Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Man iš parfpriemonių labiausiai patinka dušo ir vonios reikmenys: muilai, dušo želė ir pan. O vat losjonų kažkaip nesunaudoju, pastovi jie man ir tyliai miršta. Geriau renkuosi bekvapį losjoną ir iškart po pasitepimo kvėpinuosi, tada kvapas laikosi ženkliai ilgiau, bet tik pasirinktose vietose.
Atsakyti
Dušo žele sunaudoju. O kremų/losjonų marmalai eidavo labai sunkiai, iš pradžių dar mėginau su jais prievartautis, kažkiek sunaudodavau, dabar tai jau vienareikšmiškai - iš karto į šiukšliadėžę.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 25, 10:57)
QUOTE(Jurkinas @ 2014 02 25, 09:40)

panasu, kad tai bus senukas My Webpage
Kvapo nepazistu.

Na aš irgi taip pagalvojau...
O kvapo O de Lancome nieks nepažįstat?
Kaip suprantu kažkas citrusiško...
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 02 25, 10:48)

skaiciau, kad senoji ir naujoji O de Lancome formules labai skiriasi, ir senasis variantas priskiriamas prie retesniu.
Jei vok. kalba tinka,galiu atsiusti nuoroda, kur jie buvo aptarinejami.
Atsakyti
Turiu O de Lancome žalią (dabartinio leidimo). Kvapas žolinis - citrusinis, jaučiasi mediena. Man labai primena kažką iš senų laikų (o gal net pačius gerus studijų metus biggrin.gif ), nes toks senojo sukirpimo, nors ir nėra 80-ųjų stiprumo bomba. Jaunatvišku nepavadinčiau. Elegantišku - taip. Toks kasdieninis vasarinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theorema: 25 vasario 2014 - 11:09
Aš iš tų, kurios losjonus sunaudoja vietoj kvepalų, kai nesinori intensyviai kvepėti. Dažniausiai laisvadieniais, kai turiu laiko tepliotis ax.gif
Atsakyti
Man Amouage Epic kuno kremas labai gerai tarnauja...
Atsakyti
Sveikos:) esu didelese kvepalu paieskose..smile.gif nebezinau/nerandu ko noriu, arba tiesiog nezinau kaip rinktis.. Eiti kasdien i kvepalu parduotuves testuoti bet ko is eiles nesinori, nepatogu.. biggrin.gif jau kuri laika visai nesikvepinu..bandau skaityt megtu kvepalu aprasymus, sudeti, rast kazka tarp ju bendro, kad issiaiskint, koks tipas man patinka..Gal kokia eksperte izvelgs kazka ir pades apibendrint?smile.gif nesu kolekcioniere, ar ismananti, visad turejau po viena buteliuka, bet tuo metu megiamiausia, nes kai vieni patinka, nesinori net kitokiu.. 4u.gif bet favoritai budavo casharel promesse, sulaukdavau daug pagyru, kol dingo is prekybos.. Dar Ysl Cinema vienu metu dievinau.. Patiko elle Poto seke Moschino funny- lengvi, siltojo sezono, kasdienai.. Montale Fruit of the musk..Lanvin jeanne..bet po casharel visiemsjiems kazko vis trukdavo, tiesiog neerzindavo ir tiek..noriu tikrai tokiu savu..mylimu, tobulu.. biggrin.gif pastaruoju metu vis testuoju hugo boss orange..dar patiko prada candy, gaultier kazkurie, berods classic... Kaip apibreTi ta mano kvapa? Ir kaip issirinkti kvepalus? Jei kas atsilieps, labai apsidziaugsiu ax.gif 4u.gif smile.gif
Ir dar kelintas pavasaris neduoda ramybes vienas kvapas..prie namu yra parkas, jame nemazai topoliu, vienu metu pavasari, kai sprogsta pumpurai, visada eidama pro parka paputus vejui uzuodziu toki gaivu, salstelejusi, siek tiek lyg pakalnuciu kvapa, itariu jog tie topoliai.. Jei kas isivaizduojate, apie ka as, gal zinote, ar yra i tai panasiu kokiu kvepalu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2014 02 26, 03:17)
bet favoritai budavo casharel promesse

nesu parduotuvių pasiūlos žinovė, bet jeigu yra, tai patariu pauostyti Van Cleef & Arpels Feerie. Daug kas sako, kad panašūs su Promesse. Mylėjau Promesse, labai patinka Feerie. Kad labai būtų panašūs pasakyti negaliu, nes jie man skirtingo svorio, bet kažko bendro tikrai turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 26 vasario 2014 - 06:38
QUOTE(rusma @ 2014 02 26, 07:36)
nesu parduotuvių pasiūlos žinovė, bet jeigu yra, tai patariu pauostyti  Van Cleef & Arpels Feerie. Daug kas sako, kad panašūs su Promesse. Mylėjau Promesse, labai patinka Feerie. Kad labai būtų panašūs pasakyti negaliu, nes jie man skirtingo svorio, bet kažko bendro tikrai turi.

Bandziau, ne tas man.. Labiau pasirode panasus lanvin jeanne..
Atsakyti
katalike, o man patiks Rochas Absolu? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2014 02 26, 03:17)
Ir dar kelintas pavasaris neduoda ramybes vienas kvapas..prie namu yra parkas, jame nemazai topoliu, vienu metu pavasari, kai sprogsta pumpurai, visada eidama pro parka paputus vejui uzuodziu toki gaivu, salstelejusi, siek tiek lyg pakalnuciu kvapa, itariu jog tie topoliai.. Jei kas isivaizduojate, apie ka as, gal zinote, ar yra i tai panasiu kokiu kvepalu?smile.gif

Tiesa pasakius mane visada stebina tokie postai. Tipo: Кого хочу не знаю, кого знаю не хочу... biggrin.gif
Jus rimtai galvojat kad kazkas gali zinoti kas jum gali patikti? Tik jus tai galit zinoti! Tik testuodama.

O del topoliu pumpuru, zinau apie koki kvapa kalbat. Ismeginkit Trussardi Jeans.

http://www.fragranti...Jeans-2080.html
Atsakyti