Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(Asraja @ 2014 01 06, 13:55)
aš nusipirkau curasept dantų pastą kol kas labai patinka, bet gydytoja man sakė ją panaudot 3 savaites ir keist čia dėl uždegimo. Nusipirkau dantų siūlą specialų breketams, bet man jis labai nepatiko nes visas kaip žilka ir viena dalis minkštesne storesnė tai man netelpa i tarpdančius labai jau susigrūdę tie mano dantukai smile.gif  bet kiek viskas daug kainuoja doh.gif  o kur jūs pirkote waterpik?

as naudoju paprasta siula, paprasta dantu pasta ir paprasta skalavimo skysti. Tik tiek kad dantis vakare apie 30 minuciu valausi biggrin.gif dar naudoju vieno danties ir tarpdanciu sepetelius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 05, 20:26)

Pusbroliui taip dare, viskas puikiai pavyko, tvarke Liatukiene Klaipedoje

Gal zinai kiek laiko uztruko "daiginimas"? metus? ar maziau, daugiau? g.gif blush2.gif vasario 18d vaziuoju konsultacijai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2014 01 06, 20:21)
Gal zinai kiek laiko uztruko "daiginimas"? metus? ar maziau, daugiau? g.gif  blush2.gif  vasario 18d vaziuoju konsultacijai blush2.gif

Kiek tiksliai nezinau, jam visas gydymas truko du metus ir du menesius, bet buvo sudetas tik virsus smile.gif

Papildyta:
Tai paziuresit, kas nors mano centra ar ne? lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 06, 19:37)
Kiek tiksliai nezinau, jam visas gydymas truko du metus ir du menesius, bet buvo sudetas tik virsus  smile.gif

ojej, 2metus blink.gif as galvojau kokiu metu uzteks tongue.gif nu ka per 30meti busiu grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2014 01 06, 21:19)
ojej, 2metus blink.gif  as galvojau kokiu metu uzteks tongue.gif  nu ka per 30meti busiu grazi biggrin.gif

Retai, kam metu uztenka ir tai nesudetingais atvejais, du metai labai normalu, mano drauge jau 4tus skaiciuoja ir tai nosies nenuleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 06, 20:24)
Retai, kam metu uztenka ir tai nesudetingais atvejais, du metai labai normalu, mano drauge jau 4tus skaiciuoja ir tai nosies nenuleidzia mirksiukas.gif

na bet kokiu atveju kito varijanto kuris butu greitesnis nera. taip kad teks tiesiog atbuti tiek kiek reikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 06, 21:37)
Kiek tiksliai nezinau, jam visas gydymas truko du metus ir du menesius, bet buvo sudetas tik virsus  smile.gif
Papildyta:
Tai paziuresit, kas nors mano centra ar ne? lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Paziurejau centra! smile.gif Nu 1 mm truksta iki tobulybes. As gal pasitvarkyciau,nes jei jau pradejom tai iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2014 01 07, 00:02)
Paziurejau centra!  smile.gif  Nu 1 mm truksta iki tobulybes. As gal pasitvarkyciau,nes jei jau pradejom tai iki galo 4u.gif

Man dar nuemimu negresia, tai matyt tvarkysim, bet sake jei apacia su virsum per koki 1mm nesutaps, tai nezaisim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2014 01 06, 19:21)
Gal zinai kiek laiko uztruko "daiginimas"? metus? ar maziau, daugiau? g.gif  blush2.gif  vasario 18d vaziuoju konsultacijai blush2.gif

mano bendradarbei dygti pradejo gal po 3 metu tik biggrin.gif ir tai dar operacija kazkokia dare.
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2014 01 07, 08:12)
Man dar nuemimu negresia, tai matyt tvarkysim, bet sake jei apacia su virsum per koki 1mm nesutaps, tai nezaisim 4u.gif

imesk man i fcb 4u.gif
Atsakyti
Su naujais metais, merginos 4u.gif
QUOTE(bio @ 2014 01 06, 20:37)
Tai paziuresit, kas nors mano centra ar ne? lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Pažiūrėjau cool.gif O mano akimis tai viskas idealiai... thumbup.gif Bet gal dėl to, kad mano pačios centras daaaug labiau nukrypęs, palyginus su nosies galiuku, tai aš visai šiuo klausimu nepriekabi blush2.gif Visada sakau, kad jei Tom'ui Cruise'ui gerai, tai bus gerai ir man lotuliukas.gif

Takemyscars, 2 savaitės... Ek, na ir pavydžiu baltu pavydu biggrin.gif Sveikinimai, aukštakulniai bus numesti ir daugiau niekada nenešiojami thumbup.gif Už būsimus patogius batelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 06, 18:21)
as naudoju paprasta siula, paprasta dantu pasta ir paprasta skalavimo skysti. Tik tiek kad dantis vakare apie 30 minuciu valausi  biggrin.gif dar naudoju vieno danties ir tarpdanciu sepetelius. ax.gif

Oho 30 minučių nemažai.. vakar kai perskaičiau ir pati valiausi ilgiau biggrin.gif pagalvojau kad gal neatsakingai valau blush2.gif o waterpik būtinai reikės nusipirkt kai tik atsigausiu finansiškai biggrin.gif

Man irgi vieną dantuką reikės išdaiginti, bet jis šiek tiek išlindęs, daugiau augti nebeleido šalia esantys dantys. Man gydytoja prognozavo, kad mano visas gydymas užtruks 2 metus tai tikrai, o gal ir 3. Tai aš taip suprantu, kad čia ir išdaiginimas įeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asraja @ 2014 01 06, 13:55)
aš nusipirkau curasept dantų pastą kol kas labai patinka, bet gydytoja man sakė ją panaudot 3 savaites ir keist čia dėl uždegimo. Nusipirkau dantų siūlą specialų breketams, bet man jis labai nepatiko nes visas kaip žilka ir viena dalis minkštesne storesnė tai man netelpa i tarpdančius labai jau susigrūdę tie mano dantukai smile.gif  bet kiek viskas daug kainuoja doh.gif  o kur jūs pirkote waterpik?

Sveikos, su Naujaisiais 4u.gif
Aš tik susidėjus breketus po savaitės grįžau į kliniką waterpiko. Mano ortodontė sako, kad geriausia būtų įtraukt jo kainą į gydymo kainą ir visiems duot be išlygų, nes kaip kitaip išvalyt tarpdančius normaliai aš nežinau. Su siūlu pusę dienos užtrunku... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2013 12 16, 20:49)
Labas vakaras 4u.gif
Atėjau pasigirti ir pasidžiaugti su jumis, pagaliau išlaisvino mano dantukus iš tų spąstų! biggrin.gif

Puikiai, sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurganespurga: 07 sausio 2014 - 21:18