Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -201 tema

Merginos uzsakyma Mytoys 6 dienos, statusas dar vis nepakito g.gif kazkaip neramu g.gif
Atsakyti
o ka taip perkat is mytoys pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 11 12, 14:13)
Mielos prikejos, bukite geros ir padekite nepasimesti...
pernai is MYTOYS siunciausi kruva zailsu ir net dvi autokedutes. Atsiunte be problemu...
Siemet bandau pirkti virtuvele didele ir man neduod jos siustis  schmoll.gif raso kad neisuncia i kitas salis  doh.gif Ar jums taip buvo? Gal patartumete kur man paieskoti tokiu dideliu geros koybes virtuveliu kad siutu i lietuva  blush2.gif

del virtuveles man ir praeitais nedave, tai ooto katalige lt net pigesne buvo, tefal firmos cia, dziaugas mano mergina

QUOTE(gabrielita21 @ 2013 11 12, 20:30)
sakykit kurios perkat ar amazonas visada taip siuncia, skambina kurjeris sako turiu jums zaisliuku, galvoju nu blyn kaip jis mato, alia atveze 3 zaislus visi ne truputi nesupakuoti, kaip kokioj pardej gali pasiimt, net paspaudyt galima  biggrin.gif
bet ziuriu visus zaisliukus turbut po viena ir issius, tai merginos taip ir skaiciuosiu, nes turbut amazonas padalino visa siuntima pagal svori ir kai viena iasiuncia gaunu laiskiuka kad issiusta ir kiek to daikto siuntimas.

dar noriu paklaust del mytoys, kiek esu pirkus tai namo veze, dabar kai tracinu raso kad tikrint savo paste ir yra post.lt nuoroda, bet kai paspaudziu meta i pasto puslapi ir raso kad reik ivest numeriuka. tai turbut ner galimybes suzinot kur jau yra. g.gif

siandien gavau vaikstuka, supakuotas tik savo dezej
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2013 11 12, 21:37)
Kazi mano stumdukas gal parejo kaip idomei gal pries sventes bumas nebeturi I ka pakuot:)

jusu parejo, palaksim mytoys, manau sia savaite bus ir galesit pasiimt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 12, 21:41)

gabrielita21 - ėmiau katinus kalbančius, visi gražiai sudėti į dėžę buvo  4u.gif

as irgi emiau katinus, bus matyt kaip atves.
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 11 12, 22:56)
jusu parejo, palaksim mytoys, manau sia savaite bus ir galesit pasiimt  4u.gif
Papildyta:
as irgi emiau katinus, bus matyt kaip atves.

o per kiek dienu cia gavote ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 11 12, 22:31)
Merginos  uzsakyma Mytoys 6 dienos, statusas dar vis nepakito  g.gif  kazkaip neramu  g.gif

paskutini mytoys uzsakyma dariau spalio 25 d. ir tik lapkricio 5 d. issiunte jau net ir kelis laiskus buvau parasius, atrase, kad viskas tvarkoj pakuojame ir beje siandien ji gavau.
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2013 11 12, 23:03)
paskutini mytoys uzsakyma dariau spalio 25 d. ir tik lapkricio 5 d. issiunte jau net ir kelis laiskus buvau parasius, atrase, kad viskas tvarkoj pakuojame ir beje siandien ji gavau.

aciu 4u.gif palengvejo thumbup.gif kantri laukiu ax.gif
Atsakyti
Kam reikia Poly Pocket advento kalendoriu?
Turiu atliekamu pora - persiusciau, jeigu nerandat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 12, 20:56)
Sveikos
merginos, o kam nors paskutiniu metu praejo TBS siuntinys Tukio adresu arba Pirkanglijoje ?

O gal zinote, kokiu banku  korteles praeina, o kokios ne?

man pokolkas visi praejo, siandien 2 dariau, tai ziuresiu ar nukeliaus, pinigus rezervavo
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 11 12, 20:49)
na man porą praėjo prieš savaitę

Per Tuki ar PA? smile.gif man ne vieno nepristate, nors pinigus buvo nuskaiciave tvarkingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 11 12, 17:03)
Merginos ar jūsų TBS pasiekia PA adresą UK? Nematau accounte nei savo pirkimo istorijos,  nei trakingo info? Tik žinau, kad siuntinukai grįžta atgal g.gif , pakomentuokite, kuri visa tai patyre, ar kaip kitaip išsiaiškino. Labai svarbu, dekui 4u.gif Juolab, kad TBS nediskutuoja...kol kas, kaip visada. doh.gif

Nepraejo ne viena uzsakymas per PA:(. Viska atgal TBS grazino, o pinigus neskaiciavo, tada susirasinejom su TBS ir grazino pinigus po savaites. Pabandziau vel uzsakyti ir veltas pats doh.gif . Pazadejo vel grazinti pinigus. Idomu cia laikinai ar visam laikui per PA nebus galima siustis:( Nesunieko per tuki siuntusi. Ar labai ten sudetinga sistema pas tuki?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 11 12, 20:30)
sakykit kurios perkat ar amazonas visada taip siuncia, skambina kurjeris sako turiu jums zaisliuku, galvoju nu blyn kaip jis mato, alia atveze 3 zaislus visi ne truputi nesupakuoti, kaip kokioj pardej gali pasiimt, net paspaudyt galima  biggrin.gif
bet ziuriu visus zaisliukus turbut po viena ir issius, tai merginos taip ir skaiciuosiu, nes turbut amazonas padalino visa siuntima pagal svori ir kai viena iasiuncia gaunu laiskiuka kad issiusta ir kiek to daikto siuntimas.

dar noriu paklaust del mytoys, kiek esu pirkus tai namo veze, dabar kai tracinu raso kad tikrint savo paste ir yra post.lt nuoroda, bet kai paspaudziu meta i pasto puslapi ir raso kad reik ivest numeriuka. tai turbut ner galimybes suzinot kur jau yra. g.gif

niekada dar taip nebuvo 4u.gif

del mytoys, tai atveza post.lt kurjeris, ten kur tikrinat, tai parodo kai buna jau LT
Atsakyti