Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

Kai perki preke is patiko pardavejo tarkim nagavitos, ar kvepalus is kristianos ir parduodi ir taves klausia ar originalas, bent as sakau 100proc (ale zinau kad visko pasitaiko net ir ten) bet vistiek nesakau pardavejas sake kad taip, taip tarsi kratomasi atsakomybes , o permetama kitam, as nepasitikeciau ir labai labai abejociau originalumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 22, 21:14)
Kai perki preke is patiko pardavejo tarkim nagavitos, ar kvepalus is kristianos ir parduodi ir taves klausia ar originalas, bent as sakau 100proc (ale zinau kad visko pasitaiko net ir ten) bet vistiek nesakau pardavejas sake kad taip, taip tarsi kratomasi atsakomybes , o permetama kitam, as nepasitikeciau ir labai labai abejociau originalumu  4u.gif

Na taip, suprantu. Ta mergina turi virš 100 teigiamų atsiliepimų, nesinorėtų tikėti, jog bando apgauti. Bet kaina maža, todėl baisu.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 22, 22:10)
kai ant virsaus tepiau blizguti tai 2 sl per akis, o jei taip but reikeja palikt dabar sunku atsakyt, neisidemejau irnemasciau apie tai  doh.gif  lotuliukas.gif

o neskysta? nesirauskleja vos storiau teptelejus? ,,nelipa,, nuo galiuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 22, 22:46)
o neskysta? nesirauskleja vos storiau teptelejus? ,,nelipa,, nuo galiuku? 4u.gif

nuo galiuku nepastebejau kad liptu, bet va teptelejus storiau garbanosis , nepasirode skysta nors ir nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 21, 14:53)
Na jau manikiuras su chanel zenkliuku,tai graudziai juokingas, "made in gariunai"
Jums cia uz firmos reklama moka, ar seip nori vaiskciojanti padielka buti?
Primine tamsiaode mano kaimyne ,kuri ant danties turi auksini nike zenkleli lotuliukas.gif

Jūsų komentaras man taipogi graudus...net nebejuokingas! man daug yra lakavimų negražių,graudžiai juokingų,bet niekuomet neišdrysčiau taip kategoriškai parašyt...nes kiek žmonių-tiek nuomonių..Beto iš kur ištraukei tamsta,kad čia mano nagučiai,gal kažkam kitam lakavau wink.gif šlykštu ir žema tokius komentarus skaityt..viena rašo,kad užkliuvo ale kreivai prie odelių nulakuota,nors sekančią dieną pati įkelia foto su akivaizdžiai kreivu nagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanDDra: 22 lapkričio 2013 - 22:14
Panos imeskit nuoroda viskas nagams neberandu ACIU
Atsakyti
QUOTE(sanDDra @ 2013 11 22, 22:12)
Jūsų komentaras man taipogi graudus...net nebejuokingas! man daug yra lakavimų negražių,graudžiai juokingų,bet niekuomet neišdrysčiau taip kategoriškai parašyt...nes kiek žmonių-tiek nuomonių..Beto iš kur ištraukei tamsta,kad čia mano nagučiai,gal kažkam kitam lakavau wink.gif šlykštu ir žema tokius komentarus skaityt..viena rašo,kad užkliuvo ale kreivai prie odelių nulakuota,nors sekančią dieną pati įkelia foto su akivaizdžiai kreivu nagu...

Jei keliate savo darbų nuotraukas, tai nesitikėkite vien tik gerų komentarų, ką žmonės galvoja, tą ir pasako. Žodžio laisvė, kaip sakoma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 11 22, 22:15)
Panos imeskit nuoroda viskas nagams neberandu ACIU

http://www.supermama...howtopic=944586
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 22, 23:23)
Jei keliate savo darbų nuotraukas, tai nesitikėkite vien tik gerų komentarų, ką žmonės galvoja, tą ir pasako. Žodžio laisvė, kaip sakoma  ax.gif

Aš tikrai ir nesitikiu..išvis bereikalo įkeliau...kliente pažiūrėjusi niekada nepasakys,kad per pigu,gariūnais kvepia..as padielkiniai..paziuri ir renkasi kas patinka,o galiausiai kiekviena nori kazko isskirtinio,nepasikartojancio..taip,cia buvo Dilgelyt nuomone,as japriimu,bet nereikia taikyti tokius dalykus asmeniskai! kad patinka but padielka ar kazkas panasaus..ojei atejusi kliente butent tokio ir papraso,tai ka-Jus nedarysite?,nes Jums taip negrazu,tai kvepia gariunais..tai ta kliente iseis pas kita meistre..kuri padarys wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanDDra: 22 lapkričio 2013 - 22:29
QUOTE(sanDDra @ 2013 11 22, 22:29)
Aš tikrai ir nesitikiu..išvis bereikalo įkeliau...kliente pažiūrėjusi niekada nepasakys,kad per pigu,gariūnais kvepia..as padielkiniai..paziuri ir renkasi kas patinka,o galiausiai kiekviena nori kazko isskirtinio,nepasikartojancio..taip,cia buvo Dilgelyt nuomone,as japriimu,bet nereikia taikyti tokius dalykus asmeniskai! kad patinka but padielka ar kazkas panasaus..ojei atejusi kliente butent tokio ir papraso,tai ka-Jus nedarysite?,nes Jums taip negrazu,tai kvepia gariunais..tai ta kliente iseis pas kita meistre..kuri padarys wink.gif

Na aš tai net nepirkčiau tokių lipdukų ir klientėm nerodyčiau lotuliukas.gif Bet kaip ir sakiau, čia skonio reikalas ir dėl skonio nesiginčijama smile.gif
Atsakyti
Sandra as ne apie Jusu varijanta, bet tikrai nedaryciau tai kas man yra neskoninga ir ljei jos uzgaidos nuolatinai tokios tada tikrai man su ja nepakeliui, kokie narcizai, gvazdikai ant nagu na tikrai ne mano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 22, 23:34)
Sandra as ne apie Jusu varijanta, bet tikrai nedaryciau tai kas man yra neskoninga ir ljei jos uzgaidos nuolatinai tokios tada tikrai man su ja nepakeliui, kokie narcizai, gvazdikai ant nagu na tikrai ne mano  schmoll.gif

Na nežinau tada aš turbūt blogai mastau... pabūkime klienčių vietoje pačios..na jeigu mes norime tos gelytės,ir būtent tik tokios...
Atsakyti
Vel dilgelyte akmenuku primete, ir forumas subangavo biggrin.gif
Del skoniu juk nesigincyjama. Ir kiekviena kliente turi teise kasdiena grozetis tokiais nagais, kokie patinka jai, o ne meistrei. Cia apie dizaina kalbu, ne apie nagus-lopeteles biggrin.gif
Siand eisiu miegot pusiau pabaigtais nagais doh.gif Lakavau Shellac Grapefruit Sparkle, sugalvojau pashtampuoti, tik kazko mano shtampavimo sugebejimai taip suprastejo, kad teks perpiesti ryt biggrin.gif
Atsakyti