Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -201 tema

Kas su manim jungėsi balzamui pirkti, niu dar negavau doh.gif Nespėjau vakar iki pašto nuvažiuot, šiandien mėginsiu laimės ieškot, įtariu, kad man lapuko tiesiog neatneša ar koks čia biesas aggressive.gif doh.gif Ir sekimo nuorodos neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurausra @ 2013 11 13, 08:55)
Sveikos, susidomejau siuo konstruktoriumi, gal kas siuntetes, ar yra ju pigiau?
http://zuja.lt/plus-...ini-neon-600-67

siuo metu mytoys jiems akcija ir gera kaina:
http://www.mytoys.de...=...&sugg=false
Atsakyti
Gal kam, kas rinko Vilniuje ar Kaune geruosius batu tepalus, atliko koks? Gal per daug uzsisaket, ar kazkas apsigalvojo ir neims. Priglausciau. Baisiai knieti pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 11 13, 01:42)
Pirkom tokia, atsiunte. Deze didele, tai turbut jau didesniu ir nesiuncia. Tada kainavo 35 eu thumbup.gif

Esat patenkinti, užtenka vietos makalavimuisi su puodais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 11 13, 09:39)
Kas su manim jungėsi balzamui pirkti, niu dar negavau doh.gif Nespėjau vakar iki pašto nuvažiuot, šiandien mėginsiu laimės ieškot, įtariu, kad man lapuko tiesiog neatneša ar koks čia biesas aggressive.gif  doh.gif Ir sekimo nuorodos neturiu verysad.gif

O aš vis noriu paklaust, ar esu įskaičiuota į tą užsakymą 4u.gif
Nes laiškelį į paštą jums rašiau (spalio 24), bet paskui jokio atsakymo taip ir nesulaukiau, tai dabar ir nežinau, ar man čia tikėtis laukti, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 11 13, 09:39)
Kas su manim jungėsi balzamui pirkti, niu dar negavau doh.gif Nespėjau vakar iki pašto nuvažiuot, šiandien mėginsiu laimės ieškot, įtariu, kad man lapuko tiesiog neatneša ar koks čia biesas aggressive.gif  doh.gif Ir sekimo nuorodos neturiu verysad.gif
Is vokieciu siuntos suletejo paskutiniu metu. As is javario batukus uzsisakiau. Issiunte spalio 8 d. Siandien gavau lapeli. Tai keliausiu i pasta, gal batukai atejo... Seniau max.pora savaiciu uztrukdavo. O dabar kaip is kinieciu, virs menesio laukiau:)
Atsakyti
kas su tais TESCO rubais daros, vakar sekmningai viena uzsakyma padariau, leido apmoket, siandien kita norejau daryt, nebeleidzia:(
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 11 13, 10:20)
Ar buvo kam kad nextdirect atsauke uzsakyma g.gif  doh.gif
To ensure account security, we do not allow contact numbers or postal addresses to be updated online. If you wish to update these details please call our call centre on 8-5205 4248.

Kas cia darosi  blink.gif

http://www.nextdirec...lt/Contact.aspx
kaip ir lietuviskas nr 4u.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikaa @ 2013 11 13, 00:23)
Nepraejo ne viena uzsakymas per PA:(. Viska atgal TBS grazino, o pinigus neskaiciavo, tada susirasinejom su TBS ir grazino pinigus po savaites. Pabandziau vel uzsakyti ir veltas pats doh.gif . Pazadejo vel grazinti pinigus. Idomu cia laikinai ar visam laikui per PA nebus galima siustis:( Nesunieko per tuki siuntusi. Ar labai ten sudetinga sistema pas tuki?smile.gif

O kodel jus nesutikot, kad jums dar karta bandytu siusti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 11 13, 10:34)
Ar cia ne Vilniaus telefono numeris duotas g.gif

kaip ir panasu , pabandziau tai pradejo angliskai balbatuot blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2013 11 13, 11:22)

nu panasu kad nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 11 13, 10:37)
kaip ir panasu , pabandziau tai pradejo angliskai balbatuot  blink.gif  doh.gif

O jūs pabandykit atsakyt lietuviškai - gal suveiks biggrin.gif
Nes šiaip, kai pagalvoji, jei jau parduotuvė siunčia į LT, kontaktams duoda lietuvišką numerį, tai kaip ir logiška tikėtis, jog su klientu ir bendraus lietuviškai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 11 13, 10:22)
http://www.nextdirec...lt/Contact.aspx
kaip ir lietuviskas nr 4u.gif  g.gif
Papildyta:

O kodel jus nesutikot, kad jums dar karta bandytu siusti? g.gif

mano visi užsakymai ir grąžinti. Per PA sakė nebesisiųsti
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 11 13, 11:57)
mano visi užsakymai ir grąžinti. Per PA sakė nebesisiųsti

bet tai cia PA beda gaunas, ne TBS tada g.gif
Atsakyti