Nieko blogo jiems nera, as gavau neseniai, labai mieli Parduodamu daug gal del to, kad 6pm labai gera kaina ju buvo, uzsipirko daug kas, reikia ar nereikia
Oj tai jaučiu man su 25 cm gal ir W7 užtektų...
o kaži kaip čia su jų orginalumu:
Niekaip nesuprantu, kaip pas žmogų gali būti 7-8 poros UGG, kai ir dydį ir spalvą galima vos ne pasirinkti, tai kaip juo pasitikėt kad originalai
Skaičiau čia forume, kad originalų barkodai būna su raudona juostele. Čia irgi pateikia kad su raudona:
O pagal skaičius negalima atsekti kokioj šaly pirkti? Gal aš čia jau per giliai kapstausi bet taip nesinori už originalų kainą nusipirkti neoriginalus..
O pagal skaičius negalima atsekti kokioj šaly pirkti? Gal aš čia jau per giliai kapstausi bet taip nesinori už originalų kainą nusipirkti neoriginalus..
AČIŪ
"prekės kodo registracijos šalis: Švedija" nežinau ar ką pagelbėjo, nes nelabai nusimanau gal atsiras narė turinti tokius, iš nuotraukų padės apsispręsti..
Atrodo lyg ir originalai, tik kailis gal dvejonių kelia būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų išsklaidyti dvejones
AČIŪ
"prekės kodo registracijos šalis: Švedija" nežinau ar ką pagelbėjo, nes nelabai nusimanau gal atsiras narė turinti tokius, iš nuotraukų padės apsispręsti..
Atrodo lyg ir originalai, tik kailis gal dvejonių kelia būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų išsklaidyti dvejones