Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais - 7 tema

QUOTE(karrinta @ 2014 01 22, 19:29)
Didziaziedis grakstuolis  smile.gif

gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2014 01 22, 19:29)

Didziaziedis grakstuolis  smile.gif

wub.gif kokia nuostabi gėlė , ji taip ir vadinasi ? ar tai jūs taip vadinate šitą grožį ?
Atsakyti
QUOTE(O ne ... @ 2014 01 23, 14:23)
wub.gif kokia nuostabi gėlė , ji taip ir vadinasi ? ar tai jūs taip vadinate šitą grožį ?

Taip ir vadinasi. Knygoje taip parasyta. Kvepia beveik kaip narcizas ir parasyta, kad narcizo - meilenio hibridas smile.gif
Atsakyti
Didieji šalčiai dar nespėjo "pakąsti" ax.gif (nors balkone naktį jau apie 0)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2014 01 23, 21:53)
Taip ir vadinasi. Knygoje taip parasyta. Kvepia beveik kaip narcizas ir parasyta, kad narcizo - meilenio hibridas  smile.gif

Ačiū už info , ar Lietuvoje įsigijote ? , nes nesu niekur mačiusi pirkti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(O ne ... @ 2014 01 24, 00:51)
Ačiū už info , ar Lietuvoje įsigijote ? , nes nesu niekur mačiusi pirkti  g.gif .

Lietuvoje. Pries 15 metu buvusi kaimyne pasidalino, o is kur ji gavo nezinau.
Atsakyti
Einu pagooglinsiu , gal kokią info rasiu kur įsigyti galima .
Atsakyti
QUOTE(O ne ... @ 2014 01 24, 01:11)
Einu pagooglinsiu , gal kokią info rasiu kur įsigyti galima .

Tai ne retas augalas, yra Senukuose ir Ermitaže.
Atsakyti
Turiu aš tą grakštuolį gal kokius jau 5 metus, bet taip nė sykio ir nežydėjo. Parsivežiau 2 daigus, pasodinau, po metų vieną atidaviau draugei, tai ji po mėnesio skambina ir sako, kad pas ją jau žydi, nors nei persodino, nei ką darė. Žydi pas ją dažnai, pas mane ne, nežinau, kas ne taip g.gif jei kas labai labai norėsit, kelis daigus galėsiu padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 01 24, 15:13)
Turiu aš tą grakštuolį gal kokius jau 5 metus, bet taip nė sykio ir nežydėjo. Parsivežiau 2 daigus, pasodinau, po metų vieną atidaviau draugei, tai ji po mėnesio skambina ir sako, kad pas ją jau žydi, nors nei persodino, nei ką darė. Žydi pas ją dažnai, pas mane ne, nežinau, kas ne taip g.gif jei kas labai labai norėsit, kelis daigus galėsiu padovanoti.

Ejau per palanges, ieskodama kur jai patiks. Taip ir neradau. Pirma karta vasara isnesiau i balkona. Gal todel prazydo. Raso, daznai turi zydeti. Vasara vel istremsiu i balkona, o gal ir suveiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2014 01 25, 12:03)
Ejau per palanges, ieskodama kur jai patiks. Taip ir neradau. Pirma karta vasara isnesiau i balkona. Gal todel prazydo. Raso, daznai turi zydeti. Vasara vel istremsiu i balkona, o gal ir suveiks  mirksiukas.gif

O aš neturiu įstiklinto balkono, gyvenu name, ne bute, vasarą buvau išnešusi į lauką, padėjau ant laiptų saulėkaitoj, tai per dieną-dvi nudegė lapai. Ar jūs gausiai laistot, kaip dažnai tręšiat ir kokiom trąšom? Gal aš per sausai laikau, kažkada skaičiau, kad atogrąžinis augalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 01 25, 17:02)
O aš neturiu įstiklinto balkono, gyvenu name, ne bute, vasarą buvau išnešusi į lauką, padėjau ant laiptų saulėkaitoj, tai per dieną-dvi nudegė lapai. Ar jūs gausiai laistot, kaip dažnai tręšiat ir kokiom trąšom? Gal aš per sausai laikau, kažkada skaičiau, kad atogrąžinis augalas g.gif

Tai cia nesvarbu, stiklintas ar ne. Juk ziema kambaryje buna. Pas mus rytu saule, tai lapai nenudega. Lieju normaliai kaip ir visas. Paziuresime kaip toliau zydes, nes turetu daznai zydeti.
Atsakyti