Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 20:08)
o šiaip, ne į temą, jūs afišuojatės su savo hobiu? aš tai ne. nes nelabai kas supranta. pasakai, kad domiesi parfumerija, tada dažniausiai seka klausimas, o kiek buteliukų turi. pasakai, kad kokius 10. tada seka nusivylimo atodūsis, maždaug, nu koks čia hobis. arba matai iš veido, kad mintyse pradeda skaičiuot tavo pinigus, nes tipo jeigu hobis, tai jau tikriausiai pas tave dvi spintos kvepalų. dėl to dažniausiai tyliu  biggrin.gif

as irgi nesu linkusi kalbet su zmonem kurie neturi nej zalio supratimo apie pafrumerija apie si savo pomegi schmoll.gif buvau vienu metu svetainej i sekcija susidejus savo buteliukus, bet kad isvengt sveciu klausimu isnesiau i miegamaji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 21:08)
jetus, kokia pikta tetutė  verysad.gif

I know. biggrin.gif ( http://www.youtube.c...h?v=TT2MjDSPs44 )

o šiaip, ne į temą, jūs afišuojatės su savo hobiu? aš tai ne. nes nelabai kas supranta. pasakai, kad domiesi parfumerija, tada dažniausiai seka klausimas, o kiek buteliukų turi. pasakai, kad kokius 10. tada seka nusivylimo atodūsis, maždaug, nu koks čia hobis. arba matai iš veido, kad mintyse pradeda skaičiuot tavo pinigus, nes tipo jeigu hobis, tai jau tikriausiai pas tave dvi spintos kvepalų. dėl to dažniausiai tyliu  biggrin.gif

+1 As irgi del siu priezasciu nesakau. O dar jai pasakai kad domiesi kvepalais, pradeda klausti ar galiu gauti anu ar kitu kvepalu pigiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 20:08)
jetus, kokia pikta tetutė  verysad.gif
aš kai į jas nevaikštau, tai man neatrodo  blush2.gif esu buvus tik CdC ir VDK blush2.gif bet šiaip tai taip, pas mus žodžiai "nišiniai" ir "išskirtiniai" jau tampa į "must have for the rich people" arba for those, kurie nori būti rich  lotuliukas.gif esu susidūrus su atvejais, kada nusiperka pats nežino ką, matosi, kad net nepatinka kvapas, bet kvėpinasi ir vaizduojasi, kad krūtai  biggrin.gif
ai, bet tai koks skirtumas.

mano maršrutai tik CdC ir Oze buvau užsukus į tą velnio irštvą, bet nejauku nejauku..

kažkam pasakai tai lieka nesupratę..klausia kam tiek daug, paskui jeigu sužino kainą klausia ar neišprotėjau tiek mokėt ir vėl prie pirmo klausimo..kam man to reikia..tai jau paskutiniu metu tyliu išvis
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 02 26, 20:20)

pikta, bet su jumoro jausmu biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 26, 20:21)
kažkam pasakai tai lieka nesupratę..klausia kam tiek daug, paskui jeigu sužino kainą klausia ar neišprotėjau tiek mokėt ir vėl prie pirmo klausimo..kam man to reikia..tai jau paskutiniu metu tyliu išvis

drinks_cheers.gif aga, ir pasako "oj neee, geriau smotkiu nusipirkti uz tokius pinigus"
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 26, 20:26)
drinks_cheers.gif  aga, ir pasako "oj neee, geriau smotkiu nusipirkti uz tokius pinigus"

jeigu s umom tai ir šmutkių nusipirksi ir dar kvepalams liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 26, 20:26)
drinks_cheers.gif  aga, ir pasako "oj neee, geriau smotkiu nusipirkti uz tokius pinigus"

o man atviksciai smutkes gali buti is Sh ar final sale, vistiek beveik niekur kokybes neberasi ax.gif
Atsakyti
Aš tai niekam nesakau, nes niekas ir neklausia kuo domiuosi.
Draugai žino, kartais paklausia nuomonės ar patarimo. Kartą draugas klausia: Klausyk, žmonai reikia dovanos, tu atsimeni gi kaip tie jos kvepalai atrodo, ypač dėžutė biggrin.gif

Atsakant į LaimingosMerginos klausimą: man irgi kaip Mon, dzin. Aš nevaikštau į jas - aš šiaip perku aklai biggrin.gif Ir man kaip ir daugeliui niša nebemiela tokia, kaip kad buvo prieš kokius 4-5 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 26 vasario 2014 - 20:41
QUOTE(MilGana @ 2014 02 26, 20:12)
Tai gal todel, kad lietuviskai nesupranti?  topsecret.gif

kaip žiauriai čia lotuliukas.gif

Jau esu rašiusi, kad mano aplinkoj dauguma kvėpinasi niša. Visas išskirtinumas iš CdC.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 02 26, 22:39)
Draugai žino, kartais paklausia nuomonės ar patarimo. Kartą draugas klausia: Klausyk, žmonai reikia dovanos, tu atsimeni gi kaip tie jos kvepalai atrodo, ypač dėžutė biggrin.gif

ai, patarimo normaliems žmonėms tai taip - vienam draugeliui žmonai irgi reikėjo, parinkt kvepalus jubiliejaus proga, paskui džiaugėsi - pataikiau su patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 02 26, 18:16)
Okei, Okei!  biggrin.gif
Viskas matyt del to kad as nemegstu patarineti, atsakineti i klausimus ir apskritai as nemegstu zmoniu. dirol.gif

tongue.gif uztat megstat kvepalus. Thats enough

afisuotis nesiafisuoju turbut (nes nemoku to daryti), bet ir neslepiu. Taip, daugeliui tenka paaiskinti, kad tai nereiskia kvepalu kolekcionavimo ar gaminimo. Su tais, kam neidomu, kalba nesivysto, ir tiek. Bet yra nemazai zmoniu, kuriuos esu sudominusi parfumerija ir mano tustybe paglosto, kai jie man kartais ta priemna cool.gif ir siaip smagu, kai zmones pradeda kreipti demesi i subtilesnius dalykus ir atsiranda bendraminciu ratas.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 02 26, 08:36)
nesu parduotuvių pasiūlos žinovė, bet jeigu yra, tai patariu pauostyti  Van Cleef & Arpels Feerie. Daug kas sako, kad panašūs su Promesse. Mylėjau Promesse, labai patinka Feerie. Kad labai būtų panašūs pasakyti negaliu, nes jie man skirtingo svorio, bet kažko bendro tikrai turi.

Ooo Promesse wub.gif ... Turiu dar laseli, tai taupau baisiausiai, nes šie kvepalai išties - tikras komplimentų magnetas. Turejau ir Jeanne, ir Ferrie EDP-taip, panašumo kazinkiek yra, bet va, ne tas ir vsio. Gal tik Gucci eau de parfum II arčiausiai tiesos. Pastarieji man ir aplinkiniams taip pat laaabaiii patinka thumbup.gif .
O kažin, ar kas galetu plačiau "apšviesti" apie Van Cleefs Ferrie EDT?
Atsakyti