Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

2sl IBD HRH , 2sl IBD Black lava ir 1sl ant juodu HG Vegas Night

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 22 lapkričio 2013 - 17:46
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 22, 10:56)
O cia nauja spalva gauta ax.gif Galiu dalintis,jei ka domina-az 4u.gif Pastelinis persikinis atspalvis, kol nauja-tai 3-4 sl kai minimum kolkas reikia smile.gif

Kokia graži bigsmile.gif Man IBD patinka, net ir daug sluoksnių lakuoti nėra didelis vargas, kažkaip lengvai man lakuojasi ax.gif O PN nusivyliau.. Vienai spalvytei dar duodu šansą (nes nebandžiau, o kolegei ji tobulai laiko), bet visos kitos turimos man tragiškai suskilinėja (nagai lankstūs, bet nei su HG nei su IBD nei su ProGel tokių cirkų nebūna..), tamsios dar ką darysi atrodo, bet su šviesiom tai tokie murziukai dryžiukai ant galų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 22, 18:45)

Kaip naaaaais bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 22, 18:28)
O kur apskritai Vilniuje galima nusipirkti?Iš moterų kažkaip baisu pirkti, kad neorginalo nenusipirkčiau  g.gif

parduotuve Nagavita ir Salonpro 4u.gif bet kainos zinoma didesnes negu is skelbimu perkant.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 22, 18:28)
O kur apskritai Vilniuje galima nusipirkti?Iš moterų kažkaip baisu pirkti, kad neorginalo nenusipirkčiau  g.gif

Vilnius: Odminių g. 3 "SalonPro" (Uff Square) pasižiūrėkite, turėtumėte rasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 22, 19:45)

Pasaka wub.gif wub.gif O jau nagų forma kokia graži.. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 11 22, 19:07)
Pasaka  wub.gif  wub.gif  O jau nagų forma kokia graži..  wub.gif  4u.gif

4u.gif Kliente su tobulais naguciais, labai malonu dirbti su jais wub.gif labai mazai tik pas mane apsvietimo tai foto potamse dar kai su telefonu daryta tai matosi taip kaip matosi 4u.gif

Aciu jolkuce uz komplimenta ziauriai malonu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Orginalai čia, kaip manot? http://www.manodrabu...-harmony-gelish
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 22, 17:54)
Kaip naaaaais bigsmile.gif  thumbup.gif
Papildyta:

parduotuve Nagavita ir Salonpro 4u.gif bet kainos zinoma didesnes negu is skelbimu perkant.

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte @ 2013 11 22, 17:55)
Vilnius: Odminių g. 3 "SalonPro" (Uff Square) pasižiūrėkite, turėtumėte rasti.  smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Lilget puikiai 4u.gif
Ar HRH siriasi labai nuo hg night reflection?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 22, 20:42)
Lilget puikiai 4u.gif
Ar HRH siriasi labai nuo hg night reflection?

neturiu tos is HG tai nezinau 4u.gif
Atsakyti
Prašau, ekspertes, pakomentuokit orginalai tai ar ne, nežinau pirkti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 22, 21:15)
Prašau, ekspertes, pakomentuokit orginalai tai ar ne, nežinau pirkti ar ne  g.gif

as nesu tikra tai tyliu.
Beja viena pazistama neseniai rode man buteliuka HG bet kamstelis be tokio kvadratuko, o ji man sako cia tipo naujas leidimas, bet as kazko suabejojau ar rimtai gali but naujas kamstelis apvalus g.gif
Atsakyti