Mergaites, nepatikesit - kas su manim uzsisakynejo tuos pigius sampunus is beautyatcreightons.co.uk - ka tik gavau siunta, bet dar neispakavau. susisieksiu su jumis

aisku jei perskaitysit, galit brukstelti iskart, kad neieskociau mailu

)))
bet kas idomiausia, ji atejo i LT nepraejus ir savaites, dabar baiginejasi 3 pristatymo savaite (tai tiek savaiciu gulejo Vilniuje). as kol nepakeliau sio klausimo siandien "auksciau", tol neissiaiskinau - siandien pat paskabinau musu kurjeriam, nes gavau siuntos numeri ir ka gi - pagal kurjeriu ataskaita jie man veze du kartus ir nieko nerado namuose - galetu galbut kitai sakyti, bet ne man, kuri dirba is namu ir nuolat buna namuose

cia vienas dalykas. Antras - telefonas kam tuomet nurodomas? kurjeriai pasimete patys, bet buna ir liudnesniu momentu, kai nukencia verslo reikalai del tokiu kurjerio klaidu.
pvz per paskutine savaite jau turejau du neigiamus atvejus su kurjeriais - mano siuntos laiku nepristate i Briuseli, del ko galejo nukenteti mano imones biudzetas (jeigu nepristatyciau laiku dokumentu).
na bet pagaliau jau turim sunkia deze, eisiu neuzilgo pakuoti visoms ir ziuresim ar viska idejo