Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Antra sezona nesioju Bearpaw ir ziuriu uzkulnis issimyne doh.gif
Atsakyti
laba, su kuo bearpraw siltesni su kailiu, avikailiu, vilna...
pastebejau kad kai kuriu bearpraw kailis storas, kitu plonas nuo ko tai priklauso kazi? aciu
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2014 01 13, 23:15)
Sveikos, kaip manot cia originalai?

http://s1279.photobu...1...rt=3&page=1

manau kad tikrai originalai ax.gif
o del batu slidumo, tai jie ziauriai slidus..mano mociute klijuodavo ant padu medicinini siurkstu pleistra, gal pagal batu spalvaboseitu pritaikyt ka nors jei jau didele beda, nzn g.gif anksciau man buvo dzin tas slidumas, bet kai nestuke.gif baisokoka spranda nusisukt...
Atsakyti
Merginos patarkit gal kas turit toki modeliuka koki imti Big kids su 37 ismera
http://www.6pm.com/u...d-big-kid-black
Atsakyti
labu,

UGG ar EMU tvirtesni ir nenusimina taip daug? kaip su vandeniu-ar greitai suslampa kojeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2014 01 15, 22:26)
Merginos patarkit gal kas turit toki modeliuka koki imti Big kids su 37 ismera
http://www.6pm.com/u...d-big-kid-black

Kiek žinau 6 Big Kid atitinka 39, tai jums turbūt reikia 4 Big Kid.
Papildyta:
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 16, 00:01)
labu,

UGG ar EMU tvirtesni ir nenusimina taip daug? kaip su vandeniu-ar greitai suslampa kojeles  ax.gif

Na nežinau, aš vienus UGG tampau trečią žiemą, ir visiškai nenusimynė. EMU taip ilgai nenešiojau.. Šiaip jei originalūs UGG tai tikrai neturi nusiminti padas 4u.gif o jei modelis su versta oda, tai ir neskirti po balas taškytis ax.gif
Atsakyti
gal kas nusimatot, ar šie UGG AUBREE originalūs?
ir kaip dėl dydžio, jei nešioju 37,5 nebus maži USA7.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 16, 10:21)
Kiek žinau 6 Big Kid atitinka 39, tai jums turbūt reikia 4 Big Kid.
Papildyta:
Na nežinau, aš vienus UGG tampau trečią žiemą, ir visiškai nenusimynė. EMU taip ilgai nenešiojau.. Šiaip jei originalūs UGG tai tikrai neturi nusiminti padas  4u.gif o jei modelis su versta oda, tai ir neskirti po balas taškytis  ax.gif

Man atrodo, kad big kid 6 atitinka 38, ne 39 g.gif
Atsakyti
nors domina brenda ne iš antraštės,bet vistiek su avytėm susiję batukai mane sudomino.Gal kas susidūręs ir galėtų pakomentuoti kaip šie batukai(šiltinimas;padas;realus vaizdas;patogumas) :
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 01 16, 17:58)
Man atrodo, kad big kid 6 atitinka 38, ne 39  g.gif

Prieš tai narė teisingai parašė. 6-39, 5-38, 4-37. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 01 16, 20:20)
Prieš tai narė teisingai parašė. 6-39, 5-38, 4-37. 4u.gif

Atsiprašau tuomet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 16, 00:01)
labu,

UGG ar EMU tvirtesni ir nenusimina taip daug? kaip su vandeniu-ar greitai suslampa kojeles  ax.gif

Kiek gyvai teke matyt, tai Ugg geriau atrodo. ax.gif Pati tik Ugg ir Koolaburra turiu - Ugg mano nesekmingas pirkinys, nes per pirma ziema issidevejo skylute vieno bato priekyje virsuje, tai dabar suns vedziojimo batai belike doh.gif Nors su kulnu viskas ok, nenusimynes ne kiek. Aisku nebesaugau ju, tai einu ir kai dregnesnis sniegas - perslampa, o per kiek, tai priklauso kiek dregmes ant bato papuola. Na per kokia 30min ejimo slapiu sniegu tai jau tikrai bent pro kazkur praslape buna...

QUOTE(grubee @ 2014 01 16, 19:58)
nors domina brenda ne iš antraštės,bet vistiek su avytėm susiję batukai mane sudomino.Gal kas susidūręs ir galėtų pakomentuoti kaip šie batukai(šiltinimas;padas;realus vaizdas;patogumas) :
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Butent apie siuos modeliukus nieko nepasakysiu, bet turiu Koolaburra 'bristol' modeli (tamsiai rudi). Manau prieziura kiek lengvesne nei iprastines odos, o ir idomiau jie man ziurisi nei kiti. Antra ziema kaip juos turiu, tai laiko puikiai, nenusimyne, neprakiure, nesusitepe ar pan - jokiu priekaistu neturiu. Del siltumo, tai labai silti - drasiai basomis su jais einu. Dydis atitinka. Nezinau ka konkreciau del pado norit, bet jei del slydimo, tai slysta jis, bet man ir Bearpaw, ir Ugg slysta. Manau tiesiog tokia batu rusis, kad skirta kai salta ir sausa vaiksciot, tai teoriskai neturetu but kur slydinet....
Atsakyti