Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -201 tema

QUOTE(Murčikas @ 2013 11 08, 19:39)
ka tik buvo 9.99, tik sedau uzsisakyt ir psio  doh.gif

As tai spejau
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 11 08, 18:28)
ir kiek gaunasi?

gavosi 48 Lt su 40 proc nuolaida unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar RIMI yra Monopolis Lietuva?
Atsakyti
Klaipėdos Rimi yra mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kiek nuorodu gerom kainom. atsidarau o kaina dviguba. bet vistiek gal kas renka amazon biggrin.gif 4u.gif prisijungiau su vienu zaislu (12sv) 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, už atsakymus, pažiūrėjau, kad maniškis siuntinukas į paštą gražintas po 4 min kai aš nieko nepešus išėjau, pranešimo namie aišku irgi neradau doh.gif bet žinant reg. nr. kai nuvažiavau vakare , atidavė , žodžiu paslaugų kokybė doh.gif o dar kainas keliasi
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 11 08, 20:06)
oi kiek nuorodu gerom kainom. atsidarau o kaina dviguba. bet vistiek gal kas renka amazon  biggrin.gif  4u.gif  prisijungiau su vienu zaislu (12sv)  4u.gif

Su tais rinkimais paskui ir paveluojat i trsukini. As per 3 dienas tiek zaislu gera kaina pripirkau, kad visam darveliui uztektu. Perku su Linos adresu ir laukiu. Nei rinkt nereikia, nei ka. Visur nemokamas shipas.
Papildyta:
QUOTE(lili* @ 2013 11 08, 20:07)
Ačiū, už atsakymus, pažiūrėjau, kad maniškis siuntinukas į paštą gražintas po 4 min kai aš nieko nepešus išėjau, pranešimo namie aišku irgi neradau doh.gif bet žinant reg. nr. kai nuvažiavau vakare , atidavė , žodžiu paslaugų kokybė  doh.gif o dar kainas keliasi

Tas man irgi pikciausia. Pormiausia aptarnavimo kokybe tegu gerina. Nebe pastas, o bankas.
Atsakyti
o kuo sitos Monstres blogos?
Atsakyti
Sveikos mamos:)
Ar kas nors pirkote iš tesco.com su Pirk anglijoje adresu. Niekaip nesuprantu, kaip įvesti adresą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 08, 20:17)
o kuo sitos Monstres blogos?

tuo, kad ju nesiuncia su deliveriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 08, 20:25)
tuo, kad ju nesiuncia su deliveriu  lotuliukas.gif

aaa, mat kaip cia unsure.gif

o SITA siuncia g.gif kur jus ti paziurit - ir as ziuresiu - bresta man reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 08, 20:27)
aaa, mat kaip cia unsure.gif

o SITA siuncia g.gif  kur jus ti paziurit - ir as ziuresiu - bresta man reikalas...

ziurek i desines, kur migtukas delivery,

Currently out of stock for delivery

o kita lele

Home delivery within 2 days
Atsakyti