Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(varine @ 2014 02 13, 15:12)
Merginos ar bandet  Boadicea the Victorious  kvepalus?Buteliuku dizainas nuostabus, kainos nemazos, o kaip kvapai?

Bandžiau. Kažkaip neatitiko turinys formos ir juo labiau kainos. Kvapai man tokie truputį neišsiskiriantys ir kainos neatitinkantys, o nuo mano odos dar ir išgaruodavo per kokią valandą. Ir gaila, nes ir konceptas, ir buteliukai, ir pavadinimai - super.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 02 13, 17:37)
Bandžiau. Kažkaip neatitiko turinys formos ir juo labiau kainos. Kvapai man tokie truputį neišsiskiriantys ir kainos neatitinkantys, o nuo mano odos dar ir išgaruodavo per kokią valandą. Ir gaila, nes ir konceptas, ir buteliukai, ir pavadinimai - super.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gaila, jei tokie nepatvarus, piramidese daug visko prirasyta - neturetu but plokscias kvapas, o buteliukai isvis nerealus, bet kaina vercia rimtai pamastyti. O kaip kitom, gal dar kas bandet?

rzrzr, o kuriuos bandet? Gal "Alluring" arba "Ardent" kartais?
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 02 13, 16:02)
Gaila, jei tokie nepatvarus, piramidese daug visko prirasyta - neturetu but plokscias kvapas, o buteliukai isvis nerealus, bet kaina vercia rimtai pamastyti. O kaip kitom, gal dar kas bandet?

rzrzr, o kuriuos bandet? Gal "Alluring" arba "Ardent" kartais?

nepamenu. labai jų daug (kas mane irgi gasdina). gal koks tai Inquisitive buvo užkibęs. tikrai žiūrėjau ir iškart pamiršau Glorious, dar kelis oud'inius, bet visi tokie matyti ir girdėti ir, nepaisant tų piramidžių, vistiek "apie nieką". sorry, vat toks mano buvo didis nusivylimas, nes buteliukai labai prie širdies buvo ir atsiliepimų (gal Minervos?) gerų skaičiau.
Atsakyti
Aciukas, tada nerizikuosiu visgi.
Atsakyti
Kadangi netiketai gavau Givenchy PI neo, tai sove mintis i galva padovanot. Tik iskilo klausimas: Ar tinkami 25metu inteligentiskam jaunuoliui sie kvepalai? g.gif o gal labiau jie tinkami vyresniam vyrui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 13 vasario 2014 - 19:15

Ar nebandėte kas Issey Miyake Pleats Please Elixir? Labai būtų įdomu, ar vertas dėmesio turinys g.gif Buteliukas tai labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 13, 21:14)
Kadangi netiketai gavau Givenchy PI neo, tai sove mintis i galva padovanot. Tik iskilo klausimas: Ar tinkami 25metu inteligentiskam jaunuoliui sie kvepalai?  g.gif o gal labiau jie tinkami vyresniam vyrui?  ax.gif

man tai jaunatviški jie, manau, drąsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 14, 16:01)
man tai jaunatviški jie, manau, drąsiai smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sian uosciau Givenchy Pi Neo, pritariu, visai drasiai, galima dovanoti jaunam vyrukui - gaivus, ryskaus charakterio, bet tikrai nepersunkus. Tuo paciu dar pauosciau Dior Homme naujus (vasara, lyg pasirode), net nepatikejau, kad tai gali buti Dior-as.... blink.gif - citrinu vanduo, mano paauglys sunus ir tas ryskesnius naudoja.
Atsakyti
Gal kas bandet Belle au Parfum de Oud Esteban? Kazkas mane juose uzkabino, ar karstelejes safranas, kuris taip graziai prigesina uda, ar neikyri lelija, kuri suteikia salduma, ar... visai netiketai is nepazistamo gauta roze, galva susuko.lotuliukas.gif Nesuprantu, bet kol kas labai patinka tas udas.
Atsakyti
Noriu nauju kvepalu biggrin.gif Bet aklai nuejus parduotuven uostyti visus is eiles nesinori.. Gal ka rekomenduotumete?
Siuo metu naudoju Armani Mania, Idole, Chanel coco mademoiselle. Turiu ir megstu CK Euphoria, Gucci rush, Hugo boss deep red, Intense, bet sie visi man per saldus dabar.. Noriu stipriu, EDP, bet ne per saldziu. Nemegstu rytietisku.
? 4u.gif
Atsakyti