Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -201 tema

Dėl tų Lego advento kalendorių, mačiau Hyper Rimi jų užvežta yra, Lego friends 79.99 kainuoja, bet jeigu dabar žaislams nuolaida 40 proc., tai tada neapsimoka siųstis g.gif Tik idomu ar kalendoriams taiko tą 40 proc. ir apskritai Lego ar taiko? Seniau tai netaikydavo lyg schmoll.gif Gal kas matėt? rolleyes.gif
Atsakyti
O as noriu paklausti, gal zinote , kiek LT kainuoja tos Makso stilo figureles? ax.gif
http://www.amazon.co.../ref=gs_luc_1_2
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 11 08, 15:58)
skaičiau apie vaikus dominančius žaislus kalbėjot, tai mano dvimečiui pvz labai šitoks patinka, tikrai vienas žaidžia, nėra vaiko smile.gif ir vyresnėliui patinka, sudėlioja pvz raides iš jų
http://www.amazon.co...quercetti fanta
yra šito gamintojo visokių gėrių http://www.amazon.co...words=quercetti

paskui dar tokį turim, irgi buvo labai užsikabinę abu
http://www.amazon.co...words=quercetti

o kalbantis katinas kartais ištraukiamas pabendraut, bet labai neužsikabinę, kažkodėl jiems vistiek įdomesnis tas virtualus, iš telefono  doh.gif

turime visus zaislus is sios serijos, ir maza mozaika, ir didele, ir su atsuktuvu. bet vaikas vistiek yra lotuliukas.gif doh.gif vistiek turi sedet ir ziuret, mama paziurek, mama paziurek, mama nenusisuk, mama, o ka man dar cia pridet, mama ar grazu, mama ar tau patinka, mama ar parodysim teciui, mama noriu dar tokios spalvos detaliu. nera daugiau. o kodel dede tiek mazai idejo, ka biggrin.gif mama, o tai gal dar viena nupirksime, kad netruktu. mama, tu vel nusisukai ir neziuri doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 08, 16:20)
turime visus zaislus is sios serijos, ir maza mozaika, ir didele, ir su atsuktuvu. bet vaikas vistiek yra  lotuliukas.gif  doh.gif  vistiek turi sedet ir ziuret, mama paziurek, mama paziurek, mama nenusisuk, mama, o ka man dar cia pridet, mama ar grazu, mama ar tau patinka, mama ar parodysim teciui, mama noriu dar tokios spalvos detaliu. nera daugiau. o kodel dede tiek mazai idejo, ka biggrin.gif mama, o tai gal dar viena nupirksime, kad netruktu. mama, tu vel nusisukai ir neziuri  doh.gif  lotuliukas.gif

o kai neatsisuki kuri laika - detales buna visur - po kilimu, po lova, po spintelem - nes padaromas detaliu lietus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 08, 17:20)
turime visus zaislus is sios serijos, ir maza mozaika, ir didele, ir su atsuktuvu. bet vaikas vistiek yra  lotuliukas.gif  doh.gif  vistiek turi sedet ir ziuret, mama paziurek, mama paziurek, mama nenusisuk, mama, o ka man dar cia pridet, mama ar grazu, mama ar tau patinka, mama ar parodysim teciui, mama noriu dar tokios spalvos detaliu. nera daugiau. o kodel dede tiek mazai idejo, ka biggrin.gif mama, o tai gal dar viena nupirksime, kad netruktu. mama, tu vel nusisukai ir neziuri  doh.gif  lotuliukas.gif

Smaguuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 08, 16:25)
o kai neatsisuki kuri laika - detales buna visur - po kilimu, po lova, po spintelem - nes padaromas detaliu lietus blush2.gif

panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
rasiau visur kur tik imanoma - ir i mailus (.com., co.uk ), i kuriuos neatrase, ir i facebooka, kur mergina draugiskai norejo padeti, bet kadangi tai nera jos funkcijos, galejo tik padeti susikontaktuoti su administracija, ir skambinaus. tai tik po skambucio dave kontaktini asmeni, kuris issiunte mano siunta.

stai telefonas
Tel: 01733 281000 (Elaine) 4u.gif

galetu gi iskart parasyti visiems siuntos numeriukus, kad galetumeme patys sekti buvimo vieta ir kontroliuoti savus kurjerius... musiskiai TNT padoraus atsakymo nedave kodel taip ivyko.

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 11 08, 15:10)
kam rašei dėl siuntos nr?
Nes aš ir jo noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 08 lapkričio 2013 - 16:32
QUOTE(ladybird4 @ 2013 11 08, 16:30)
rasiau visur kur tik imanoma - ir i mailus (.com., co.uk ), i kuriuos neatrase, ir i facebooka, kur mergina draugiskai norejo padeti, bet kadangi tai nera jos funkcijos, galejo tik padeti susikontaktuoti su administracija, ir skambinaus. tai tik po skambucio dave kontaktini asmeni, kuris issiunte mano siunta.

stai telefonas
Tel: 01733 281000 (Elaine)  4u.gif

galetu gi iskart parasyti visiems siuntos numeriukus, kad galetumeme patys sekti buvimo vieta ir kontroliuoti savus kurjerius... musiskiai TNT padoraus atsakymo nedave kodel taip ivyko.

aš visad juos gaudavau. Pirmą kart negavau, nors complete statusas
Atsakyti
VTECH oro uostas 12.33 GPB http://www.amazon.co...XVI16/ref=nosim
Atsakyti
gal galit padet, nemoku vokiskai ax.gif ar siuncia i lt
My Webpage
aciu, niekur nerandu normaliu striuke vyrui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2013 11 08, 16:01)
Dėl tų Lego advento kalendorių, mačiau Hyper Rimi jų užvežta yra, Lego friends 79.99 kainuoja, bet jeigu dabar žaislams nuolaida 40 proc., tai tada neapsimoka siųstis  g.gif  Tik idomu ar kalendoriams taiko tą 40 proc. ir apskritai Lego ar taiko? Seniau tai netaikydavo lyg schmoll.gif Gal kas matėt?  rolleyes.gif

o jau RIMI 40% žaislams???
Atsakyti
as irgi kazkaip nepamenu del zaislu, bet senukuose maximum pamenu 25-30 proc lego budavo. del rimi neatsimenu, bet lyg irgi 40 neduodavo.
Atsakyti