Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais - 7 tema

QUOTE(amarrile @ 2013 11 11, 12:27)
nutraukiau tai reikia ir pasidemonstruoti.

gražuolis wub.gif
Atsakyti
Ziedeliai is Norvegijos botanikos sodo siaureje. Gal bus idomu. Parinkau retesnius.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kažkoks kaktusas ar sukulentas, tikslaus pavadinimo nežinau. Žydi du-tris kartus per metus. Vasarą lauke žydėjo, tai buvusių žiedelių vietoje užsimezgusios uogytės smile.gif
Šiuo metu vėl žydi:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražuolis wub.gif čia ripsalis, pas mane yra kitoks,geltonais žiedukais žydintis, bet retai žydi, nes kampe stovi. Gražus ir nežydintis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 11 17, 16:30)
Gražuolis  wub.gif čia ripsalis,

Ačiū 4u.gif Aha, turiu tą geltonai žydintį ir aš smile.gif Jis pas mane tik kartą metuose žydi. Visada žiemą, po naujų metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 17 lapkričio 2013 - 15:57
QUOTE(Ex @ 2013 11 17, 15:18)
Šiuo metu vėl žydi:

Tikras gražuolis wub.gif
Atsakyti
Nors jau kaip ir beveik žiema, bet ir namie ir lauke vis dar žiedai nesibaigia cool.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Migmig labai gražu wub.gif lapenis tai pasakiškas. Ir eleboras žydi tokiu laiku g.gif reiks saviškius apžiūrėt gal irgi turi žiedų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 lapkričio 2013 - 18:02
QUOTE(Migmig @ 2013 11 17, 17:08)
Nors jau kaip ir beveik žiema, bet ir namie ir lauke vis dar žiedai nesibaigia cool.gif

nuostabi lapenio spalva wub.gif

o savo eleborą patikrinti pamiršau doh.gif buvo sukrovęs pumpurą, galbūt jau šaukštai po pietų, kol nuvažiuosiu
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 11 17, 17:18)
Kažkoks kaktusas ar sukulentas, tikslaus pavadinimo nežinau. Žydi du-tris kartus per metus. Vasarą lauke žydėjo, tai buvusių žiedelių vietoje užsimezgusios uogytės smile.gif
Šiuo metu vėl žydi:

Gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal mano žiedeliai ir neypatingi, bet įvertinant, kad jie stovi vis dar lauke, man tai kažkas neįtikėtino:) Jau ir šalnų buvo, bet kadangi jie prisiglaudę prie namo sienos, tai jiems šiek tiek šilčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heli: 19 lapkričio 2013 - 20:49
Heli tokiu metų laiku,kiekvienas lauke žydintis augalas nuostabiai atrodo 4u.gif

Apžiūrėjau saviškius eleborus, tai iš žemės leidžia žiedus g.gif greičiau pasnigtų ir pašaltų, nes augalai pasimetę, negali ilsėtis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 19 lapkričio 2013 - 21:08