Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 03 27, 21:12)
Na juokas juokais, bet kai issisiepiu zmones supranta ka galiu sau leisti biggrin.gif esu net repliku sulaukus, kad gerai gyvenu biggrin.gif

tai ir puiku! smile.gif 4u.gif

man panaisia buvo kai rimi pardaveja jauna isiziojo ir pamaciau, galvoju nieko sau!
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2014 03 28, 17:49)
Me too  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

as irgi . ypac dabar, kai dantukai grazus!
Atsakyti
Siandien buvau vizite, sake i pabaiga jau viskas, klause, ka dar noriu patvarkyti, uzdejo grandinele per vis prieki, kad tarpus sutraukti, elastikus kitaip nesioti, kitas vizitas uz 3 sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 03 31, 13:36)
Siandien buvau vizite, sake i pabaiga jau viskas, klause, ka dar noriu patvarkyti, uzdejo grandinele per vis prieki, kad tarpus sutraukti, elastikus kitaip nesioti, kitas vizitas uz 3 sav. 4u.gif

thumbup.gif pasakei apie lazeri ir dantenas?

manes neklause. as pati ateinu ir pasakoju smile.gif))
mano vizitas kita sav. gal nuims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 03 31, 14:52)
thumbup.gif  pasakei apie lazeri ir  dantenas?

manes neklause. as pati ateinu ir pasakoju smile.gif))
mano vizitas kita sav. gal nuims smile.gif

pamirsau apie tas dantenas doh.gif reikes kita karta uzklausti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar sudėjo apačioje metaliukus. Kažkaip nieko pasirodė, pagalvojau, kad lengviau nei viršuj bus pradžioje, nelabai skaudėjo, bet deja apsigavau. 4u.gif Ryte atsikeliau, visą priekį skauda neina sukast. doh.gif Kai suklijuoti apačioje, atrodo labai kreivi. ax.gif Kažkaip tokios mintys, kaip ten jie gali išsitiesinti. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš ir planuoju prie Jūsų prisijungti smile.gif Nuėjau vien dėl gražesnio vaizdo, o pasirodė kad ir sąkandį reikia koreguoti dar pora problemėlių..

Buvau pas Baubinienę - rekomenduoja man beligatūrinius breketus. Noriu nepastebimų ir kad lankelis būtu nepastebimas. Bet sakė etsetinių (baltų) lankelių ji neturi doh.gif čia koks deficitas? Ar čia daiktas, kur gydytojas gali užsisakyt ir tik reikia prašyt (ir aišku mokėt už tai)?
Ar man vien dėl to ieškoti kito ortodonto? gydytoją g.gif nes nenoriu metalinių, net vielučių blush2.gif
Atsakyti
Visos bijo, kad tik nesimatytu, bet kai susidedi, tai taip giliai dzin matos tau jie ar ne, supranti, kad daugiau baisiau vaikscioti kreivais dantimis nei su breketais. Tai yra gydymo irankis, kaip koks gipsas, negalvoji grazus negrazus, ne del grozio dedies, o gydymo tikslais. Be to, kai susidedi pradedi pastebeti visus dantis ir daugeliu baisetis, kad va kokie kreivi, kodel jie nieko nedaro. Asmeniskai man niekas nera pasakes, kad su jais negraziai atrodau, priesingai pagiria, o ir daznai tai buna pretekstas pradeti pokalbi lotuliukas.gif O paziurejus i tuos, kurie sako, kad vyresniam negrazu (paskutine nuomone, kuria girdejau, kad vyrams negrazu), tai paziurejus i ju dantis, dazniausiai jie ju nepuosia ir su tais breketais patys simta kartu graziau atrodytu smile.gif be to, kiek tai laiko uzima 1.5-2.5 metu, o paskui, koks rezultatas! Tik kol nepradedi nesiot atrodo, kad ilgai cia. Nuo to laiko, kai nesioju breketus, kiek maciau idealiu sypsenu savininku, tai jie visi buvo po ortodontinio gydymo ir jiems tikrai nenuostabu, kad tu nesioji, o i visu tu skeptiku kreivadanciu nuomone man nusisvilpt, nes jie su tokiu siauru mastymu niekada netures tokios grazios sypsenos, kokia turesiu as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2014 04 01, 12:58)
Sveikos,

aš ir planuoju prie Jūsų prisijungti smile.gif Nuėjau vien dėl gražesnio vaizdo, o pasirodė kad ir sąkandį reikia koreguoti dar pora problemėlių..

Buvau pas Baubinienę - rekomenduoja man beligatūrinius breketus. Noriu nepastebimų ir kad lankelis būtu nepastebimas. Bet sakė etsetinių (baltų) lankelių ji neturi  doh.gif čia koks deficitas? Ar čia daiktas, kur gydytojas gali užsisakyt ir tik reikia prašyt (ir aišku mokėt už tai)?
Ar man vien dėl to ieškoti kito ortodonto? gydytoją  g.gif nes nenoriu metalinių, net vielučių  blush2.gif

Aš nežinau ar yra dar kokios vielutės, bet jei kalbama apie tas baltas, tai jos dažytos ir nusivalo dažai labai greit. Man taip ortodontė sakė, kad todėl ir pati sau nesideda, nes tik pinigai išmesti be reikalo. Nežinau ar yra kokių tobulensių, kurios nenusitrintų
Atsakyti
Sveiki, as siandien po vizito. Vel pakeite abi vielas, virsutines sake dabar jau kuri laika nekeis, nes jau pakankamai stora uzdejo. Ir gavau siandien jau elastikus. Na bet ir vargelis su jais. Uztrukau apie 10 min kol juos uzsitempiau. doh.gif Orto patare su siulu bandyti, tai as ir siula, ir pinceta itraukiau i procesa, bet vis tiek ilgai vargau. Gal kas turit daugiau patirties su elastikais ir kaip patogiau ir greiciau juos uzsideti? Kabinu viena danti apacioje su dviem virsuje.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti