QUOTE(audrikea @ 2013 11 17, 21:50)
aš nemanau,kad vyrams yra pliusas,jei jis eržilas...man tokių gaila,nes gyvenimo pabaigoj supras,kad nieko ir neturėjo tikro

o kad kaltinu moteris...argi ne mes kaltos?juk prievarta niekas netempia-savo noru nueinam

ir jei moterys turėtų daugiau savigarbos-tiems eržilams nebūtų kur vaikščiot

juk statistiškai vyrų mažiau ir yra,tad moterys ir gaudo,žeminasi...mano nuomone,kad taip kaip bihter,elgiasi tik tos,kurios save gyvenime įsivaizduoja tik kaip vyro žmoną,nes be vyro gyventi nemoka

ir tikrai nesu kokia feminisčių aktyvistė

ir nesuprantu posakio-"dėl meilės reikia pakovot o kaip kovot-taip kaip bihter?
mano nuomone,jos vaidmuo ir yra ne meilės kankinės,o tokios namų šeimininkės(gink dieve-neįžeidinėju jų),kurios nieko nenori,nieko joms nereikia,tik save patenkint ir vsio
na man irgi vyro vistik reiketu su moterim sunkiai save isivaizduoju

o vyru motina dar nemire uzteks visom

tik nzn kur jus matet bihter kad ji iskart puole su juo gultis, viskas vyko palaipsniui jausmingai meile augo ir skleides, tik gaila kad piktzolem leido apzelti, mazai tepazydejo...
o pakovot uz savo laime reikia, nesakau kad kaip bihter tiesiogiai butinai bet nesakau kad ir ne, nieks nezino kol to neisgyveno pats, taip zmones skirtingi bet kas keiciausi kad dauguma visgi elgias labai panasiai
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 17, 21:53)
Papildyta:
pasikartosiu-labai pykstu,kad bihter vaidmenyje mes,moterys,parodytos tokios bjaurybės

nepateisinu ir nepateisinsiu tokio moters žeminimosi jokia meile
tai ir gerai sikart parode tokioj rolej kita karta parodys kitoj, nesuprantu problemos argi idomu butu ziureti visada viena ir ta pati,,

o jei rodo gal visgi yra tokiu moteru, serialas ne is fantastikos srities, as save galeciau isivaizduoti is dalies, nebutinai visame kame, nezinau kaip butu jei butu bet kai kuriose sitaucijose tikrai kitaip biski elgciaus kaip ir sakiau seniau koreguociau kitaip,,, na o cia noreta ja parodyt taip ir yra tiesiog taip
bet pats jos jausmingumas mane zavi tos mimikos tos krutinamos lupos kad vos vos nepravirks nu man super graziai isvaidinta tikroviskai is sirdies, nejau nei viena niekada irgi ju taip nekrutinot

ir ta jos eisena as net pati siandien jau taip pradejau vaikscioti po namus

is pradziu tarsi man irgi kliuvo, o dabar kad grazu pasidare kai judina ji tuos savo klubus graksciai ir prabangiai taip savitai