Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Aciu 4u.gif eisiu ieskot uostyt biggrin.gif
Atsakyti
Gavau pagaliau siandien naujut naujutele Cartier Panthere eau Legere thumbup.gif
Abi Panthere skiriasi kaip diena nuo nakties. is karto matosi, kad kvepalai sukurti su meile, harmoniski, kiek gaivus del citrusu (nemegstu citrusiniu kvapu, bet cia manes niekas neerzina), pirmu smuiku groja apelsinmedzio ziedai, frezijos ir gardenijos susvelnina ir harmonizuoja kvapa.
Pats kvapas, atrodo, kad nebus vandenelis, bet aisku, kad galingumu nusileidzia tamsiajai panterai.
Isvada - patiko labai, dziaugiuosi, kad juos nukoviau thumbup.gif
Atsakyti
Nebežinau, kur kas klausė, nėr kada ieškot, ParfumExpresse tie Reminescence mėlyni 50 ml nebe 140 Lt, o 105 Lt
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 09, 18:18)
Nebežinau, kur kas klausė, nėr kada ieškot, ParfumExpresse tie Reminescence mėlyni 50 ml nebe 140 Lt, o 105 Lt

O Klaipedoj ner verysad.gif Kalbejau su pardaveja, sake vyskta ispardavimas iki tol, kol nebeliks sios firmos kvepalu, nes nepasiteisino prekyba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 09, 19:21)
O Klaipedoj ner verysad.gif  Kalbejau su pardaveja, sake vyskta ispardavimas iki tol, kol nebeliks sios firmos kvepalu, nes nepasiteisino prekyba verysad.gif

aha, nebeliks
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 09, 17:18)

Va va, Kaune irgi nebelikę tų mėlynų.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 10, 01:03)
Va va, Kaune irgi nebelikę tų mėlynų.

užassss, tai gal reik eit užsipirkt? biggrin.gif (ale ten tie pipirai...) unsure.gif
Atsakyti
O tie melynieji man patys geriausi, nors ten labai jauciu medetkas, bet manes jos neerzina - labiausiai dziugina medzio, vaniles kvapas.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 10, 00:19)
užassss, tai gal reik eit užsipirkt?  biggrin.gif (ale ten tie pipirai...)  unsure.gif

Bet neraso, kad ten pipirai, tik paprika unsure.gif
Viršutinės natos:
Bergamotė, žvaigždinis anyžius, paprika, medetka
Vidurinės natos:
Jazminas, muškatas, gėlių natos
Bazinės natos:
Gauruotasis švitrūnas, sandalmedis, pačiulė, kedras, vanilė, pušis

Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 10, 01:53)
Bet neraso, kad ten pipirai, tik paprika unsure.gif

Aš labai jautri visokiems aštrumams, tai jau čia man ir paprika - pipirai smile.gif
Atsakyti
Vat pipiru juose visai nejauciu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Labai megstu kvepalus ir vis išbandau naujus. neseniai parsisiunčiau "Jesus Del Pozo In White" jei esate apie juos girdėjusios. Lietuvoje turbūt nelabai jų buvo smile.gif tai va, parsisiunčiau papurškiau ir jie man nelabai patiko verysad.gif gal kuri žiūrėjote kaip tik tokiu kvepaliukų ir norėtų perpirkti? smile.gif kadangi prapurkšti parduočiau už kokia 60 lt blush2.gif

Atsakyti