Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -201 tema

QUOTE(Giedre Gr @ 2013 11 12, 23:41)
Gal kam aktualu:
user posted image
user posted image
user posted image

nu nematau tu nuolaidu ax.gif e-senukuose
Atsakyti
O kas tas PA adresas?

Ka tik pabandziau, man atmete sad.gif sad.gif

Jei kas pirktu is Vilniaus - as mielai prisijungciau blush2.gif
Atsakyti
Prisijungčiau prie kaunietės, perkančios TBS. Arba prie bet ko, kas sutiktų persiųsti man paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 11 12, 17:03)
Merginos ar jūsų TBS pasiekia PA adresą UK? Nematau accounte nei savo pirkimo istorijos,  nei trakingo info? Tik žinau, kad siuntinukai grįžta atgal g.gif , pakomentuokite, kuri visa tai patyre, ar kaip kitaip išsiaiškino. Labai svarbu, dekui 4u.gif Juolab, kad TBS nediskutuoja...kol kas, kaip visada. doh.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 11 13, 08:34)
Per PA nebesiūlau pirkti, nebent paprašykit alternatyvaus jų adreso, nes man tokį davė smile.gif TBS pasakė, kad šis adresas įtartinas ir kitą kartą juo neužsakinėti.

PA adresu iš TBS nebepirkite!
Praeitą savaitę teko bendrauti ir su DPD, ir su TBS, ir su PA. Esmė tokia, kad DPD kurjeriams tas adresas pasirodė įtartinas, todėl juo siuntų nebeveža, viską grąžina. TBS ilgai aiškinosi priežastis, dabar jau patys siūlo tuo adresu neužsakinėti, nors užsakymai praeina, pinigai nurašomi. Po to, kai siuntiniai pasiekia sandėlius, pinigus grąžina.
Su PA alternatyviu adresu - tas pats, kadangi jis ten visai šalia yra, net tas pats pašto indeksas. Siuntos buvo grąžintos.
Kadangi, kaip kažkas ir sakė, tai jau PA bėda, jie patys ir aiškinasi. Tikiuosi, išsiaiškins mūsų naudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2013 11 13, 12:24)
nu nematau tu nuolaidu  ax.gif e-senukuose

Nezinau del E-senuku, bet paciose "Senuku" parduotuvese tikrai yra sitos akcijos. Vakar buvau Kauno (draugystes g.), tai pilna buvo pasiulos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės:)

Ar gavot Crocs kodukus su 30% nuolaida??? Jau apsidžiaugiau,kad vis šis tas, nes verkiant dukrai reik botų, bet... Netaiko to kodo mano batams mad.gif
Sale batams irgi netaiko. Tai likau nesupratus, kam jį taiko ir aš išvis taiko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 11 12, 20:21)
man jau stresas. sad.gif crocs;ai neskelbia dar akcijos.. negi liksim be batu  verysad.gif  doh.gif

as irgi jau nesulaukiu,kazkaip nebesitiki,kad bus g.gif
Atsakyti
Sakykit-ar iš 6pm.com parduotubės siunčiaa į LT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2013 11 13, 12:14)

Ar gavot Crocs kodukus su 30% nuolaida??? Jau apsidžiaugiau,kad vis šis tas, nes verkiant dukrai reik botų, bet... Netaiko to kodo mano batams mad.gif
Sale batams irgi netaiko. Tai likau nesupratus, kam jį taiko ir aš išvis taiko doh.gif  biggrin.gif

taikyt tai taiko, bet pasiūla nekokia doh.gif o taiko tiems iš naujienlaiškio, kai paspaudi buy now biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2013 11 13, 13:14)

Sale batams irgi netaiko. Tai likau nesupratus, kam jį taiko ir aš išvis taiko doh.gif  biggrin.gif

Man taiko visiems batams, išskyrus su nuolaida. Bet nieko gero ir neradau doh.gif Ar čia asmeninis kodas, ar visoms tokie patys?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimukeA: 13 lapkričio 2013 - 12:40
QUOTE(spaliukė @ 2013 11 13, 12:35)
taikyt tai taiko, bet pasiūla nekokia doh.gif o taiko tiems iš naujienlaiškio, kai paspaudi buy now biggrin.gif

Dėkui smile.gif Ne visi dieną mato doh.gif
Pasirodo, taiko ir tiems kurių man reikia biggrin.gif Ale vistiek brangiai gaunasi blush2.gif Noriu pigiau.
Ar duoda dar pirmam apsipirkimui tą koduką su 20%? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 13 lapkričio 2013 - 12:49
QUOTE(boruzhe @ 2013 11 13, 12:46)
Dėkui smile.gif Ne visi dieną mato doh.gif
Pasirodo, taiko ir tiems kurių man reikia biggrin.gif Ale vistiek brangiai gaunasi blush2.gif Noriu pigiau.
Ar duoda dar pirmam apsipirkimui tą koduką su 20%? g.gif

nors patikrinau, tai ir kitiems minusuoja, ne tik per tą nuorodą.
Papildyta:
o ASDA vėl 4 monstrės už 30 svarų, buvo pakelta kaina, vėl nuleido, kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti