Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 05, 20:24)
Ir aš susimąsčiau. Štai, Lyric , irgi rašo, kad 100 ml.

oi, nulūšiu tuoj bežvengdama. Įsidėjau į krepšelį - smalsumas užvaldė pažiūrėt ar dar ir tą standartinę 9 proc. nuolaidą taikytų. Tai jie net į krepšelį neįsideda. Jų neparduoda ar jau išpirko g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar aš pirkt nebemoku, pirkimo įgūdžius praradau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 05, 21:51)
oi, nulūšiu tuoj bežvengdama. Įsidėjau į krepšelį - smalsumas užvaldė pažiūrėt ar dar ir tą standartinę 9 proc. nuolaidą taikytų. Tai jie net į krepšelį neįsideda. Jų neparduoda ar jau išpirko  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ar aš pirkt nebemoku, pirkimo įgūdžius praradau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif fyyyyyy, nesąmonė pirkėjams priviliot, prisideda tos parduotuvės visko ohoho, o realiai nieko neturi irnesakyk.gif arba atveš po pusmečio kaip kokie kvep.us biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif tiksliai neduoda įsidėt
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 05, 19:51)
oi, nulūšiu tuoj bežvengdama. Įsidėjau į krepšelį - smalsumas užvaldė pažiūrėt ar dar ir tą standartinę 9 proc. nuolaidą taikytų. Tai jie net į krepšelį neįsideda. Jų neparduoda ar jau išpirko  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ar aš pirkt nebemoku, pirkimo įgūdžius praradau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu geeeras... wacko.gif Kaži ar kokius "paprastuolius" leidžai pirkt? einu pabandyt biggrin.gif

Aha, tik "paprastuolius" [pvz, "Pino Silvestre" smile.gif. Beje, ar kuriai tekę su šiais susidurti? Mane tos pušys masina, bet ar nebus koks pigus odekolonas vyriškas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 kovo 2014 - 20:03
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 05, 19:56)
Aha, tik "paprastuolius" [pvz, "Pino Silvestre" smile.gif. Beje, ar kuriai tekę su šiais susidurti? Mane tos pušys masina, bet ar nebus koks pigus odekolonas vyriškas biggrin.gif doh.gif

ar pigus nepamenu, bet kad labai vyriškas tai tikrai. kažkada turėjau miniuką-konkorėžiuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 kovo 2014 - 20:06
QUOTE(eglegle @ 2014 03 05, 20:56)

lotuliukas.gif tiksliai neduoda įsidėt

tai dabar belieka į nusivylimų temą kraustytis visoms kas jau įsisvajot spėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
įžūlumas beribis tų prekybininkų...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 05, 20:05)
ar pigus nepamenu, bet kad labai vyriškas tai tikrai. kažkada turėjau miniuką-konkorėžiuką  biggrin.gif

O pušim stipriai trenkia? biggrin.gif
Jie nebrangūs, berods 50 lt tame saite.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 05, 20:07)
O pušim stipriai trenkiabiggrin.gif

jau tiksliai nebeprisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 05, 20:06)
tai dabar belieka į nusivylimų temą kraustytis visoms kas jau įsisvajot spėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
įžūlumas beribis tų prekybininkų...

Nebent čia dar tik deda / krauna į psl., todėl tokios "niepoladkės" ? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit patarti ką nors gaivaus pavasariui? ax.gif Mano mylimiausi MEXX Woman, bet kvapas prastai laikosi ir noriu kažko naujo. Išbandžiau CHANEL Chance Eau Fraiche, nepatiko, primena vyriškus kvepalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 05, 21:08)
Nebent čia dar tik deda / krauna į psl., todėl tokios "niepoladkės" ?  g.gif

Man tik į norų kašę leido įsidėt Gold, o Honour leido į pirkinių krepšą įsidėt, kai nuėjau į krepšą apmokėjimui, jau rašo, kad baba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 06 kovo 2014 - 08:37
QUOTE(Rutule @ 2014 03 06, 08:36)
Man tik į norų kašę leido įsidėt Gold, o Honour leido į pirkinių krepšą įsidėt, kai nuėjau į krepšą apmokėjimui, jau rašo, kad baba.

Na, ką - po truputį po truputį, kada nors gal jau ir galima bus nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 05, 19:56)
Nu geeeras...  wacko.gif Kaži ar kokius "paprastuolius" leidžai pirkt? einu pabandyt biggrin.gif

Turiu sita miniuka, mane maloniai nustebino. Pusys ir kadagiai. Deja, nuo rieso greitai isgaravo. Nuo rankoves uzuodziu turtingesni kvapa, nei nuo savo odos. Imciau, jei kur nedideli kieki uzmatyciau...
O, jis priskirtas prie vyrisku g.gif man jis unisex.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 06 kovo 2014 - 11:37