Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Merginos, gal kuri nusimanot, iš kur kaži čia pridygo tiek parduodamų UGGų su dėžėm? Kažkas pasikeitė, kad ir originalus siunčia su dėžėm jau? Kažkaip kad fake'ai nepanašu, bet kiek žinau su dėžėm neateina UGG'ai.. Kainos lyg gerų, išvaizda ir atrodo atitinka, bet tos dėžės, tai nesuprantu.. 4u.gif
UGG 1
UGG 2
UGG 3
Papildyta:
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2014 01 05, 12:58)
Turiu trumpus EMU, verstos odos. Vakar aptaškė pravažiuodamas autobusas tokiu juodu purvinu vandeniu, ir iš viršaus, ir į bato vidų pribėgo  verysad.gif
Kaip valyti? Iš išorės gal ką sugalvočiau, bet viduj kailiuką? Gal galima rizikuoti skalbti skalbimo mašinoj švelniausiu režimu?  g.gif  Tik bijau sugadinti  unsure.gif
Patarkit  4u.gif

EMU esu skalbus, nieko neatsitiko. Vienus UGGus sugadinau neatpažįstamai doh.gif na bet tik per trečią skalbimą biggrin.gif net nežinau kas ten jiem taip neįtiko skalbime paskutinį kartą. Šiaip turbūt reiktų rankom skalbt ir šaltu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 06, 16:24)
Merginos, gal kuri nusimanot, iš kur kaži čia pridygo tiek parduodamų UGGų su dėžėm? Kažkas pasikeitė, kad ir originalus siunčia su dėžėm jau? Kažkaip kad fake'ai nepanašu, bet kiek žinau su dėžėm neateina UGG'ai.. Kainos lyg gerų, išvaizda ir atrodo atitinka, bet tos dėžės, tai nesuprantu..  4u.gif
UGG 1
UGG 2
UGG 3
Papildyta:

na nezinau kas pardavimui imtu su dezem...visu pirma svoris didesnis, bet esme, ta, kad man kelias poras ir drauge ir teta yra siuntus, bet niekada negavau ugg su deze, vien del to kad muitine nepaciuptu.. kaip bebutu manau jau tikrai atejo laikas, kad pirksim tik is 100% patikimu nariu arba pacios doh.gif
Atsakyti
Merginos, jei su telefono programėle patikrinus tokį kodą rašo, jog "patvirtina, kad įsigijau originalų ugg produktą" tikėti? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kurios vyras turi Ugg clacic short batus, kuriuose rašomas dydis 45,5eu? Kokio ilgio pėdai jie tinkami? Pardavėja pamatavo 28,7cm viduj. Kaip ir atitinka 43-44 dydį. Bet nejau vyriški Ugg yra taip stipriai mažinti, kai moteriški visiškai atitinka savo dydį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 07, 09:32)
Gal kurios vyras turi Ugg clacic short batus, kuriuose rašomas dydis 45,5eu? Kokio ilgio pėdai jie tinkami? Pardavėja pamatavo 28,7cm viduj. Kaip ir atitinka 43-44 dydį. Bet nejau vyriški Ugg yra taip stipriai mažinti, kai moteriški visiškai atitinka savo dydį? g.gif

Toks pedos ilgis man jau link normalaus 44, be to, nepamirskit, kad avint kailis susiguli bent per 1cm.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 07, 10:39)
Toks pedos ilgis man jau link normalaus 44, be to, nepamirskit, kad avint kailis susiguli bent per 1cm.

MV pėda yra 28.5cm, nešioja 43-44 dydį. Tiks jam tie Ugg'ai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 07, 10:05)
MV pėda yra 28.5cm, nešioja 43-44 dydį. Tiks jam tie Ugg'ai? doh.gif

Bus dideli, prasivaiksciojus tikrai klapses.
Atsakyti
Ačiū Linamog 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 06, 16:24)
Merginos, gal kuri nusimanot, iš kur kaži čia pridygo tiek parduodamų UGGų su dėžėm? Kažkas pasikeitė, kad ir originalus siunčia su dėžėm jau? Kažkaip kad fake'ai nepanašu, bet kiek žinau su dėžėm neateina UGG'ai.. Kainos lyg gerų, išvaizda ir atrodo atitinka, bet tos dėžės, tai nesuprantu..  4u.gif
UGG 1
UGG 2
UGG 3
Papildyta:
EMU esu skalbus, nieko neatsitiko. Vienus UGGus sugadinau neatpažįstamai  doh.gif na bet tik per trečią skalbimą  biggrin.gif net nežinau kas ten jiem taip neįtiko skalbime paskutinį kartą. Šiaip turbūt reiktų rankom skalbt ir šaltu vandeniu.

pirkau uggus,ir atsiunte su deze...is ugg.eu...nesuprantu,originalai be dezes,o fake su dezem?nesamone kazkokia,kaip tik deze yra originalu pakuote
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2014 01 09, 11:53)
pirkau uggus,ir atsiunte su deze...is ugg.eu...nesuprantu,originalai be dezes,o fake su dezem?nesamone kazkokia,kaip tik deze yra originalu pakuote

Kas čia per puslapis www.ugg.eu? Nesuklydot? Dėžė dėžei nelygi, dažniausiai aiškiai matosi kur padielkė dėžė.

Aš kalbu apie tas kur tikrai atrodo kad original. Ir šiaip ir taip žiūriu į tas dėžes, nežinau ką ir galvot, atrodo kaip originalių, ir su hologramom, ir barkodai normalūs. Galvoju gal iš ebay parsisiuntę, ten nemažai su dėžėm pardavinėja.. jei kopijos, tai ant tiek visom prasmėm idealiai nukopijuotų nesu mačiusi g.gif ot galvosūkis..tiksliau smalsumas čia jau gal biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kiek turiu UGG, visus pirkau is 6pm. Esu isitikinusi, kad ten originalai.
Kadangi dvejus parduodu, iskilo klausimas del hologramu. Niekad neziurejau i tokius dalykus, nes visad zinojau kur perku ir buvau tikra del originalumo.
Ar as nemoku ju ieskot ir atpazint ar ne visuose UGG jos yra ?
Turiu bomber, turiu UGG Classic Fancy Chestnut ir Marielle.
Nematau kazko kitokio kairiame ar desiniame bate. Visur man vienodos etiketes yra.
blush2.gif

Ne pirmus UGG tampau, na nesitiki, kad 6pm neorginalus gali but. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 01 11, 00:50)
Merginos, kiek turiu UGG, visus pirkau is 6pm. Esu isitikinusi, kad ten originalai.
Kadangi dvejus parduodu, iskilo klausimas del hologramu. Niekad neziurejau i tokius dalykus, nes visad zinojau kur perku ir buvau tikra del originalumo.
Ar as nemoku ju ieskot ir atpazint ar ne visuose UGG jos yra ?
Turiu bomber, turiu UGG Classic Fancy Chestnut ir Marielle.
Nematau kazko kitokio kairiame ar desiniame bate. Visur man vienodos etiketes yra.
blush2.gif

Ne pirmus UGG tampau, na nesitiki, kad 6pm neorginalus gali but.  g.gif

taip ten originalai, drinks_cheers.gif čia yra zappos išparduotuvė, o zappa įtraukta į originalais prekiaujančių sąrašą
kairiajame bate žiūrėkite viduje prie etiketės turi būti holograma, o jei ten nėra, tai pvz šlepetėms būna iškart prilipinti prie pado hologramos.info čia

ugg hologramos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 11 sausio 2014 - 00:27