Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

QUOTE(GITALE @ 2013 12 16, 13:37)
ar jie su kailiu? ar tik padas kailinis?

Padukas kailinis tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 12 16, 13:37)
ar jie su kailiu? ar tik padas kailinis?

QUOTE(Semilga @ 2013 12 16, 14:13)
Padukas kailinis tik 4u.gif

ir kulnas kailinis 4u.gif
Atsakyti
Kaip siu dydis?
http://www.6pm.com/ugg-lilyan
Gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 12 14, 16:15)
Nieko blogo jiems nera, as gavau neseniai, labai mieli wub.gif Parduodamu daug gal del to, kad 6pm labai gera kaina ju buvo, uzsipirko daug kas, reikia ar nereikia  ax.gif

O jei nepaslaptis, su kiek CM kokį dydį turit? Pas mane vieni 7 tinka (Classic Short), kiti 8 pats tas (tarkim Marrakech)
Atsakyti
gal kam spalva patiks:

6pm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2013 12 17, 09:46)
O jei nepaslaptis, su kiek CM kokį dydį turit? Pas mane vieni 7 tinka (Classic Short), kiti 8 pats tas (tarkim Marrakech)

Su 26.5cm peda turiu US9 dydi, kaip ir kitu Ugg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 12 17, 12:13)
Su 26.5cm peda turiu US9 dydi, kaip ir kitu Ugg  mirksiukas.gif

Oj tai jaučiu man su 25 cm gal ir W7 užtektų... g.gif
o kaži kaip čia su jų orginalumu:
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Niekaip nesuprantu, kaip pas žmogų gali būti 7-8 poros UGG, kai ir dydį ir spalvą galima vos ne pasirinkti, tai kaip juo pasitikėt kad originalai doh.gif
Atsakyti
Skaičiau čia forume, kad originalų barkodai būna su raudona juostele. Čia irgi pateikia kad su raudona:

user posted image

O pagal skaičius negalima atsekti kokioj šaly pirkti? Gal aš čia jau per giliai kapstausi biggrin.gif bet taip nesinori už originalų kainą nusipirkti neoriginalus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnioshka: 17 gruodžio 2013 - 11:48
QUOTE(agnioshka @ 2013 12 17, 10:38)
O pagal skaičius  negalima atsekti kokioj šaly pirkti? Gal aš čia jau per giliai kapstausi  biggrin.gif bet taip nesinori už originalų kainą nusipirkti neoriginalus..

Reikia irasyti barkoda.
http://webidejos.lt/kur_pagaminta.php

O cia daugiau saliu (nors praktiskai gal lengviau suvesti barkodo numeriuka nuorodoje, kuria idejau)
http://rekvizitai.vz...bn-pradzios.pdf
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2013 12 17, 13:00)

AČIŪ 4u.gif
"prekės kodo registracijos šalis: Švedija" nežinau ar ką pagelbėjo, nes nelabai nusimanau biggrin.gif gal atsiras narė turinti tokius, iš nuotraukų padės apsispręsti..
Atrodo lyg ir originalai, tik kailis gal dvejonių kelia doh.gif būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų išsklaidyti dvejones g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2013 12 17, 13:44)
AČIŪ  4u.gif
"prekės kodo registracijos šalis: Švedija" nežinau ar ką pagelbėjo, nes nelabai nusimanau biggrin.gif gal atsiras narė turinti tokius, iš nuotraukų padės apsispręsti..
Atrodo lyg ir originalai, tik kailis gal dvejonių kelia  doh.gif būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų išsklaidyti dvejones  g.gif

suvedus čia kodą rašo taip:
Штрих-код подлинный! Страна производитель: США и Канада
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2013 12 17, 15:13)
suvedus čia kodą rašo taip:
Штрих-код подлинный! Страна производитель: США и Канада

DĖKUI! 4u.gif Kaip suprantu kilmės šalis - tai nereiškia, kad jie ten ir pagaminti?

Beje, manau šis pradžiamokslis kaip atpažinti fake nuo orginalo turėtų būti pirmame puslapyje smile.gif labai aiškiai ir vaizdingai parodyti visi 13 punktų.
Atsakyti