Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2014 01 17, 11:28)
Rima - pipirinis pyraginis
D600 - labai vyriškas irgi pipirinis
Tardes - šleikščiai kramtoškiškai saldūs migdolai
Cuirs - Black Afgano klonas

Tai tiek, bėgu nuo pomidorų  tongue.gif

Prašom dažniau pasidalinti savo lakoniškais pastebėjimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 17, 12:28)

O taip, dėl šitų pritariu drinks_cheers.gif Vienintelius Cuirs griebčiau iš Carner Barcelona asortimento, kiti pasirodė nieko labai ypatingo, kai iš mėginėlių testavau schmoll.gif Bet kaip skirtingai tos nosys reaguoja - D600 man tokie unisex'iniai į moterišką pusę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2014 01 17, 16:56)

D600 man tokie unisex'iniai į moterišką pusę ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi šyptelėjau, paskaičiusi, kad jie vyriški kai kam atrodo (atsiliepimų nemažai tokių yra). Man labiau moteriški, net ne uniseksas.

Ir dėl Cuirs/Afgano kloniškumo pritariu. Tik man nepatinka nei Afganas, nei klonai.
Atsakyti

gerai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 01 17, 11:22)
Bandžiau visus 4 - Rima XI ir D600 turiu (pastarasis man patinka labiau nei Rima XI), Tardes norėčiau, o Cuir ir už dyka neimčiau (jaučiu tuoj pomidorai pareis). Tai tokios ir vertės  biggrin.gif.

Rima - pipirinis pyraginis
D600 - labai vyriškas irgi pipirinis

Tai tiek, bėgu nuo pomidorų  tongue.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif

nieko nebus, reiks vistiek eit kitus testuot.. bet va rimos pyragai mane raminančiai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 13, 00:51)
Reikia išrinkti dovanų sesei (14m.) kvepalus.

Pirma sovusi mintis- Dior J'Adore Cologne Florale, tik atrodo isimti jie jau is gamybos g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal zinot kokie is Keiko Mecheri skaniai kvepia? man patinka Chanel Allure, Chanel Eau Fraiche, Amouage Epic.. Esu vienus uoscius, sake sleifiniai, o pavadinimo nepamenu visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnytė: 20 sausio 2014 - 20:32
Galbūt kuri susidūrėte ir galėtumėte pasakyti ar skiriasi Donna Karan Black Cashmere senoji versija (akmenukas) ir naujoji versija (dezodoranto buteliukas)? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 21, 01:14)
Galbūt kuri susidūrėte ir galėtumėte pasakyti ar skiriasi Donna Karan Black Cashmere senoji versija (akmenukas) ir naujoji versija (dezodoranto buteliukas)? Ačiū  4u.gif

senesni geresni, nauji jau truputį skystesni ir kažkokio neaiškaus gaivumo pradžioj turi, po to bazės kaip ir susivienodina
Atsakyti
Kristiana L'Artisanus atsivežė:
"Kultiniai Paryžiaus parfumerijos namai L’ARTISAN PARFUMEUR, ieškantiems meistriškumo ir autentiškumo
L’ARTISAN PARFUMEUR aromatai – „Kristianos“ salonuose Gedimino pr.14, PPC „Ozas“, PPC „Akropolis“, PLC „Panorama“ Vilniuje, PPC „Akropolis“ Kaune, PPC „Akropolis“ Klaipėdoje."
Atsakyti
Oze vakar dar lyg ir nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 21, 13:42)
Oze vakar dar lyg ir nemačiau  g.gif

gal dar nebuvo išstatę - čia šios dienos naujiena biggrin.gif
Atsakyti