Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Noriu paklausti Ugg zinoviu ax.gif ar Ugg Lynnea batu padai gali buti taip apdauzyti po poros apsiavimu? man tvirtina, kad taip yra todel, kad padai mediniai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2013 12 18, 10:22)
Noriu paklausti Ugg zinoviu  ax.gif ar Ugg Lynnea batu padai gali buti taip apdauzyti po poros apsiavimu? man tvirtina, kad taip yra todel, kad padai mediniai  ax.gif

Na po poros vargiai, nebent kaip Egle Zalciu Karaliene devejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif kulnai nuo masinos vairavimo tokie, bet nemanau kad per pora kartu taip susidroztu tikrai schmoll.gif bet aisku visokiu nesiotoju buna. As taip nesugebeciau sunesiot 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(spygliz @ 2013 12 18, 09:30)
Na po poros vargiai, nebent kaip Egle Zalciu Karaliene devejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kulnai nuo masinos vairavimo tokie, bet nemanau kad per pora kartu taip susidroztu tikrai  schmoll.gif bet aisku visokiu nesiotoju buna. As taip nesugebeciau sunesiot  4u.gif

Vat as irgi net nepagalvociau, kad taip galima. Arba as tokiais keliais nevaikstau schmoll.gif O pirkau kaip be jokiu devejimo zymiu ir dabar turiu patiketi, kad tai yra normalu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2013 12 18, 10:42)
Vat as irgi net nepagalvociau, kad taip galima. Arba as tokiais keliais nevaikstau  schmoll.gif  O pirkau kaip be jokiu devejimo zymiu ir dabar turiu patiketi, kad tai yra normalu  verysad.gif

be devejimo zymiu lotuliukas.gif atleiskit nesusilaikiau doh.gif paviesinkit kas ta pardaveja, kuri taip batus be "devejimo zymiu" nesioja 4u.gif Jei perkant rase, kad be devejimo zymiu tikrai turi priimti preke atgal, nes cia tikra apgavyste, cia nudrengti batai totaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 12 18, 09:58)
be devejimo zymiu  lotuliukas.gif atleiskit nesusilaikiau  doh.gif paviesinkit kas ta pardaveja, kuri taip batus be  "devejimo zymiu" nesioja  4u.gif Jei perkant rase, kad be devejimo zymiu tikrai turi priimti preke atgal, nes cia tikra apgavyste, cia nudrengti batai totaliai  doh.gif

drinks_cheers.gif toli grazu cia iki be devejimo zymiu...cia jau smarkokai padeveti blush2.gif doh.gif
Vadinasi, Jums melavo, pateike klaidinga informacija apie batus verysad.gif
Atsakyti
Na dar palauksiu su viesinimu, gal dar persigalvos ar prisimins, kad visgi daugiau nei pora kartu buvo apsiavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2013 12 18, 14:55)
Na dar palauksiu su viesinimu, gal dar persigalvos ar prisimins, kad visgi daugiau nei pora kartu buvo apsiavus  ax.gif

o tai jus nepapraset jos batu foto?taip aklai pirkot?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 12 18, 17:52)
o tai jus nepapraset jos batu foto?taip aklai pirkot?

Foto buvo, bet is toliau. Be to, jie buvo temoj prie naujų su prierašu , kad dėvėjimo žymių nėra, apsiauta pora kartų labai trumpai. Žinau, kad naivi aš, buvau labiau susirūpinusi ar tiks doh.gif . Jos foto
user posted image
Atsakyti
parašysiu atsiliepimą apie katik atsiimtus bearpaw meadow. pirkau is cia -
http://www.amazon.co...-...1681&sr=1-3

Iš nuotraukos tikėjausi kad bus jie ilgesni, o dabar apie puse blauzdos gal truputi daugiau, bet tas man dar geriau nei ilgesni. Dydi emiau 8, nesioju 38-39 europini, tiko dydis. Labai silta su jais, isejau i parduotuve tai lauke nieko, bet patalpoj tai karsta kojai biggrin.gif isvaizdos tikejausi baisesnes- nes ties apsiuvimai prieki, bet visai dailiai ziurisi thumbup.gif zodziu reikia tik sulaukti ziemos biggrin.gif

ir norejau paklaust, o kiek siame modelyje to avikailio? nes kailis is viso triju spalvu- padas sviesus- tai jau tikrai avikailis, o aule is pradziu sviesesnis poto tamsesnis rudas- tai kas ten per kailiukas?
aciu kas atsakys smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
as irgi va klumpikes esu nuziurėjusi.
user posted image
http://www.6pm.com/u...rnagie-mushroom
Gal kas tokias turite, galit man pakomentuoti, ar viduje kaliukas pilnai visur yra g.gif Ar cia tik ant virsaus dekoracija g.gif
Ir ar jos didintos/mazintos? Jei mano peda 25 cm. is USA paprastai siunciuosi batus 8,5 dydi, klasikinius ugg lyg ir turejau 7 dydi (ismeciau jau ir nebeatsimenu tiksliai koki buvau pirkusi doh.gif). Tai idomu koki dydi reiketu situ klumpikiu?

Ir dar vienas variantas mane domina.
user posted image
Ar turite kas nors g.gif Idomu, ar jie realybeje irgi taip stipriai blizga? Kaip nesiojasi, kaip ten pritvirtinti tie zvyniukai g.gif ar jie nenukrenta g.gif
Ir aplamai, ar jie jums grazus g.gif Dukra uzsimane ir daugiau nieko girdeti nenori doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 18 gruodžio 2013 - 21:45
QUOTE(Linckutis @ 2013 12 18, 21:31)
parašysiu atsiliepimą apie katik atsiimtus bearpaw meadow. pirkau is cia -
http://www.amazon.co...-...1681&sr=1-3

Iš nuotraukos tikėjausi kad bus jie ilgesni, o dabar apie puse blauzdos gal truputi daugiau, bet tas man dar geriau nei ilgesni. Dydi emiau 8, nesioju 38-39 europini, tiko dydis. Labai silta su jais, isejau i parduotuve tai lauke nieko, bet patalpoj tai karsta kojai biggrin.gif isvaizdos tikejausi baisesnes- nes ties apsiuvimai prieki, bet visai dailiai ziurisi thumbup.gif  zodziu reikia tik sulaukti ziemos biggrin.gif

ir norejau paklaust, o kiek siame modelyje to avikailio? nes kailis is viso triju spalvu- padas sviesus- tai jau tikrai avikailis, o aule is pradziu sviesesnis poto tamsesnis rudas- tai kas ten per kailiukas?
aciu kas atsakys smile.gif

na tas padas tai jau skonio reikalas,, man tai jis nelabai,, toks grubus ir nesiziuri visai,, kai parduotuvej stovejo salia sie ir tie su iprastu paduku tai net nesusimasciau kuriuos imti.. tiesa, savuju dar nebandziau nesiot,, nes LT dar neatejo tam tinkamas oras rolleyes.gif
bearpaw
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2013 12 18, 12:55)
Na dar palauksiu su viesinimu, gal dar persigalvos ar prisimins, kad visgi daugiau nei pora kartu buvo apsiavus  ax.gif

O kiek mokejot uz jas, ne paslaptis g.gif
Atsakyti