji zarnyne:( Dar pridure, kad reikia dziaugtis, jog is vis priima nors kelis produktus

Si zinia man trenke kaip perkunas is giedro dangaus.... Dabar bandau surinkti kuo daugiau informacijos ar tai is ties galejo itakoti dabartine mano maziuko bukle....
nepamenu pavadinimo, bet kazkokiu vaistu as irgi po gimdymo gavau. t.y. is karto po gimdymo dare valyma, nes liko placentos likuciu, taciau po keliu dienu po gimdymo nuejus i tualeta nustebau, kai radau meso gabaliuku

, tai issigandusi nuvaziavau atgal pas gydytoja, echoskopu pasiziurejo, kad kaip ir viskas tvarkoje ir pasake, kad neperspejo, kad taip gali nutikti ir dave viena tablete (kuria nepamenu ar tik puse isgeriau ar 2 kart po puse). Tad kiek pamenu papasakojo siu tableciu atsiradimo istorija, kad jos buvo skirtos gydyti skrandzio bedas, bet pastebejo salutini poveiki su nesciosios, ir minejo, kad jas dabar taiko norint pasalinti placentos likucius.
O kiek tu vaistu jus gavote? kiek kartu per diena ir kokiomis dozemis? Ir kur gimdete?
As gimdziau antakalnyje, pas viena is skyriu vedeju.